Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samsung telefon primerjava

Samsung telefon primerjava

Zdaj imam nekega poceni Xiaomija.

Skoz šteka, baterija zdrži zelo malo časa, je počasen…

Razmišljam o nakupu novega telefona in sicer se odločam za Samsunga:

https://www.petrol.si/eshop/avdio–video-in-telefonija/mobilna-telefonija/mobilni-telefoni/pametni-telefon-samsung-galaxy-a55-5g–8-256gb–mornarsko-modra-skuBL-PIS-313377

Je to ok telefon? Jaz lahko delam primerjave, ampak ker se ne spoznam, mi nič ne pomenijo.

Gledam tudi Galaxy S23 FE, je pa kar konkretno dražji. Je tudi toliko boljši?

Hvala za nasvete.

Kupi jabolko in se ne boš nikoli več ukvarjalo s težavami.

Odgovor na objavo uporabnika
Jabolko194, 05.09.2024 ob 08:37

Kupi jabolko in se ne boš nikoli več ukvarjalo s težavami.

in koliko ti zdrži baterija na jabki? jaz res nisem zadovoljen! ( z jabko)

24-72 ur brez igranja igric, gledanja filmov in raznih YT posnetkov. Normalna uporaba, dnevno vsaj 2 ure pogovorov, sms, viber, IG in X

Gledam in gledam, 05.09.2024 ob 03:06

Zdaj imam nekega poceni Xiaomija.

Skoz šteka, baterija zdrži zelo malo časa, je počasen…

Razmišljam o nakupu novega telefona in sicer se odločam za Samsunga:

https://www.petrol.si/eshop/avdio–video-in-telefonija/mobilna-telefonija/mobilni-telefoni/pametni-telefon-samsung-galaxy-a55-5g–8-256gb–mornarsko-modra-skuBL-PIS-313377

Je to ok telefon? Jaz lahko delam primerjave, ampak ker se ne spoznam, mi nič ne pomenijo.

Gledam tudi Galaxy S23 FE, je pa kar konkretno dražji. Je tudi toliko boljši?

Hvala za nasvete.

Ja, vredu je, samo ne ga kupit na petrolu, ker imajo nategunske marže. Če ti ni problem malo počakat je še najbolje da ga nabaviš preko kakšnega nemškega amazona ali podobno. 23FE je boljši, če se splača ali ne je pa čisto odvisno od tvojih potreb

Priporočam S serijo torej S22/S23/S24  so veliko bolsi kot model A glede izgleda in performanca(hitrost, kamera). A model je za tiste ki uporabljajo telefon samo za klice.

Vsi Samsungi tekoče delajo, tudi ta poceni A modeli. Kitajskih telefonov se izogibajte, ker je android googlov (ameriški) sistem, Kitajci pa so vedno bolj sovražniki Zahoda.

Samo vprašanje časa je, ko noben Zahodni software ne bo delal več na kitajskih telefonih.

Pa res je tudi, da skozi kitajsko tehniko špionira kitajska komunistična partija.

gsm arena, primerjave.

Preko Androida pa vam sledi ameriška vlada!

ajde218, 05.09.2024 ob 09:23

in koliko ti zdrži baterija na jabki? jaz res nisem zadovoljen! ( z jabko)

Moj 15pro zdrži 24ur, od tega sigurno 7 ur fullscreen YT ipd. V glavnem, filam ga max 1x na dan. Od kar pomnim imam appla in se nikoli ne sprašujem kater telefn naj kupim. Zdrži mi 3-5 let. IOs je najboljši OS. Ni najcenejši, je pa, če gledaš cel paket,  najboljši.

Za jabko:

Za to bi imel čisto dovolj staro nokio, a ne?

Zakaj že imaš pametni telefon???

ajde218, 05.09.2024 ob 11:04

Za jabko:

Za to bi imel čisto dovolj staro nokio, a ne?

Zakaj že imaš pametni telefon???

