Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sandi Zajc je za 380.000€ prodal dostojanstvo

Sandi Zajc je za 380.000€ prodal dostojanstvo

Jaz pa mislim, da ima dotični gasilec, veliko srce in bo del denarja nesebično in dobrodušno razdelil med svoje gasilske kolege, saj dobro ve, da je takrat bil samo eden izmed mnogih …

Če bi bil pravi junak bi rekel vzamem xxx EUR za sanacijo škode, višek naj gre sokrajanom, ki so tudi imeli škodo. Potem bi si res zaslužil spomenik

Avtor, glede na vse videno in vse dogodke, ki so se odvili do sedaj bi gospod Zajc svoje dostojanstvo prodal že za 380€ in pika.

Odgovor na objavo uporabnika
a res, 08.12.2023 ob 11:15

ulala757, 08.12.2023 ob 11:10

Koliko dostojanstva in morale imaš, da se skurbaš v tej isti hiši, kjer živiš s ženo Nušinega brata??? 

?? Se pravi tip se je spečal s svakinjo ali kako? A to po nakazilu ali že prej? In kaj zdaj kar živi s to žensko?

to je pa nastalo v glavi bivše žene.

Toliko drame je nredila, da je dosegla, da se je brat iz hiše , kjer je uredil stanovanje, odselil z družino v najem.

Menda bo tole res držalo!

Majkemi, kako lahko nekdo, nekaj proda? Če tega sploh nima!

Tisti ki pišete, da so vsega krivi mediji, da on ni nič prosil nobenega, ipd.

Tip je vedel, da mogoče mediji ne širijo v člankih resnične zgodbe o njem in bi lahko kaj rekel, pa povedal kakšna je njegova resnična situacija.

Tako je bil pa naklepno tiho, da so ljudje v zmoti čimdlje nakazovali, pol ga je pa anonimka zjebala, k je šele anonimka javnosti resnično ozadje tega tipa prikazala. Brez anonimke vi neb nikol vedel, da se je itak ločil/odselil in da stanovanje ni njegov. Tip bi samo pobral denar in šel.

Če komu Zajc lahko kaj zameri je to, da se je našel nekdo, ki je v javnost upal povedat tisto, kar je Zajc pozabil opozoriti medije, medtem ko so ti pisale neresnična dejstva o Zajcu.

Donacije so mu dišale in je bil modro tiho. Tako da govoriti, sej ni nikogar nič prosil, ipd. Hinavsko je že to, da je sam vedel da mediji ne pišejo točne resnice, pa ni nič naredil, ker je računal na to da mu bo to prineslo nekaj denarja.

Resnična zgodba mu ga verjetno ne bi in to je vedel.

@lovska družina

ti si uspeš peno z ust sproti brisat od zavisti?

Nakladač. Kaj se drugi tolk sekirate za naš denar.
Šel je v prave roke, oziroma ne, bivša naj ga vrne.

medijski pomp, 08.12.2023 ob 13:23

pa še nekaj, 08.12.2023 ob 13:10

medijski pomp, 08.12.2023 ob 13:05

Saj ni sam osebno nikogar prosil za denar. Dejansko je žrtev medijev in njihovega pompa, ampak vsi vidite samo denar.

Ubogi revež, saj se smiliš samemu sebi 🤣

Jaz se nič ne smilim sama sebi. Smili se mi človek, ki se je dobesedno čez noč znašel na tnalu medijskega linča, ko se vsak trol, ki ima minuto časa spravlja nanj, v njegovo zasebno življenje, v vse.  Poglejte si malo svoje komentarje, pišete brez da bi upoštevali dejstva, kako je do vsega skupaj sploh prišlo. Kako mislite, da mu je pri srcu? Očitno je šel skozi ločitev od partnerke, že samo to je dovolj, da se mu je svet postavil na glavo. Ampak ne, sedaj ima ja denar, to je očitno najbolj pomemben faktor večine butastih trolov, torej dajmo, tolči po njem, napihuj zgodbice, očitaj, žali ….  Mimogrede, se še spomnite zgodbe ravnatelja izpred let?

Če komu pomeni denar je to samo on v tej zgodbi. 5.8.2023 ko je večina ljudi, ki je bila prizadeta delalo na svojih domovih je on v gasilski opremi dajal izjave za vse TV postaje kako mu je vse uničilo in da nima računalnika. Računalnik stane 300 eur.Vse to bi lahko počel v civilu, tako kot drugi občani, ki še vedno čakajo na miliščino javne sfere.

Če ne bi hotel iti v ta pomp, bi ta čas prečrpaval vodo iz objektov ne pa stal pred kamero. Samo to so pač počeli drugi junaki, kateri pa seveda niso zanimivi.

Denar tudi nima veze s karakterjem osebe. Če imaš mnenje, še ne pomeni, da si nevoščljiv, ker potem ste vsi vsakemu nevoščljivi za vsako mnenje, ki je drugačno kot njegovo. Besede se da zelo lepo obračati.

