Sandi Zajc je za 380.000€ prodal dostojanstvo
Anonimna darovalka, 08.12.2023 ob 05:49
M ribca, 08.12.2023 ob 04:13
Jaz sem darovala za Zajca osebno, za nikogar drugega. Ne spomnim pa se, če sem napisala sklic ali ne .. tako da z moje strani edino prav, da dobi čim več. Če si postavi hiško, mu izsrca privoščim, da gre končno na svoje.
Sicer pa vse dobro želim njemu, bivši ženi in otrokom.
Pa dajte ga že pustiti pri miru, no.
Sandi, srečno!
Tudi jaz sem darovala za Sandija OSEBNO!!! Ampak sem mu nasedla, da mu je poplavilo dom, medtem ko je on reševal otročke.
Takoj v začetku ni Sandi nič povedal, da je poplavilo dom testu in tašči, ter da se ločuje z ženo in jo namerava z otroki pustiti v domu svojih staršev, on pa misli odnesti rit nekam na svoje, v hišo ali stanovanje, ki mu ga bomo kupili darovalci. Tip je sramota za vrste gasilcev!
točno tako!!
Gasilec769, 07.12.2023 ob 23:41
Moje osebno mnenje pač.
Gasilska uniforma, splošno mnenje ljudi o gasilcih, mu je prineslo tak odziv/denar, Zajc ga je pa na koncu še društvu pobiral, tako da jim je od 230.000€ nakazanega denarja brez sklica ostalo samo 30.000€ denarja.
Meni verjemi Zajc, brez uniforme gasilca, ne bi jurja zbral za tebe. Lepo si izkoristu gasilce.
Se strinjam.
Mediji imajo radi pompastične zgodbe, ta je ena izmed njih. Bi zelo rada vedela, kdo so novinarji, ki so v bistvu zavajali ljudi … Kdo bi daroval za Sandija, če bi hkrati napisali, da je škode v hiši za 20.000? Bi, ampak bi ljudje darovali bistveno manjše zneske.
Ljudje so darovali v veri, da se bo hiša, ki je bila uničena popravila in da je škoda bistveno, bistveno večja kot je dejansko bila. Pa recimo, da bi kletne prostore sanirali za 40.000 eur, četudi je škode za 20.000 eur.
Ostalo je od vseh gasilcev, vsi so reševali situacijo, ki se je pojavila na območju. To je moje mnenje.
Kako lahko nekdo proda neko dostojanstvo, ČE GA NIMA?
Bo predpostavki, da je resnična, bi vas vsak normalno razmišljajoč človek vprašal naslednje: Koliko dostojanstva in morale imaš, da se skurbaš v tej isti hiši, kjer živiš s ženo Nušinega brata??? So dejanje, ki so vredna vsega obsojanja in ne samo moraliziranja.
Sem prepričana, da ta zgodba o denarju še zdaleč ni končana. Samo prijava na pristojno institucijo o poslovni goljufiji in škandal bo popoln.
a si ti diht, 08.12.2023 ob 05:42
z moje strani, 08.12.2023 ob 04:30
A vam nočno dežuranje in pljuvanje prinese več denarja? Usekanci moteni plačani. Se po izbiri besed vidi kdo je tukaj koga šuntal za linčal po forumih in medijih. Osebna maščevanja preko forumov vam ne bodo prinesla sreče, nikoli. Lahko pa vam prinesejo dodadne tožbe in javno razkritje, kdo je tisti, ki piše ponoči.
Sandi, nekdo iz tvojih vrst in okolice ljubosumni v medije prodajajo umazanije o tebi in za to dobivajo velike denarje. Pazi komu zaupaš in skopiraj vse kar pišejo, da lahko na sodišču dokazuješ, od kod prihajajo laži v medijih. Tebi pa želim lepo življenje brez teh mengeških zlobcev. Preseli se daleč stran in uživaj življenje! Srečno!
Tu nihče nikogar ne ščuva proti (gospodu ??) Zajcu!! Samo njegov odnos proti kolegom gasilcem in proti lastnemu gasilskemu društvu je pa tako poniževalen, da nihče ne more pričakovati, da ga bo še kdo kdaj pogledal. Pa lahko neka KVAZI ARBITRAŽA PRI GASILCIH tisočkrat reče drugače!
mislim da se je tukaj okoristila samo bivša.
