Sangrija!
Če ti pa pri 40 samo sexa manjak…pol pa res ni problem: Podala nam nisi nobene romantične zgodbe, ampak si dobila kar si iskala….očitno pa vsaka ne najde, ker vidim da bi imelo že na tem forumu kar nekaj dedcev obilo dela…
Punce…če ste potrebne in želite da vam govorimo kako ste lepe in ohranjene in sexi pri 40 potem….pridite v kako klepetalnico…na irca pa se dogovorimo…diskretno, lahko samo za 3 dni ali več…
Ne bodite ji vse zavistne, takšnega jebača si lahko vsaka najde, ki seveda malo okoli pogleda!
ponudbe sprejemam na [email protected]
Sicer pa sem treniran, ne legionar, ampak vojak slovenske vojske…mogoče ta podatek…v vednost
In kaj naj sklepam iz podatka, da si zaposlen v Slovenski vojski?
Sej nimajo nekih strogih kriterijev, lahko si tut majhen in zavaljen. :-)))
:))))))))))
>Sicer pa sem treniran,
Cisto premalo podatkov in dokazil.
Drugace pa: prava kemija zacne delat na pogled.
>ne legionar, ampak vojak slovenske vojske…mogoče ta podatek…v >vednost
Torej tabornik? (A mama je doma ali prihaja konec tedna na obisk? 🙂
AAA
Ampak ti najbrž ne razumeš, da je čisto nekaj drugega. če se ti to kar se je zgodilo Sangriji, zgodi nepričakovano.
Ko se pa nekdo ponuja tako kot ti, vsa stvar izgubi svoj čar! A NE PUNCE?
>Sej nimajo nekih strogih kriterijev, lahko si tut majhen in zavaljen. :-)))
LOL! 😀
Ima slovenska vojska vsaj “subler” (pomicno merilo, “francoza”), da *kaj* izmeri? 😀
Manca
Ha,ha,ha,ha……..dame,damice in vse,ki bi rade kaj doživele……izberite si prostor na Tromostovju pri Prešernu vsak dan ob 18 uri,v roki imejte nekaj razpoznavnega-stvar dogovora…potem bomo pa mi takšni in drugačni prihajali naokoli in tako bo vsak dan za vsako nekaj novega,majhni debeli,visoki,elegantni,vojaki,delavci…samo prvi korak je treba narediti pa bo……..veselo?????
Vesta kaj, nobody, egger in ostali! Zakaj napadate žensko, ki si je vzela, kar se ji je ponudilo! Saj ne gre za sam goli seks, tud kemija je delovala, simpatija je morala bit vmes. Zakaj si pa potem vi pasete oči po naših joških in ritkah in si predstavljate, kako bi jo … in tudi jo …, če imate priložnost! Dajte, moški, delajte raje malo na sebi, na osebni higieni, urejenosti, splošni razgledanosti, kulturnem obnašanju, pa vam in nam ne bo treba na Tromostovje (se bomo srečal kje drugje, morbit si bomo pa še všeč)!
Lep vikend vsem, Sangriji pa nepozaben zadnji dan!
egger, da nisi ti morda moj mož ;-))
Prvega koraka ni treba narediti. Spontane okoliscine in kemija delajo prvi korak same z obeh strani v takih situacijah. :p
In ravno v tem je car. Nepredvideno in nepredvidljivo, mamljivo in hkrati prepovedano, zeleno in hkrati nedosegljivo.
Manca
Tud sama pravkar doživljam podobno zgodbico kot Sangrija-le da je mal daljša od treh dni…ooo, kolk čara, spontanosti, idej, adrenalinčka:))))))))))) je že tako, da je prepovedan sad najslajši, enako velja za nedosegljive.
Sangrija, uživaj, dokler lahko!
ma ej egger sej mogoče se bo pa kdaj tudi tebi kakšna luštna spontano zgodila, pa če boš meu zares srečo bo trajalo tud več kot eno noč :)))
pa upam, da se sangriji ne kolca preveč, ker nas toliko nanjo misli ;))
sangrijca užiiiiiivej – pa ne pozabi napisat kako je bilo 🙂
za njo je bilo mogoče spontano…za njega pa strenirano.
punce, ko bi vaši možje vedeli kako ste potrebne! pa se doma fine delate.