Dejstva so pa jasna. Na tnalu je samo zaradi sebe, ne zaradi drugih. Sosedov Joža je tudi hodil pomagat drugim pa danes živi normalno življenje in ima spoštovanje od drugih.

Kamal, Kamal ti tudi že tri mesece ne spiš zaradi mojega darovanega denarja 😜😂

Nikoli si ne bi mislila, da zaradi mojih par ficnikov pol Slovenije, od zavisti ne spi. 😂

Za 380.000 € se mu je splačalo, mene lahk še v rit nategne, če poberem ves ta dnar. Splačal se mu je.

Jutranja rosa, 09.12.2023 ob 07:21

Kamal, Kamal ti tudi že tri mesece ne spiš zaradi mojega darovanega denarja 😜😂

Nikoli si ne bi mislila, da zaradi mojih par ficnikov pol Slovenije, od zavisti ne spi. 😂

Jaz spim normalno. Mene ne moti darovani denar, naj ga ima. Na tem forumu velikokokrat komentirate moralne vrednote in poudarjate kvazi poštenje itd. To je pa res, da rad komentiram. Moje mnenje bi bilo enako tudi, če bi šlo za 100 eur, zato tudi dajem primerjave z računalnikom.

So teme, kjer ljudje pametujejo o vsem mogočem. Zakaj potem to počnejo, če je vseeno. Po tvojem mnenju potem lahko delamo, kar želimo. Zakaj te moti moje pisanje, saj je vseeno – daruj naprej – zakaj ste pa nehali. Jaz sem prepričan, da bi še vedno sprejel darovani denar in to tudi napišem.

Nič me ne moti veš, tudi jaz lahko javno povem svoje mnenje.

Se ti pa smejem, kajti tako zelo te žuli ta denar, ki je pravzaprav tudi naš, od darovalcev. Kdor je želel ga je lahko dobil nazaj. V vsaki temi o Sandiju pametuješ. Nakladaš o moralnih vrednotah. Kot ste grozili in napadali, podtikali v temi o dečku, ki se je zanj zbiralo. Pač gobezdala.

Ni prav, da opravljamo delo države, da ljudje imajo kaj jest in kje bivati, da se zbirajo donacije za šolske potrebščine je nedopustno. Kot je rekel Dr. Aleksander Zadel, ne sme humanitarnost opravljati vlogo države za državljane. Vsakemu dostojno plačilo za pošteno delo. Kaj pa, dela država, zakaj molči, poglejte, sindikati sedaj bijejo boj s kapitalističnimi trgovci.

Delavcem bi vzeli še tisto malo za kar garajo. Mhm aja, dve leti so se delodajalci šlepali na državne pomoči, izkoriščali delo na čakanje doma. Da so prejemali subvencije in pomoči. Sedaj bi pa trpali sebi v žepe od prigarane delavčeve plače.

Vse kom. Radijske postaje tekmujejo v humanitarnost za lačne.

Svinjarija, zakaj so ljudje, otroci lačni?

Tu se prične.

Zakaj pa predpostavljaš, da me žuli denar. O denarju jaz zelo malo pišem. O Krisu nisem napisal niti besede pa so bili zneski višji. Ti pišeš kar nekaj mešano. Da zbiramo denar za otroke  so v prvi vrsti odgovorni starši. Država smo ljudje, ki se na določene javne zadolžitve odzivajo na različne načine. Civilna družba pač izkorišča voljo ljudi.

En primer. Po smrti očeta, ki je bil darovalec pri Rdeči Noski, sem zaprosil, naj ne pošiljajo več položnic na njegovo ime. Poslal vse dokumente. To sem moral ponoviti 3 krat. Za dve leti so nehali, letos pa je spet prišla kuverta na njegov ime. Toliko o spoštovanju do darovalcev in tudi njihovih svojcev. Tu se gre samo za številke in dobiček, tak ali drugačen.

Jutranja rosa, 09.12.2023 ob 08:09

Nič me ne moti veš, tudi jaz lahko javno povem svoje mnenje.

Se ti pa smejem, kajti tako zelo te žuli ta denar, ki je pravzaprav tudi naš, od darovalcev. Kdor je želel ga je lahko dobil nazaj. V vsaki temi o Sandiju pametuješ. Nakladaš o moralnih vrednotah. Kot ste grozili in napadali, podtikali v temi o dečku, ki se je zanj zbiralo. Pač gobezdala.

Ni prav, da opravljamo delo države, da ljudje imajo kaj jest in kje bivati, da se zbirajo donacije za šolske potrebščine je nedopustno. Kot je rekel Dr. Aleksander Zadel, ne sme humanitarnost opravljati vlogo države za državljane. Vsakemu dostojno plačilo za pošteno delo. Kaj pa, dela država, zakaj molči, poglejte, sindikati sedaj bijejo boj s kapitalističnimi trgovci.

