Sangrija!
Trenutno prebiram tvoje komentarje,ker imaš povsod nekaj za povedat,v tem se vidi tvoja zagrenjenost,verjeto si po zunanjosti takšna,da se vsak stran obrne,da ne govorim o notranjosti,ki ne more biti boljša.Vidim,da si tudi nepismena,ker,če bi dobro prebrala,bi videla koliko let imam…….imam pa kolega,ki je star 58 let ik ki ne izbira,važno mu je samo,da skoči,pa če ti tako hudo brni dobiš njegovo številko.
Ha ha, ti pa imaš domišljija :)))))))))))))
Luštno te je provocirat, ker se tako fino pustiš.
Na znanje ti dajem pa tole: zgledam precej dobro, čeprav imam otroka, sem za pogledat in za prijet “ful dobra mačka” kot mi zelo rad pravi moj tip. Za mano se vleče še en kup *** fehtarjev, kot si ti, ki pa so mi le za potrditev – v preteklosti sem kakšnega pač podrla, tako za zabavo, zdaj mi grejo na živce.
Hvala za ponudbo vseeno – tvojemu kolegu želim več sreče prihodnjič 😉
Ha,ha,ha………vsak cigan svojo robo hvali……..pa lastna hvala še nikoli ni bila nič vredna…..dobro se poglej v ogledalo,če ga sploh imaš,preberi kaj pišeš v vseh komentarjih,potem se pa zamisli!!!! Si ali nisi zrela za v Polje??
Ja, kdo se je pa prvi hvalil??? A vidiš samo do prvega ovinka?
Še nikoli nisem takole uživala v provokaciji :))))))))))))))))))))))))))))
Kar se Polja tiče, pa mislim, da bi tebi bolj ustrezalo tam – saj veš, zdravnice, sestre in to… ;)))))
Opla sam se nisem nič hvalil,jaz sem samo povedal kako je,tvojega pisanja sploh ne jemljem kot provokacijo,ker takšnih kot poskušaš biti ti ,imam vsak dan dovolj v službi,pa jim niti do kolen ne sežeš.Zabavno je tole res,ampak,da bi pa tole bilo vredno smeha,še dolgo ne.Malo se boš morala še naučiti,da boš sposobna mene sprovocirati….špelinc@……
No, jaz sem se prav luštno nasmejala, si sklatil ves sarkazem iz mene. Vsaj za nekaj si dober 😉
Uživaj :))))))))))))))))))))))
Sarkazem…..zakaj?????? Potem pa pri tebi le ni vse tako vredu,kot si misliš?? Jemlji ljudi takšne kot so,ne poskušaj jih spreminjati,določene stvari zadrži zase…pa ti bo lažje. Saj veš,da je tukaj v anonimnosti z lahkoto udrihati po drugih……..kaj pa v realnem življenju???? Mogoče tukaj samo svoje ventilčke spuščaš,v resnici si pa potrebna strokovne pomoči? Vsekakor pa se tudi ti lepo imej,jaz zaključujem službo……pa lepo domov…..?
policist,
pazi, da se kdaj po službeni poti ne srečava!
Joj kako tipični so moški!!!
Nekateri ENOSTAVNO NE ZNAJO in pika! Potem pa znorijo, ko vidijo da nekateri njihovi kolegi vseeno malo spoštujejo žensko, znajo biti malo romantični (čeprav morda zlagano), znajo ustreči, ne ponižujejo….
In reakcija teh foušijskih moških?
Še kar ponižujejo in si s tem še bolj ožijo krog žensk, ki bi jim dale, ali pa so to le popolnoma nesamozavestne in hkrati tudi neseksipilne. Potem pa komentarji na celotno populacijo žensk. Ja halo? Če si okusil nekvaliteto? Po kvalitetni ženski se vam fantje tega kova cedijo sline….IN PRAV VAM JE!
Napihovanje o položenih četah, telesnih dimenzijah, pa kvaliteto odbija- preverjeno! Ponujanje golih sex uslug spada za vogal ali v red house in tako se ne pusti razčlovečiti nobena dovolj samozavestna ženska, ki da kaj nase. Žal mi je za tiste, ki ne začutijo svoje ženskosti v sebi in je ne znajo izraziti. Na srečo je takih žensk zelo malo. Zato tudi tisto napihovanje o gardah žensk ne zdržijo. Zaradi nevoščljivosti vdirati na ženski čvek pa je smešno in hkrati patetično. Ubožčki!
Napihovanje pa itak pristaja samo žabam! REGA-KVAK!
TamaraMr…..nimaš prav!!!!!! Ožimo krog žensk,ki bi nam dale??? Nekaj ti moram povedati: ti in marsikatera druga živi v zmotnem prepričanju,da nekaj DA!!! Marsikaj lahko dobi..ne pa,da samo nastavi in misli,da je cel svet njen!!
Ne hvalim se,ampak mislim,da ti bo to nekaj povedalo: že kar nekaj žensk mi je po sexu dejalo,sedaj pa lahko UMREM!!!! Meni je vseeno,ti si pa lahko misliš svoje……..
ha, ha…po dobrem seksu ne bi rada umrla!!!
In ne bom te učila o medsebojnem dajanju….:)))
Forum je zaprt za komentiranje.