Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija SAMSUNG-GALAXY-TAB 2 10.1.

SAMSUNG-GALAXY-TAB 2 10.1.

Pri mobitelu smo gledali ponudbo za SAMSUNG-GALAXY-TAB 2 10.1.
ali kdo ve povedati, ali je to ok zadeva ?

hvala

ok zadeva samo ceneje prideš skoz če kupiš na obroke v prosti prodaji al pa v enem kosu izplačaš…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jaz ga imam in je super.se splača.

hvala. Pa sej moramo še enkrat dobro vse pregledat. Mislim da je celo 1 eur, če skleneš internet neomejeno za 24 mesecev.

nared računico, v prosti prodaji je 380 eur + – par eur, pa to razdel na 24 obrokov al pa seštej 24x 29 eur (minimalno) pa poglej kaj se ti bolj splača

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

na siolu je za nove narocnike 50€.

Ce rabi internet, potem se sigurno splaca.

glede na to kolk je enih wifijev je to bv, razen če se gre za primer ko nikjer ni druge opcije.

kupili tamali, smo ful zadovolni, tako in tako nimamo možnosti za drugi internet kakor preko mobitela. Če imaš 3g signal lavfa ko raketa. Če si pa preračunaš na 24 mesecev ti se zelo splača ker je v to ceno vštet internet neomejeno to pomeni 30giga pod polno hitrostjo, ko dosežeš limit ti pa hitrost zmanšajo na 384 kb/s, z prvim v mesecu pa spet znule. Tablica je 1evro, dobro pri teh boljših tablicah je to “samsung” da si lahko njihove aplikacije naložiš zastonj, je jih okoli 250000, so tudi plačljive vendar med zastonskimi najdeš vse. Tablica v prosti prodaji stane cca 350 evrov. Tebe v dveh letih pride 740 evrov, to pomeni da imaš internet za 15,5 evrov.

Na testu v monitorju je bil čisto popljuvan. Tako da se za ta denar dobi boljše tablice.

Tablica je načeloma OK, a ima svoje hibe in je rahlo precenjena glede na to, kaj dobiš.

Drgač pa: odvisno zakaj jo rabiš. Sama bi kupila Acer Iconia TAB A210.

čisto popljuvan lih ni bil…

In točno tega imam jaz. :))) Ima pa kolega Samsunga in je rekel, da je na otip veliko bolj plastičen.

Dejansko je bil med vsemi ocenjenimi Samsung popljuvan najbolj. Sem ga imela namen kupit, ker se je samo o tem Galaxyju govorilo, pa sem se ravno na podlagi ocene premislila.

Predstavnik tretje generacije korejskih tablic igra nehvaležno vlogo drugega otroka. Naslednik dobro sprejete tablice Galaxy Tab 10.1, ki je navdušila z dobrim zaslonom in poskrbela celo za nekaj sivih las v jabolčnem taboru, čevljev predhodnika ne zapolni najbolje. Čeprav ima enak zaslon PLS LCD z ločljivostjo 1280 × 800, razočara drobovje na čelu z zastarelim oziroma slabšim procesorjem Texas Instruments OMAP 4430. Dvojedrni procesor, ki ga najdemo tudi v Amazonovi tablici Kindle Fire, je slabši od konkurenčne, cenovno včasih celo ugodnejše izbire. Tablica naleti na težave pri predvajanju video posnetkov v HD ločljivosti, postreže z občasnim zatikanjem uporabniškega vmesnika TouchWiz in ni zmožna zagona določenih iger (grafično zmogljivejših, ki so namenjene predvsem napravam z arhitekturo Tegra 3). Takih iger tržnica Play niti ne ponudi. Če tablico z obnovo arhivske kopije prelisičimo in jih nanjo kljub vsemu namestimo, rezultati niso zadovoljivi. Brez sape ostane tudi vgrajena grafična enota PowerVR SGX540.

Galaxy Tab 2 10.1 ima dve kameri (3/0,3 MP), a se ob fotografiranju in snemanju z njima ne izkaže. Odmerjeno shrambo tablici razširimo s kartico mikroSD. Tablici ne manjka tipal in različnih možnosti za povezovanje. Baterija z zmogljivostjo 7000 mAh je solidna, zato avtonomija ni zanemarljiva. Slabše strojne značilnosti tablice gre bržkone pripisat trudu za čim nižjo ceno. Morda so Korejci želeli izpostaviti tablico Galaxy Note 10.1, ki je bolje opremljena in s pisalom S-Pen zadovolji tudi bolj specifične potrebe. Ne eno ne drugo jim ni najbolje uspelo. Tablica Note se za razliko od križanca z istim imenom ni najbolje prijela, z nižjo cenovno postavko pa je naprodaj tudi druga generacija Applovega iPada, ki je vsekakor boljša izbira.