Bivši vodja PGD pa je pomagal pri mešanjnu dreka.
Zajc je samo figura, ki je bil v tistem trenutku na tistem mestu. Nič ni prosil ali fehtal. pol se je pa vse skupaj izcimilo v eno veliko sranje.
Od tega ima do konca uničeno familijo (kolikor ni bila že prej na tej poti) , usrano ime, denar in ogromno nevoščljivcev, ker ga je dobil.
Zakaj pa je zahteval da se preveri še sklice preostalih nakazil – jaz bi tudi, če bi me v PGD tako šikanirali. Zdaj pa imate iz finžgarja drobiž.
Dajte ga pustit že enkrat na miru!
ulala757, 08.12.2023 ob 11:10
Koliko dostojanstva in morale imaš, da se skurbaš v tej isti hiši, kjer živiš s ženo Nušinega brata???
?? Se pravi tip se je spečal s svakinjo ali kako? A to po nakazilu ali že prej? In kaj zdaj kar živi s to žensko?
to je pa nastalo v glavi bivše žene.
Toliko drame je nredila, da je dosegla, da se je brat iz hiše , kjer je uredil stanovanje, odselil z družino v najem.
Gor, dol sedaj ni pomembno. Zbiralo se je za njega in on je dobil. Kakšen je po značaju pa vemo. Jaz nimam osebe za prijatelja ali pa znanca, ki jamra, da nima računalnika, pohištva itd. drugi dan po nekem dogodku. To pove vse o njegovem razmišljanju. Jebi ga, saj jaz tudi nimam TV, pa kavča, pa komode že 6 mesecev.
Lahko pa vse to kupim danes, če želim brez jamranja. To je pač samostojnost, tam pa pač prisesek na joško, ki pride mimo.
Zakaj bi ga pa pustili pri miru? Dajte realno vase pogledat, pa povejte, ali bi mu kaj donirali, če bi vedeli:
– hiša ni njegova
– z ženo je v ločitvenem postopku
– denarja ne namerava dati za odpravo škode
– ima že novo bejbo (ali je svakinja ali ne, nima veze), s katero nameravata začeti na novo
– niti približno ni bil edini, ki je reševal otroke iz vrtca, s tem da so tisti, ki so utrpeli škodo na svojem lastnem premoženju, dobili eno figo.
– predsednik društva je brez soglasja in sklepa upravnega odbora gasilskega društva in v dogovoru s Sandijem ter njegovim sorodnikom (ki je tudi član društva), kljub temu, da je poznal razmere v družini, objavil sklic in pomoč na Sandijevo ime.
Brez veze vam je govoriti, da Sandi ni sam šel do medijev, ni prosjačil… Ja, pa je. Vse so društvo, mediji, vsi vpleteni delali na pobudo ali v soglasju z njim. In potem še tista objava, kako mu je bajto zjebalo, kaj vse morajo popraviti, nakupiti… pesek v oči ljudem!! Že takrat je vedel, da ne bo nič v bajto vlagal.
Da naj ga pustimo na miru??? Zakaj le? Saj zato, ker ščitite goljufe, je tako kot je pri nas.
zala01, 08.12.2023 ob 09:01
Arhiv, 08.12.2023 ob 07:51
Bojan705, 08.12.2023 ob 06:58
Pozdravljeni.
Ni mi jasno kako vas določenih ni tukaj sram kaj pišete! Reševal je otroke…kaj, če bi bili vaši? Kaj bo naredil z denarjem je njegova osebna stvar. Jaz sem osebno nakazal zanj in ni mi žal! Želim mu en lep topel dom.
Veliko gasilcev je reševalo ljudi in živali. Okoristil se je eden.
S tem se strinjam. Po slikah sodec ni sam nosil otroke iz vrtca. Prav tako je zamolcal, da hisa sploh ni njegova. Dober se je znasel, nateg stoletja.
Posrečena fotografija, medijski pomp, naiven folk in znajdljiv, ne preveč moralen Slovenec. Recept za uspeh.
