Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SANJA GROHAR

SANJA GROHAR

Kaj o njej piše v Novi?

Počakaj, da preberem.

Ima raka na maternici, v drugem stadiju.

in to ona razlaga v Novi?

Ja pa ja de. Nima raka, ampak so ji odščipnili delček za kontrolo! Ah dajte no. A beremo različne Nove al kako. Piše, da je v strahu pred tem

Toliko o njeni pameti in oh in sploh, mislim sem vedela da je le še ena kura na kvadrat, boge mladenke, čez 10 let ji bo žal za vse, vse njene gole slike, vse njene bedarije, ki jih zdaj beremo po cajtngih. Ma kje so starši teh mladih punc, kako jih vzgajajo, ma jih ne, saj vem, če bi jih, potem se ne bi nastavljala naga po cajtngih in govorila o svoji češpli kot bi govorila s prijateljico. Pa nisem tercialka, zelo odprta mama sem, ampak vse kar je prav je pa prav no!! Nekaj pa lahko ostane le njeno, intima, to bo čez leta še tako obžalovala, pa poti nazaj ne bo.

Se strinjam! ravno o tem sem včeraj razmišljala ko sem tole brala. A ta dekleta res mislijo, da moramo vse vedeti. še dobro da ne povejo kolikokrat gredo na malo in veliko potrebo, kolikokrat na dan seksajo,….. Ufff, zdaj sem pa Novi dala temo za drugo številko. Upam, da berejo tole.:))))

Saj one to že povedo, sam cajtng ne objavi tega, gre do roba;)), vsaj nekaj nam prizanese. Meni se smiljo te boge punce res!

Namesto, da bi uživale maldost, hodile v šolo, v tej smeri nekaj delale zase, da bodo imele dobro, varno, lepo prihodnost, ki si jo bodo krojile s svojo pametjo, glavo in ne luliko in telesom, ampak one ne, ravno obratno. Res me čudi kakšen starš moraš biti, da to dovoliš svojemu otroku, četudi je že polnoleten, klinc pa taka vzgoja! Vrednot ni nikjer več.

Še najhujši lapsusu pa mi je manca Zver in njen oče, minister za šolstvo, to dvoje mi še zmeraj ne gre skupaj, hči vsa razgaljena po cajtngih, no zadnje čase je mal zatišja, fotr je ne zna brzdat, kar je javno bilo že večkrat kje zapisano, ločen…po drugi strani se pa gre nekega ministra, šolstvo in naj bi bil vzgled vsem, ma saj ni čudno kajne, da potem je šolstvo kot je!

Točno tako kot pišete. Se mi punca kar smili s to svojo revno pametjo.

lp

STE VI V VSEM IZOLNILI PRIČAKOVANJA VAŠIH STARŠEV?
IN VAŠI OTROCI BODO PLESALI TAKO KOT BOSTE VI IGRALI?

Ne vem kdo si sicer, ampak me2 sva danes na čist enaki valovni dolžini:)))) Se popolnoma strinjam

Sem le ena mati, starš, ki se zaveda kako pomembna je vzgoja naših otrok in na trenutke žalostna mati, ki vidim, da na tem področju zelo pešamo, da se otrok sploh ne vzgaja več, ne zna vzgajat. Bo bolje, v šole se baje vrača spet več povdarka na vzgoji, vrednotah, bomo videli, če so že nekateri starši odpovedali, bo vsaj šola pomagala;))..saj vem da je to kot pljunek v morje, ampak meni se zdi vzgoja vse, enim pa zadnja na lestvici. Otrok pa raste in zraste v koga in kaj že…In potem imamo svet kakršnega imamo, kjer je uspeh biti manager v nekem podjetju, namesto, da bi bil uspeh dobro vzgojiti otroka in šele nato se it managerko, to dvoje hkrati pa nikakor ne gre, je živa laž in bleferstvo, da gresta kariera in vzgoja lahko uspešno skupaj, ponavadi otrok trpi in se ga zanemarja, vzgajajo ga vsi drugi, kot starši!

Kako sva zašle iz teme, haha.

Nisem, nihče jih ne, toda vzgojena sem bila, da se cenim in če se ceniš, potem se javno ne slačiš in ne obnašaš tako, kot se vsa ta mlada dekleta po cajtngih. Človek se mora imeti rad, se zavedat kje mu je mesto in da uspeh ni slikat se gola, najlažje se je slečt, se nastavit …če je to uspeh, potem živim na luni verjetno.

Ne želim, da moj otrok pleše kot mu jaz diktiram, moj otrok je vzgojen v samostojno osebo in se ne bojim, da bi se blemiral…ve kje mu je mesto in sledi svojim sanjam, ciljem in četudi mu kje spodrsne sem ob njem, kot vsak starš.