Imam tudi galaxy S2 s Cyanogen modom, tako da vem kaj pomeni hiter sistem. (original to ni).
Tablica je Grooozno počasna!! Včasih jo prižgeš, obrneš par strani na seznamu ikon in tablica zamrze za 3 sekunde. Appe odpira počasi, vse se nekam vleče. Sicer vsi appi delujejo kot se zagre, ampak stvar šteka!!
Ne vem zakaj so spodaj dodali gumb za screenshot. Včasih hočeš nekaj na hitro pritisnit, in zgrešiš in zadneš SS tipko. Tablica zašteka in potem rabiš par sekund da screenshot zbrišeš in greš nazaj kjer si ostal.

Problem je v starih različicah androida. Ice cream sandwich je počasen! S prihodom posodobitve na Jelly Bean se bo stvar spremenila. Takrat bodo te tablice letele s svetlobno hitrostjo. Zato se tab 2 10.1 splača kupit. Zdaj je zanič, s prihajajočo posodobitvijo, se bodo stvari spremenile. Z nekaj znanja, lahko to naredite že sedaj, z namestitvijo Cyanogen mod 10, ki temelji na Jelly Beanu.
Zato je ta tablica dober nakup, če svoje naprave posodabljate. če jih ne, boste razočarani.

Preberite na forumu Slo Android. Marsikaj uporabnega se tam najde.

Ni problem v ice cream sandwichu. Tudi moj acer ga ima, pa šiba ko šus.

Acer Iconia Tab A210 je naprava, vredna poželjivih pogledov, s kakovostjo izdelave, kot jo pričakujemo v višjem cenovnem razredu. Z gumo prevlečeno ozadje odlično poskrbi za oprijem in preprečevanje morebitnih nesreč. Prednja stran je privzeto v vodoravni obliki in brez fizičnih gumbov, saj za nadzor poskrbijo programski nadomestki Ice Cream Sandwicha. Na pročelju je tako zgolj Acerjev logotip, ime naprave in drobno oko, ki predstavlja kamero ločljivosti 2 MP. Zadnje kamere ni in je tudi ne pogrešamo. Tablica ima stereo zvočnike, ki ne pomenijo presežka. Notranjo shrambo razširimo s karticami microSD, na napravo pa lahko priklopimo dodatke, kot so miška, tipkovnica ali igralni plošček, saj ima vhod USB polne velikosti in zato ne potrebujemo dodatnega vmesnika.

Preobleka operacijskega sistema je enaka kot pri dražjem modelu A700, zato tudi tu ne manjkajo Acer Ring s prilagodljivimi bližnjicami, do katerih lahko pridemo od vsepovsod, hitri gumbi v prikaznem oknu ob dotiku ure ter najpogosteje uporabljeni programi na zaklenjenem zaslonu. Vse skupaj po zaslugi Tegre 3 (1,2 GHz) deluje zadovoljivo, nekatere stvari, na primer Acer Ring, celo bolj gladko kot na dražjem Acerjevem modelu. Tudi najzahtevnejše igre delajo odlično. Jelly Beana ni, bojda pride do konca leta.

V celoti gre za solidno tablico z odlično ceno. Edino težavo predstavlja Apple, ki kupcem za dodatnega petdesetaka ponuja iPad2. Kljub temu tablico z lahkim srcem priporočamo. Če želimo Android z dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo, obenem pa ne maramo Jabolka ali manjših zaslonov, ni boljše.

Jaz ga že imam skoraj eno leto in sem z njim zelo zadovloljen, vsekakor priporočam

men je moja frendica pokazala samsung poskusala sem vse aplikacije in 2 nalozila meni se zdi kul in
si ga zelo zelo zelo zelim in ce ga gdo prodaja naj mi pove sicer si pa zelim Samsung Galaxy Note 10.1
prosi ce ga prodajate Liza

Tudi jaz ga imam že nekaj mesecev in sem čisto zadvoljen z zmogljivostjo in hitrostjo. Tisti 2 ali 3 sekunde pri odpiranju nekaterih aplikacij mi ne pomenita dosti, kaj pa je to proti večnosti 🙂

Moti me edino to, da za ta model ni mogoče dokupti HDMI vmesnika za povezavo na TV, ker tablica nima ustreznega čipa. Zato nobena od možnosti za screen mirroring na TV ni možna, tudi z dokupom dongla ne. Sicer je pa tablica nekako potrošni material, ko odpove, se pač odločimo za sodobnejši model, kar je gotovo ugodneje kot servis.

imam dve samsung tablici in predlagam

jaz sem že odprla pred časom eno temo, ko sem se registrirala na tablici potem pa pozabila geslo za gmail, ali pa je bila napaka to, da sem se na tablici registrirala z drugčnim geslom kot ga imam na gmailu, skratka ne morem v gmail, da bi potrdila registracijo za samsung račun na tablici. mi zna kdo mal svetovat v zvezi s to registracijo? v čem je fora registracije…? se da mogoče na novo registrirat (z novim mailom), da bi lahko potrdila registracijo?
zanima me še to, a je mogoče fora registracije v tem, da ti potem ni treba vsakič znova vpisovat gesel (recimo za mail, facebook…)? kaj pa, če imaš različna gesla za recimo mail, fb… pač za vsak račun drugo geslo?
hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close