Delavcem bi vzeli še tisto malo za kar garajo. Mhm aja, dve leti so se delodajalci šlepali na državne pomoči, izkoriščali delo na čakanje doma. Da so prejemali subvencije in pomoči. Sedaj bi pa trpali sebi v žepe od prigarane delavčeve plače.

Vse kom. Radijske postaje tekmujejo v humanitarnost za lačne.

Svinjarija, zakaj so ljudje, otroci lačni?

Tu se prične.

A si ti una blesava “špetirji”, ki sploh ne zna artikulirat ene povedi. Mešaš jabolka, marelice in hruške. Kaj ima veze vse to, kar si naštela, z nepoštenjem enega gasilca, ki je šel vede v to, da je prelisičil narod? Nihče ni fouž, ker tisti, ki komentiramo, da je naredil svinjarijo, tega pač sami nikoli ne bi naredili! Nikoli ne bi bili na njegovem mestu! Bo šlo do tu?

Kdo je špetirji?

Sem te pa dobro zadela.

Kakorkoli obrneš, se boš od zavisti požrla. 😂

Pa peno si pobriši z umazanih ust.

Si preveč tupava, da bi ti lahko razumela moj gornji zapis. 😜

Si vsaj to razumelo, bo šlo, tupavo?

No, saj ste za Krisa isto skakali v luft… Tresla se je gora, podgane, kot ti pa ser. jejo naprej. 😂

To mu osebno povej in nikar ga na spletu ne blati.Sicer pa,ce nisi bil donator,tebe ta zdraha sploh ne zadeva….lp.

mamka Miška, 08.12.2023 ob 06:52

Sem že nekje komentirala, on je sedaj prasec,  ona in njeni pa so ok, pa je dobila nekaj manj kot 100 000€, pa so imeli škode nekje okoli 20000€, kot je nekje pisalo. Imejte enake  vatle za obsojanje. Pa tudi gasilcem je ostala ne majhna vsota.

A ni fajn, ko imaš 20.000 EUR realne škode, dobiš pa 100.000 EUR za odpravo škode in to pobašeš brez sramu. Meni se zdi to fantastično.

YoYo100, 09.12.2023 ob 09:15

A ni fajn, ko imaš 20.000 EUR realne škode, dobiš pa 100.000 EUR za odpravo škode in to pobašeš brez sramu. Meni se zdi to fantastično.

še bolj fantastično je, ko nimaš nič škode, pa pobašeš skoraj 400 jurjev. A ni šele to fantastično? Pa za to nisi naredil nič, razen da si kot ostalih 10 gasilcev prinesel otroke iz vrtca na suho. Fantazija.

Pošteno bi bilo, da si pokrije škodo, ne glede na to, kdo je lastnik nepremičnine, magari obdrži še nekaj tisočakov in si kaj lepega privošči, ostalo pa prepusti gasilcem, da bi prišlo do tistih, ki so tudi utrpeli škodo.

še bolj, 09.12.2023 ob 09:22

še bolj fantastično je, ko nimaš nič škode, pa pobašeš skoraj 400 jurjev. A ni šele to fantastično? Pa za to nisi naredil nič, razen da si kot ostalih 10 gasilcev prinesel otroke iz vrtca na suho. Fantazija.

To je pa sploh nadfantastično.

Po mojem mnenju ni nobenih težav.

Denar je dobil Sandi Zajc in ta denar je namenjen za obnovo v poplavah uničenega domovanja. Sedaj MORA ta denar porabiti namensko in predložiti vse račune! Kar ne bo porabil mora vrniti, da bo šlo za druge poplavljence, ki so takrat izgubili vse!

Avtor, narobe si zapisal naslov teme!

Sandi Zajc ni mogel prodati dostojanstva, ker ga nikoli ni imel!

Jaz povem, 09.12.2023 ob 10:32

Avtor, narobe si zapisal naslov teme!

Sandi Zajc ni mogel prodati dostojanstva, ker ga nikoli ni imel!

zlajnana si. Ampak saj bos prebolela.

Rešitev je na dlani. Ne donirajte. Dobrodelne organizacije so samo potuha državi, ki bi morala poskrbeti za svoje najbolj ranljive državljane – in ostale, ne pa da gnije in razpada že leta pri koritu, iz katerega kradejo vsi, ki imajo priložnost.

prodaja dostojanstva LOL v Szloveniji? He he eh hehehehe. Če je masa ljudi tako naivna, da nasede na fotko in začne nakazovati denar, je tako kot je. Zakaj niso raje pomislili, da država ni sposobna pomagati ljudem in da   je očitno nekaj narobe v državi. Seveda, za določene skupine pa ne zmanjka denarja. Na naslednjih volitvah se bo pa narod spet prepiral kdo je levi kdo desni hehehhe

New Report

Close