Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samsung ali iPhone

Samsung ali iPhone

Sedaj sem vedno imela telefon Samsung, že 10 let, običajno na tri leta kupim novega.

To sploh ni vprašanje. Vedno iPhone. Neskončno prednosti. Enkrat jabuk, vedno jabuk.

Kupi samsunga zakaj sprašuješ. Mi smo pristaši appla.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5283, 29.07.2024 ob 12:11

To sploh ni vprašanje. Vedno iPhone. Neskončno prednosti. Enkrat jabuk, vedno jabuk.

No naštej te prednosti… To je le bedna slovenska mentaliteta, ki daje vse v image, to pa je tudi vse kar Apple ponuja več – sloves znamke. V osnovi pa je Android dovršenenejši OS, ki ima bistveno boljši nabor funkcionalnosti. Še najbolj pa so butasti starši, ki svojim otrokom kupujejo iPhone, kljub temu, da bi za pol nižjo ceno dobili najmanj primerljiv telefon, sami pa nimajo za kruh. Postali smo družba važičev…

MH370, 29.07.2024 ob 17:17

No naštej te prednosti… To je le bedna slovenska mentaliteta, ki daje vse v image, to pa je tudi vse kar Apple ponuja več – sloves znamke. V osnovi pa je Android dovršenenejši OS, ki ima bistveno boljši nabor funkcionalnosti. Še najbolj pa so butasti starši, ki svojim otrokom kupujejo iPhone, kljub temu, da bi za pol nižjo ceno dobili najmanj primerljiv telefon, sami pa nimajo za kruh. Postali smo družba važičev…

Kaj takega lahko napiše samo nekdo ki jabuka še nikoli ni imel v rokah. Torej kupuj še naprej samsung in ostali pofl, kdo ti brani?

Anonimno 5283, 29.07.2024 ob 17:30

Kaj takega lahko napiše samo nekdo ki jabuka še nikoli ni imel v rokah. Torej kupuj še naprej samsung in ostali pofl, kdo ti brani?

Ne bi pisal, če ga ne bi imel… Kot prvo lahko navedem že to, da je default tipkovnica na Androidu bolj intuitivna. Kot druga stvar, ki me je zmotila je to, da se včasih prav namučiš, da se zazna dotik na določene kontrole, kjer so majhne ikone – zaslon na dotik se mi zdi manj odziven ter natančen od stajšege telefona znamke Xiami. iPhone je ena sama šminkica. Pa s tem ne trdim, da je iPhone slab telefon, ker v rokah deluje zelo premium, ampak ne opravičuje pa svojega denarja, žal.

MH370, 29.07.2024 ob 19:19

Ne bi pisal, če ga ne bi imel… Kot prvo lahko navedem že to, da je default tipkovnica na Androidu bolj intuitivna. Kot druga stvar, ki me je zmotila je to, da se včasih prav namučiš, da se zazna dotik na določene kontrole, kjer so majhne ikone – zaslon na dotik se mi zdi manj odziven ter natančen od stajšege telefona znamke Xiami. iPhone je ena sama šminkica. Pa s tem ne trdim, da je iPhone slab telefon, ker v rokah deluje zelo premium, ampak ne opravičuje pa svojega denarja, žal.

reče en ko ima za kilo enotnega pa pašteto

Ne celo v tej tehnični stroki sem, tako da vem o čem govorim, v življneju sem razvijal celo Android aplikacije, lahko samo sklepaš, kakšne so moje finance… Ste pa ovce rade v čredi… Hvalite vi kar svoje, pametni imamo pač svoje mnenje, ki ga vi ne znate spoštovati.

MH370, 29.07.2024 ob 19:24

Ne celo v tej tehnični stroki sem, tako da vem o čem govorim, v življneju sem razvijal celo Android aplikacije, lahko samo sklepaš, kakšne so moje finance… Ste pa ovce rade v čredi… Hvalite vi kar svoje, pametni imamo pač svoje mnenje, ki ga vi ne znate spoštovati.

če bi ga res imel ali karkoli vedel, bi si že naštimal večje ikone če slabo vidiš. Jabuk ima opcijo 3 različne velikosti črk, ikon …. ker ne veš nič, pišeš bedarije.

Jaz ne vidim nobenih posebnih razlik med temi mobilnimi zadevami, android, iPhone… Isto sranje samo drugo pakovanje. Men je važno, da baterija dolgo drži. Ostalo pa res ne vem, kaj je razlika. Malo drugačne ikone, pa foto, to je pa to. Pa starejši modeli so počasnejši od novih. Še kaj drugega?

Samo nekaj prednosti iPhona

https://swappie.com/en/blog/7-reasons-to-switch-from-android-to-iphone/

iOS, 29.07.2024 ob 20:58

Samo nekaj prednosti iPhona

https://swappie.com/en/blog/7-reasons-to-switch-from-android-to-iphone/

1. Točka: Drži, vednar pa hkrati s tem ubiješ nabor app-ov…

2. T.: To je tudi meni osebno največja prednost. Kaj pa to pomaga tistim, ki si lastijo le eno od naprav? Nič… sicer pa tudi konkurenca že razmišlja v tej smeri.

3. Še ena nebuloza, ki je hkrati prednost in slabost. V Androidu lahko znotraj posamezne aplikacije v istem trenutku spreminjaš vse nastavitve, v IOS pa moraš iti ko si že v app-u še v settinge posebaj in tam nastavljati…

4. Konkurence imajo svoje rešitve…

5.  Če imaš otroke…

6. To se strinjam.

Anonimno 5283, 29.07.2024 ob 20:28

če bi ga res imel ali karkoli vedel, bi si že naštimal večje ikone če slabo vidiš. Jabuk ima opcijo 3 različne velikosti črk, ikon …. ker ne veš nič, pišeš bedarije.

Gre za občutljivost in detekcijo dotika zaslona…

Iskra ☝️

Se strinjam. Sem imela iphona, nikoli vec, sem ga po pol leta prodala…bolj brezveznega telefona ( razen par funkcij) se nisem imela. Na androidu lahko delas kaj ces, aplikacij malo morje, pregleden meni osebno dosti bolj kot iphone.

Anonimno 6752, 29.07.2024 ob 21:28

Iskra ☝️

😁 Se strinjam! Ne rabiš tipkat smsov, ne rabiš appov, ne rabiš polnit in lovit wifija,ni modre svetlobe, ki škoduje očem, ni lokacije, ko zazvoni, ne firbec, kdo kliče,v glavnem prav pogrešam te čase.

New Report

Close