Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samsung pralni stroj piska

Samsung pralni stroj piska

Pralni stroj star eno leto in pol piska, skoraj moteče cvili, škripa ko pere. Ko dela centrifuga, tega ni slišat. Samo med pranjem.
Je kdo.imel podobne težave?
Kaj je napaka, da to počne?

Domišlja si, da je telefon, zato pa cinglja.

Mislim, da boben drgne ob gumo. Tudi moj se podobno oglaša.

Pozdrav.

Tudi meni Samsung pralni stroj zvizga. V levo in v desno ob pocasnejsih obratih 🤨. Star 2 leti in pol. Zanima me kako ste resili tezavo in kaj to sploh je. Jutri bom klicala, saj ima 5 let garancije.

Hvala za info.

Sem imela do sedaj stroje višjega cenovnega razreda v skupini. Bosch je moja naslednja napaka. Gre na vikend, skupaj s susilcem na toplotno črpalko. Za vsakodnevno rabo pa si grem v Leclerc po jeftiče, ki jih bom zamenjala, ko se pojavi prvi feler. Vse je ratalo tako potrošno, ceneno… Če kupiš pa mercedeza med stroji, plačaš pa za celega fičota že samo, da se serviser kljuke vhodnih vrat prime.

Ponavadi so to lagerji.
Mogoče pa oddaja morsejeve znake?

Če imate doma take nesposobne moške, ki ne znajo nič popravit, je res pol kriza.

Moj 5 let star zelo malo rabljen Candy pralni stroj ob vrtenju bobna in centrifugi cvili, kot da bo ” raketa poletela v vesolje” . Res je, da je 3 leta stal neuporabljen. Kaj bi lahko bil vzrok temu cvilenju?

New Report

Close