Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Tudi tokrat se obračam na vas, ker ste mi že velikokrat znali svetovati. Znašli smo se pred nabavo sanitarne keramike za kopalnice in stranišča – ponudbav trgovinah je ogromna in vsak prodajalec hvali in priporoča nekaj drugega (Dolomite, Hatria, Olimpia, Keramag…). Katero imate vi in kako ste zadovoljni? Zanima me predvsem glede čiščenja: nabiranje vodnega kamenja, pluskanja vode ob opravljanju velike potrebe, čiščenju pod robom školjke… Ne vem ali je bolj pametno vzeti školjko z zaobljenim robom ali ravnim z luknjicami… no, morda je tole razglabljanje za koga smešno, meni pa sedaj predstavlja vse skupaj “problem”, sploh, ker zadeve niso poceni. Hvala za pomoč in topel dan vam želim.

Priporočam ti forum: “Gradimo”.

Hvala, sem zdaj postavila vprašanje tudi tja. Vse, ki imate omenjeno keramiko, pa še vedno prosim za izkušnje, saj se vas tu oglaša bistveno več.

To je res, da se jih tu javlja več……je pa tudi res, da je tvoja tema včasih že po nekaj urah na drugi strani. Strani pa skoraj noben ne obrača in…..

Kot izkušena v poslu pri prodaji keramike, zelo priporočam keramiko Dolomite; to je blago najboljše kvalitete, super izdelava, veliko modelov, enostavni za vzrževanje, tudi za najbolj zahtevne kupce.

New Report

Close