Samsung SGH-F480
Takole je to.
Ozadje telefona imam naslikanega svojega otroka,torej se ozadje da menjat,in ni potrebno imeti njihovega ozadja.
Baterija mi pa res zdrži dolgo in to 4-5 dni ob zmernem pogovoru.Če poslušaš radio,se sigurno bolj troši baterija.
Glede tega,da med pogovorom slišiš.kot da se pogovarjaš v sodu,je pa tako.Na eni strani telefona imaš tipko,kjer lahko povečaš in pomanjšaš ta zvok,ki ga omenjaš.Če ga daš na nulo in ne na 6 je velika razlika.
Toliko.Če ša kaj koga zanima,vprašajte.
Jst tipkam s prsti, prstni odtisi pa se poznajo glih tolk kot na vsakem drugem telefonu! Pač obrišeš ko nehaš uporabljat aparat!
Za ozadje si naštimaš kakršno sliko pač hočeš! Tut men včasih mal odmeva….sam si dam jakost slušalke še na manj!
Men baterija zdrži ene 3 dni, jo pa ponavadi pustim, da se mi čist iztroši pol šele dam filat…..
Jst sem se ga ful navadla, tak da če mam kak drug mobitel v roki, kr po steklu pritiskam :-)))))))
Aja, jst sem si še kupla eno čist tanko torbico…niti ne torbico, v bistvu tak “žaklček” in ga mam skoz noter, ker se mi ga zdi škoda, da se mi po torbici ribsa ob vse mogoče stvari….
Dobiš pa v paketu tudi original zaščitno “ohišje”, sam tist pa men ni priročn…..
Evo, jst mam takle mošnjiček in je super, ker je telefon zaščiten in kamot ga vzameš ven z eno roko….pa še drag ni :-)))))