Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SAMSUNG GALAKSY MINI

SAMSUNG GALAKSY MINI

Potrebujem pomoč…nisem tehničn tip in imam nov mobilni in sicer samsunga galaksy mini….kako se povežem z netom,je to da se prijaviš na WIFI,, meni nek ne dela se ne poveže…ko grem gledat..mi piše naj dodam omrežje WIFI.. in kje naj dobim ssid OMREŽJE,……KJE KAKO NAJ.NIMAM POJMA PA MMS NE MOREM POSLATI NITI SPREJETI…
NA POMOČ

drzis gumb ob strani za vklop .. pokaze se ti taksna orodna vrstica kjer izbere “prenos podatkov VKLOP”… ce te se kaj zanima vprasaj…. drugace pa vse v navodilih pise 😉

da se povežeš z omrežjem wifi mora bit to omrežje dosegljivo pa vpisat moraš geslo tega omrežja če ga imaš, da pa sprejemaš in pošiljaš mms sporočila greš pa pod nastavitve izbereš brezžična kom. in omrežja, poiščeš mobilna omrežja, ponavadi so na dnu menija, ki se ti odpre in označiš uporabi paketni prenos. Priporočam ti pa da ga vkljapljaš po potrebi torej ko se nameniš poslati mms ali ko med sporočili dobiš obvestilo, da ti je nekdo poslal mms, pa fino je še če greš pod nastavitve, izbereš opcijo računi in sinhronizacija ter izklopiš podatke iz ozadja ter samodejne posodobitve, ker te drugač zna mal več koštat, vklopiš pa spet takrat ko dostopaš na android market in izklopiš, ko marketa ne uporabljaš, pa še pri bateriji mal energije prihraniš če je to izklopljeno.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

http://mobile-phone.si.diplotop.com/review/SAMSUNG/GALAXY{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20MINI{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20S5570

TU SO NAVODILA. JAZ SEM JIH NATISNILA IN SEM VSE RAZUMELA. ČE NE JE PA RES ENA JEBA. TUDI JAZ GA IMAM.

Pojdi na desno zgoraj in klikni….malo poglej. Jaz sem tu natisnila navodila, ker s telefonom nič ne dobiš.

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201111/20111115101005412/GT-S5570_UM_Open_Gingerbread_Slovenian_Rev.1.0_110819_Screen.pdf

UPAM DA TA POVEZAVA DELUJE, KE SO TU NAVODILA V SLO

hahhahhahhahahahhahahahh, wahahahahahahahahhah, keri noooooooob, wahahahahahhahah, lameeeeeerr!!!! ;)))) do solz si me nasmejala!!!

poslušajte ljudje, če ne znate tako simpl stvari sami ugotovit, potem pametni telefoni niso za vas…

Me prav zanima kako bo avtor te teme preko Samsung Kies na telefon naložil najnovejši update če ne zna prižgat wifija…

prek kabla…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

prek kabla…[/quote]
očitno nimaš samsunga 🙂
preden s Kiesom karkoli narediš se ti 5x sesuje xD
skoraj mi je uničil firmware na galaxy S2..
alternativa je Odin, ampak za avtorja teme je bolje da se s tem ne igra ker ga lahko še zabricka… Kaj je pa USB Jig pa itak ne ve.

prek kabla…[/quote]
očitno nimaš samsunga 🙂
preden s Kiesom karkoli narediš se ti 5x sesuje xD
skoraj mi je uničil firmware na galaxy S2..
alternativa je Odin, ampak za avtorja teme je bolje da se s tem ne igra ker ga lahko še zabricka… Kaj je pa USB Jig pa itak ne ve.[/quote]

mam samsunga, se mi ni sesul in ja, sem updatal firmware prek kiesa in kabla brez težav…

ena neki vpraša in vsi neki pametujejo, le en napise resitev…da se jaz ponovin…ko boš v bližini brezvrvičnega interneta, se ti bo na ekranu to ispisalo, zgoraj levo po znak, da imaš lahko povezavo, in če je povezava brez zaščite, si že lahko takoj na netu, če pa je zaščita, prosiš za geslo, ki ga vtipkaš…kam, pojdi v nastavitve, povezave in lepo ti vse piše…ne rabiš nobenih navodil, sajti v slo lepo vse piše in sledi. ko boš pa v območju, ko ne bo neta, ga pa na phonu tudi ne bo, doma pa velja enako, če imaš doma omogočen brezvrvični net, potem je to to, če ni zaščiten se ti ze avtomatsko poveže, če je geslo, pa velja enako, napišeš geslo in si notri.

New Report

Close