Sandra afrika
Kakšna se vam kaj zdi Sandra Afrika in njene pesmi. Meni je ona fuuuullllll sexi. Lepšo in bolj seksi žensko že težko vidiš. Malo poglejte filmčke PAPPARAZO LOV na YYouTube.
Jaz ti jo privoscim, saj se ne more uvrstiti niti na mojo razsirjeno lestvico zelja 😉
Se dobro da imajo vsake oci svojega malarja.
Deluje plehka in zanima me kje bi bila, če ne bi dala Kitiču. Minimum talenta, glasba nula pa tudi sam videz bolj plastik fantastik. V videu in s tremi kilogrami namazov je privlačna večina žensk.
Sicer pa vsakemu svoje, trg ponuja tisto kar ljudje iščejo – ali pa nas prepričujejo, da nekaj rabimo- in očitno je one hit wonder in solidna rit dovolj za slabo desetletje kariere.
Po moje je 98 odstotkov tistega kar velja, tudi če ne štejemo klasike, bilo napisano do konca sedemdesetih.
To se pozna na večih področjih umetnosti, a ne tako očitno. Ko delu ni edini namen ustvarjanje, nekakšen izliv čustev in kreativnosti, ne glede na področje, je to industrija in edini motiv je denar. S tem pa kvaliteta strmo pada.
Kdo pa danes (konstantno) polni največje stadione? Večina bandov s sedemdesetih.
Upam, da avtor ne zameri, kritika pada na celo sceno in je nešteto bolj cenenih izvajalcev od Prodanovićeve.
Huda je,kera ritka:-),meni gre ta cigumigu ful v ušesa:-)
Forum je zaprt za komentiranje.