samsung SGH Z105U

Pred 14. dnevi sem kupila na Mobitelu telefon samsung SGH Z105U, v sklopu mobipaketa. ugotovila sem, da se mi baterija v prej kot 24h urah skoraj izprazni, od tega dnevno ga uporabljam kvečjemu 10 min na dan, toliko da kam pokličem. čeprav ima paket priloženi dve bateriji, sem prav razočarana, saj bi mi pri katerem drugem telefonu zdržala ena baterija tudi po več dni. tako hitro se praznita obe bateriji.
včeraj sem ob 11h zvečer vstavila polno baterijio, danes ob 13h mi polnosti baterije kaže le še ena črtica od treh.
ima kdo tak telefon, ima podobne izkušnje kot jaz? kaj naj naredim?

Si prebrala navodilo, kako dolgo je treba baterije prvič polniti?

jasem, 16 ur in to sem tudi naredila
Pojdi nazaj, kjer si ga kupila in imej papirje, sploh pa račun(!) seboj. Čisto lahko, da so baterije že slabe, kljub temu, da je gsm nov. Če baterije (pre)dolgo ‘stojijo’ jim prav tako poteče rok, oz. se jim zmanjša zmogljivost. Po domače, izgubijo moč.

na mobitelu mi je danes rekel, da jih je treba nakajkrat napolniti in izprazniti preden začnejo delovat kot bi morale. se mi zdi, da me za nos vlečejo. mi ni logično, ker telefon imam že več kot 14 dni:(((
Da tako hitro crknejo, je malo čudno.
Ti ga imaš 14 dni, pa če so ga v trgovini imeli 14 dni… OK… Kaj pa veš koliko časa se je to valjalo kje in stalo v skladišču npr.?
Sem imela primer sama, ko se kupila ganc novo baterijo za Siemensa C25 (že u-la-la cajta nazaj – sedaj je GSM že nečakova igračka), pa je bila baterija u p.e.n.i.s.u… Jaz sem pa cekine stran vrgla.
Forum je zaprt za komentiranje.