Dejatvo je,
da je Sandi bil edini gasilec v vsej Sloveniji, ki je pomagal ljudem v poplavah.
Samo on in nihče drug.
Če ne bi v Sloveniji imeli Sandija, bi vsi utonili.
On je narodni junak! Jaz bi njegov RD proglasila za državni praznik in dela prost dan.
Mislim, da si zasluži sredi Ljubljane spomenik v naravni velikosti.
Hvala Sandi, ker si rešil Slovenijo.
a res, 08.12.2023 ob 11:13
mislim da se je tukaj okoristila samo bivša.
Bivši vodja PGD pa je pomagal pri mešanjnu dreka.
Zajc je samo figura, ki je bil v tistem trenutku na tistem mestu. Nič ni prosil ali fehtal. pol se je pa vse skupaj izcimilo v eno veliko sranje.
Od tega ima do konca uničeno familijo (kolikor ni bila že prej na tej poti) , usrano ime, denar in ogromno nevoščljivcev, ker ga je dobil.
Zakaj pa je zahteval da se preveri še sklice preostalih nakazil – jaz bi tudi, če bi me v PGD tako šikanirali. Zdaj pa imate iz finžgarja drobiž.
Figura, ki tako dobro naklada, da komaj odpelje.
pa še nekaj, 08.12.2023 ob 13:10
Ubogi revež, saj se smiliš samemu sebi
Jaz se nič ne smilim sama sebi. Smili se mi človek, ki se je dobesedno čez noč znašel na tnalu medijskega linča, ko se vsak trol, ki ima minuto časa spravlja nanj, v njegovo zasebno življenje, v vse. Poglejte si malo svoje komentarje, pišete brez da bi upoštevali dejstva, kako je do vsega skupaj sploh prišlo. Kako mislite, da mu je pri srcu? Očitno je šel skozi ločitev od partnerke, že samo to je dovolj, da se mu je svet postavil na glavo. Ampak ne, sedaj ima ja denar, to je očitno najbolj pomemben faktor večine butastih trolov, torej dajmo, tolči po njem, napihuj zgodbice, očitaj, žali …. Mimogrede, se še spomnite zgodbe ravnatelja izpred let?
medijski pomp, 08.12.2023 ob 13:23
Jaz se nič ne smilim sama sebi. Smili se mi človek, ki se je dobesedno čez noč znašel na tnalu medijskega linča, ko se vsak trol, ki ima minuto časa spravlja nanj, v njegovo zasebno življenje, v vse. Poglejte si malo svoje komentarje, pišete brez da bi upoštevali dejstva, kako je do vsega skupaj sploh prišlo. Kako mislite, da mu je pri srcu? Očitno je šel skozi ločitev od partnerke, že samo to je dovolj, da se mu je svet postavil na glavo. Ampak ne, sedaj ima ja denar, to je očitno najbolj pomemben faktor večine butastih trolov, torej dajmo, tolči po njem, napihuj zgodbice, očitaj, žali …. Mimogrede, se še spomnite zgodbe ravnatelja izpred let?
Luba preproščina, a ti zbiraš denar za vsakega, ki se ločuje?
Samo res, kako smo grdi, naivci so mu častili skoraj 400k EUR, potem, ko je pricurljala ven resnica o vrlem Zajčku, ga pa ljudje klevetajo.
Dejstvo je, da je zaradi laži užival v slavi, zdaj uživa v kešu, če se je ločil od partnerke, pa sam ve zakaj.
Jaz pa prav uživam ko berem, kako nekoga žuli ta denar, ki so ga ljudje donirali Zajcu. Podobno se je dogajalo, ko se je zbral denar za Krisa in še prej za tistega Reneja….
Šok na šok, kajne, ti od nevoščljivosti pozelenela spaka?
A te fajn žre?
A zvečer lahko sploh zaspiš ob misli na to, da ima Zajc toliko denarja?
Pa zjutraj, ko odpreš oči, ali te od nevoščljivosti takoj zvije v želodcu, hihi?
Imaš potne roke, ko tipkaš o Zajcu in njegovem denaaaaaaarjuuuu?
380 000 eurov…. A veš kaj vse si bo lahko kupil? Ti pa ne, tralala, hopsasa