Ha ha ha, tabornik :))))))))))))))))))))))))))
Ti, (brez?)jajčnik pa – če si tako oh in sploh!!! – kaj se potem ponujaš na ženskem čveku???? Razen, če imaš doma eno tako, ki je fuuuuuuul potrebna, pa se dela fino……………..
čao
ja res, kaj en tale egger sploh počne na ženskem čveku?!?
edino če je za to “žrtvoval organ”, ja pol pa loh napišen kakšen post :)) sej itak ne ve še za kaj bi ga porabu 😉
>za njo je bilo mogoče spontano…za njega pa strenirano
Pa who cares?? 🙂 Ce je obema – pa naj bo.
Saj ni bilo govora, kako je doma, pa kaj/ce bo za sabo potegnilo. Ta tema pride na vrsto sele pojutrisnjem. ;)))))
Manca
Primitivec si.To je vse.
:-))))
verjetno je s tem mislil uniformo, pa po vojaško natrenirane mišice in možgane!
Veliko moških živi v prepričanju, da ženske “padajo” na uniformo :-PP
LP,
BBB
Beybe res padajo na uniformo,predvsem zaradi pendreka,ja no potem ko ga pa vidijo,so pa žalostne…..ko ni tko dolg kot pendrek!!!
:-))))
Jooj, policist-ko bi ti vedel, kako moški tudi “padate” na ženske v uniformah! Kar slačite nas z očmi – še posebno zato, ker si mislite, da nič ne nosimo spodaj, ali pa da smo spodaj zapete z lisicami in je potem vaša naloga, da najdete ključ!! :-PP
Seveda padamo,ampak samo na medicinske sestre ali pa zdravnice,ker to so ženske za katere je splošno znane,da so čiste in negovane,katere ne uporabljajo parfumov samo zato,da se jim ne bi bilo treba umivat,kot nekatere!!!!!!
Veš, policist, padate tud na kolegice, samo težko je priznati, da vas kakšna potem kruto zavrne… To pa boli bolj kot kakšen strokovni udarec 😉
policist
tole zadnje si pa mal po policijsko zaštrikal- nič ni jasno, kaj si hotel povedat glede negovanosti, parfumov in umivanja – si malo slabo informiran o ženski čistoči.
Vessna, mislim, da je policist pri tem imel v mislih to, da se ženske v uniformi (no, razen zdravnic in sester) obnašajo enako kot moški – beri: “kateri ne uporabljajo parfumov samo zato,da se jim ne bi bilo treba umivat,kot nekateri!!!!!!”
Je pa zaštrikal, jasno, kaj pa drugega ;))))))))))))))))))))
Vessna in špelina@,ne mi govoriti o čistoči,kolk bejb sem v svojih 34 letih dol dal sploh več ne štejem…..pravim pa,da so medicinske sestre in zdravnice po mojih izkušnjah najbolj negovane in čiste ženske,imel sem pa manekenke,gospodinje,izobraženke….pa saj se mi skoraj vsaka ponudi,ki mora plačat kazen,da bi to drugače poravnala….to se sprejme,kazen pa vseeno sledi!! Glede službe,se mogoče vidve ukvarjate s sodelavci,ki jih potem vsak dan gledaš? Razen,če je katera priležnica vodilnega kadra,potem žal ne gre drugače……ha,ha,ha!!!!!
Uh, potem moraš biti pa že salamensko star… razen, če si začel sexati že kot enoletnik…
Kar se pa kolegov v uniformi tiče, govorim iz lastnih izkušenj, samo ti si tako stereotipen kifeljc, da ti ni potegnilo… Me je kar sram, da se tudi taki potikajo po cestah… z IQ-jem deževnika…
In kaj sploh počneš na ženskem čveku? Če ti vsaka da, imaš žensk itak že poln kufer, ne?
Forum je zaprt za komentiranje.