Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samsung – servis

Samsung – servis

Živjo!

Kje v ljubljani je pooblaščen servis za popravilo samsung mobilnih telefonov? Telefon imam še v garanciji, kupljen je pri mobitelu.

Hvala in lp!

Pooblaščen serviser je RAM 2: http://www.ram2.si/
Vendar ne pričakuj preveč. Kaj pa je narobe s telefonom? Če se je zmočil, ima mehanske poškodbe, počen zaslon,… lahko pozabiš na garancijo.

ram2 ščiti proizvajalca, ne pa tebe. tudi če ni tvoja krivda, se bodo zgovarjali na senzor vlage.

Zaslon mi je začel utripati potem, ko se začne ugašati zaslon. Drugače ni imel stika z vodo razen med čiščenjem z vlažno krpo in parkrat (do 5x) mi je padel na tla. Napaka je verjetno mehanska, verjetno ni nič z naloženimi aplikacijami. Verjetno bi bilo smiselno, da ga tovarniško nastavim sicer nesem na servis. Za telefon sem dala 700 eur zato pričakujem, da če lepo ravnam z njim da mi deluje tudi po 1.5 letu kolikor ga imam.

Ja, če je ohišje precej okrušeno, garancije ni, prav tako če se na papirju vidi da je prišel v stik z vodo ne. Preberi se komentarje o ram2 na internetu, pa ti bo slika bolj jasna. Če je bil telefon nepooblaščeno odprt, ti takoj poberejo precej denarja, saj ti takoj menjajo matično ploščo. Ta pa stane. Za primerjavo: za samsung i5500 bi stala 180 €, telefon pa se je takrat prodajal nov za 100 €. Telefon nesi osebno tja in se pozanimaj.

Moj Samsung 3 tudi že 1,5 leta star kljub temu, da je prižgan in da vsi ostali gsmji v hiši imajo signal, pogosto javlja, da ni dosegljiv. Kaj bi to bilo?

Hvala, bom poročala 🙂

Sam sem tudi slisal dosti slabega o ram2. Zanimivo da sam nisem imel probleme z njimi. 2x peljal na popravilo. Prvic je bil se k nov, zdaj ene mesec nazaj pa se je na ohisju vidijo sledi obrabe in je tudi slo bp skozi. Oce se je 4x oglasil, pa nikol problemov, na koncu dobil nov aparat.

New Report

Close