Eni imamo še življenje izven telefona. Če te zanima kaj največ uporabljam ti lahko naštejem. Mail privat, mail služben, koledar privat koledar služben, vreme, safari, navigacija, sms, viber, telefon, fotoaparat za slike in filme, internet brskalnik, notes, reminders, health od merjenja srčnega utripa dalje, več različnih navigacij (ene za ceste in mesta, druga za hribe), šoping kartice, muzika, podcasti, spalni program, programi za telovadbo, banka domača in banka službena, kripto denarnice,, budget, apple pay, varnostna gesla, davki, delnice, ezdravje, naročanje k dohtarjem, keynote, cobiss, dnevnik, obdelava fotografij, aplikacije trgovcev, voice memos, cloud, scan, post it, home security kamere doma in na morju, sesalec, pralni stroj, dostava hrane.

Imaš naštete aplikacije, ki jih uporabljam dnevno ali vsaj 1x tedensko.  Od družbenih omrežij imam samo X, ki ga skoraj ne uporabljam, ker je telefon tako nastavljen, da mi zjutraj zrecitira novice in vreme. YT ne uporabljam.

Zadovoljeno?

jabka927, 05.09.2024 ob 12:28

Eni imamo še življenje izven telefona. Če te zanima kaj največ uporabljam ti lahko naštejem. Mail privat, mail služben, koledar privat koledar služben, vreme, safari, navigacija, sms, viber, telefon, fotoaparat za slike in filme, internet brskalnik, notes, reminders, health od merjenja srčnega utripa dalje, več različnih navigacij (ene za ceste in mesta, druga za hribe), šoping kartice, muzika, podcasti, spalni program, programi za telovadbo, banka domača in banka službena, kripto denarnice,, budget, apple pay, varnostna gesla, davki, delnice, ezdravje, naročanje k dohtarjem, keynote, cobiss, dnevnik, obdelava fotografij, aplikacije trgovcev, voice memos, cloud, scan, post it, home security kamere doma in na morju, sesalec, pralni stroj, dostava hrane.

Imaš naštete aplikacije, ki jih uporabljam dnevno ali vsaj 1x tedensko.  Od družbenih omrežij imam samo X, ki ga skoraj ne uporabljam, ker je telefon tako nastavljen, da mi zjutraj zrecitira novice in vreme. YT ne uporabljam.

Zadovoljeno?

Za jabko:

In v avtu imaš polnilec, v torbici dva power banga  da prideš čez dan – v primeru če vse to uporabljaš kar si napisal.

Aja, vmes pa ga še restartaš ….

ajde218, 05.09.2024 ob 13:04

Za jabko:

In v avtu imaš polnilec, v torbici dva power banga  da prideš čez dan – v primeru če vse to uporabljaš kar si napisal.

Aja, vmes pa ga še restartaš ….

Nisi resen! Zakaj bi imel toliko polnilcev? Polnim ga vsak drugi dan. Powerbanka sploh nimam v lasti. V avtu je polnilec za vsak slučaj-v glove department. Zakaj bi telefon polnil vsak dan? Ne igram igric in ne gledam filmov.

Zakaj bi ga moral pa restartati? Resno me zanima.

Včasih je bilo tako, da je iPhone imel redko kdo, ponavadi so ga imeli poznavalci ljubitelji tehnologije. Sedaj ga ima vsak, poznavalci pa vztrajno bežijo stran… Na iPhone 15 pro max baterija zdrži max. 5 ur neprestane uporabe.

Čmrlj_bruno, 05.09.2024 ob 15:12

Včasih je bilo tako, da je iPhone imel redko kdo, ponavadi so ga imeli poznavalci ljubitelji tehnologije. Sedaj ga ima vsak, poznavalci pa vztrajno bežijo stran… Na iPhone 15 pro max baterija zdrži max. 5 ur neprestane uporabe.

Imaš ta telefon da to veš? Samo nakladanje ker …. zakaj že?

Phone 15 battery life results: All four models compared

Row 0 – Cell 0
Battery size*
Battery life (hours:mins)

iPhone 15
3,349 mAh
11:05

iPhone 15 Plus
4,383 mAh
14:14

iPhone 15 Pro
3,274 mAh
10:53

iPhone 15 Pro Max
4,422 mAh
14:02

Nakladaš ker imaš Androida in se Appla bojiš? Če bi ga kdaj imel, ne bi nikoli več šel na Androida.

New Report

Close