Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šan lejp tih večir

Šan lejp tih večir

… je zazejhou u nouuuuuč….

Alora, pjebi en pupe…… ajm on d uej tu si uan frenč muvi…… Aj lav evritin frenč…… frenč potejtous, frenč uajn, frenč čizzz…. end ofkors frenč kisisssssssss……. mmmm…..

adjus mon šerissssssss

vulevu avek mua?

:)))))))) No, hvala za povabulo… danes ne bi ;).

Lep večer tudi tebi, helči :))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

vulevu avek mua?
..la kushe…???????????’hihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

razo? kam pa je tebi spet “potegnilo”? 😉 :))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Tužur avek tua!
😉

ojla…zdaj si pa še ti najino miši zbluzu…..

Ha? Kaj imam pa jaz pri tem? 😉

a naju špega,al kaj?
;-))

😉 psssssst :)))))))))))

a kaj imaš pri tem??

neč..razen , da si cuckana fletna poželjiva pupika miškasta….hmmmmmmmmmmmm

papa

Ojojoj… Kje se pa zdaj to govori? 😉 :))))

Razo – kaj piješ? 😉 :)))))))))

a kaj pijem???

povabi me…pa bošpresenečena…hehehehh

Isto kot jaz?

end nau…… andjamo tu šukcaaaaaaaaaa…..

Pa lepo nini!
,-)

anke ti…. krofek…….. hihi…

pa ne bit jezen name, nooooooooo!

To zgleda pa tako:
Sem kupil eno lepo reč,ki sem jo v vitrini trgovine videl.Ampak je bila malo večja stvar.In kupil sem jo v soboto zvečer,predn zaprejo trgovino.In trgovec reče,da mi dostavijo na dom,ker sem pač od daleč doma in s saabo ne morem peljat.
In pol tisto stvar,ki je sicer že moja…ampak ni moja,ker je še vedno v vitrini….hodim gledat pred tisto trgovino in sline cedit….kdaj bo končno dostavljena!
Ojej sem zakompliciral!
Al pa ne?Hihihi!
;-))))

oštja, kaj bi bla ta (tista) reč?????

krofek? eh, zdej je že trd…
makedonček? eh, zdej je že jesih…
dildo? opa, kdaj ima žena rojstni dan….

hihihihih

A je bla to pasja bombica,granata al jedrska?

upssssssssssssss, helijska bombica je bla

??????

Ej, ne videm več neč………. moram it…….. spusti meeeeeeeee….. v šukcooooooooooooooo……………

nočkooooo

A zdej te pa še zadržujem!????
Ta je pa dobra.
Izvoli draga.A še koutrček pokrijem,da te ne bo zeblo?

New Report

Close