Samo v razmislek, če ciljaš višje, boš težko uspel, če si nekoč bil gol v nekem cajtngu, verjemi! Torej se slečeš, ti dajo neki drobiž in zavedaj se nato, da so ti višji cilji onemogočeni! Pa kaj bi o te, kajti take punce menijo, da je itak višek cilja se slikat za cajtng gola…meni pa se zdi, da je to najlažje, kar lahko nardiš, slečeš cunje in rečeš slikajte. In nato sanjajo kako jim bo to odprlo neka vrata v dobro prihodnost, haha.

Jah, no, takšno zgražanje, Nova se pa še kar bere, a ne?

Ja no, ko se ne dogaja nič posebnega, je zanivim tudi odzvem brisa ali tkiva… Samo da je v cajtengu.

Čakte, čakte! Nove ne berem, ampak a prav razumem tukaj, da so Sanji na normalnem G pregledu vzeli bris, kot ga vzamejo vsaki in sedaj ona iz tega dela “big deal” po cajtngih ali sem kaj spregledala???

baje je tako ja, več tudi jaz ne vem, ker ne berem tega časopisa

Vi se o njej pogovarjate, ona je pa slavna.

PA SAJ TO JE NJEN NAMEN, BABE! Včasih je bolje, da pride na dan kaka slaba novica, da oseba ostane aktualna. Ona pa na ta račun dobiva honoraje, hi hi.

Ne bi si čist želela, da je moja hčerka, ampak punci je uspelo. Nekatere najdejo takšno formulo, druge drugačno. Ve, da dokler bodo mediji na njeni strani, tako dolgo je v igri. Pa četudi za prazen nič. Kar se golote tiče, pa mislim, da nas je kar čas povozil. Je že leta preveč vsakdanja za kakšno večje zgražanje.

Manj partnerjev ko zamenjaš, manj je možnosti za raka na MV.

že dolgo je znano, da pogosteje zbolijo Ž, ki so zgodaj začele s spol.odnosi in ki so zamenjale mnogo spolnih partnerjev.

Ma, to je oslarija. Dovolj je en okužen partner.

Slavna??? Kakšne honorarje, menda nisi tako naivna in meniš, da je to neki denar, nehaj no! Bolj kot slavne so vsa ta dekleta naivne in zlorabljene s strani medijev in predno to spoznajo so že pokopane.
da ne omenjam tako imenovane slavne, ki sami klicarijo po cajtngih in sporočajo razne novice o sebi, da nato oni to objavljajo zastonj!!! Torej ne misli, da je v SLO nekdo zaradi tega ker je po cajtngih, sploh tračih slaven in bogat. Prej obratno.

Povej mi prosim, v čem ji je uspelo…je zate uspeh golota v cajtngu??? Res ne vem no, je končala katero šolo, menim, da le srednjo, če jo sploh je??? Mogoče študira???…je veliko zaslužila??? Če je zate to uspeh, se slečt in mal zaslužt sem in tja, ja potem si pa skromna!

Kar se golote tiče, zakaj ne, meni je lepa, lepa je tudi Sanja na takih slikah, ampak ej, za kakšnoc eno??? To mene bolj moti in nato naivnost Slovencev, ki sanja, da je dobila eno bagatelo in je zdaj slavna…ma kaki. mali denar zato, da se razgališ do konca…to je zame le naivnost in nič drugega! ne rečem, da veš zakaj, če te že mami denar, potem se vsaj ceni toliko, da ti nikoli ne bo žal, da si se slekla, ker te bo grel tisti denar in to res pravid enar, če že drugo ne, itak se vse skoraj slečejo, zaradi tistga milijončka, ki je vsem tem puncam velik denar…jaojao.

nevemkolkratjao, uspeh po meri človeka je verjetno to, da posameznik doseže ali dosega to, kar si zastavi. Sanja s svojimi potezami dela sebi v prid in, kakorkoli se že komu zdi, je v tem uspešna. Konec koncev je naša femme fatale, pa odprta so ji vrata na vse možne prireditve in oddaje, vozi sponzorski avto, reklamno jo oblačijo modne hiše in najboljši kreatorji, pridno daje intervjuje, in od tega, verjameš ali ne, celo solidno živi. Dekle, ki ima takšno vizijo, bo verjetno znala poskrbeti zase tudi potem, ko bo njena lepota nekoliko odcvetela. S končanimi šolami, al pa tudi brez.
nevemkolikokratjao, a zate se v vsakem primeru šteje kot uspeh le, če se študira? A avtomehanik, trgovec, frizer, medicinski tehnik, … ne more biti uspešen? In kaj je uspeh? Če delaš to kar želiš zares predano, s srcem in ljubeznijo, ali je zate uspeh merljiv samo z denarjem?
Verjetno Sanja ravno ni moja vizija uspeha, ampak njenega ji ne zavidam na način, da bi ga dajala v nič. Konec koncev, četudi bi si mogoče v kakšnem drugem življenju želela migati z ritjo tam nekje, moje nobeno retuširanje ne bi spravilo na naslovnice Playboyev. Jaz sem v svojem življenju uspešna, s čim se pa lahko pohvališ ti, jaojao…? Z zavistjo morda?

New Report

Close