Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanja Modrić

Sanja Modrić

Lepotica dneva je nedvomno novinarka na športnih novicah, to je Sanja Modrić. Ni samo kepa ampak tudi izredno podkovana v svojem področju.

Ona je menda poročena s trenerjem košarke Stipetom Modrićem.

Vse lepo in prav. Toda rojstni podatki, da je rojena 11.6.1954 najbrž ne držijo.

Ali jo kdo pozna osebno.

Po rodu ni Slovenka, vendar govori izjemno natančno.

Človek, kje bo 67 let stara ženska tako zgledala, heh.., 37 pa bi znalo bit, za 27 se mi zdi pa premalo, deluje bolj zrelo.. .

Bila je mis izbora ali nekaj drugega, vsekakor mis, pisala se je Plavić

11.6.1954. to je laž

sem nekje nekoc zasledila podatek, da je letnik tam nekje okoli 1980… ne vem tocno, samo po spominu nekje mi je ostalo tako v glavi… vsekakoooor ni 1954 prava letnica… to je po mojem lahko letnica njenih starsev, ne pa nje… zagotovo je krepko mlajsa

Če mislimo isto, je bila naša soseda, mora biti okrog štirideset, potem se je poročila, ima dva otroka.

he,he,he, pa res piše letnik 1954, starost 66 let…

a ima Sanja kaj otrok?

Plavić Sanja, svoj čas je bila zelo lepa.
Zelo rada je imela vse športe.
Toda njen mož ni prav noben lepotec. Prej prevelik, presuh, čuden pogled in neiskrene oči tip moškega, ki mi ni všeč.

So ti všeč ostarele lepotice, gospa je generacija Matjaža Nemca ali kako leto starejša, več ne.

Sanja je rojena v Mariboru. Njena starša ,kolikor so že tu napisala prihajata iz Srbije in Hrvaške.

Tisto podatki o rojstvu, da je stara 66 let ne držijo. Če se ne motim, jih šteje Sanja 40 let.

Obstaja pa tudi ena hrvaška novinarka z enakim imenom in priimkom, ki pa šteje 66 let in je iz Zagreba.

Da smo si na jasnem, Sanja ni nobena lepotica, je pa blondinka. Pravi dami (oznaka lepotica se mi zdi zoprna) sta Nika Mulec in Nataša Gavranić, obe izvrstni komentatorki.

Nika Mulec in Nataša Gavranič sta  dobri komentatorki.

Toda kar se tiče damskega videza, elegance komentiranja, šarmiranja, znanja in koketiranja s kamero, je prva dama voditeljic športnih poročil nedvomno Sanja Modrić.

Damski videz je precej odvisen od tega, kako stilisti “našemijo” komentatorke. (Mimogrede, POPovski stilisti nimajo srečne roke pri izbiri oblačil predstavnic lepšega spola.)

Drugič, šarm ni toliko pomemben, kot je pomembno podajanje komentarjev na naraven način brez “afnanja” (Sanja).

Zato prisegam na Niko in Natašo.

Sanja mi je kot novinarka super. Je luštna, zna se sproščeno pogovarjati, tudi vprašanja so zanimiva in pogovori gladko tečejo.

Nataša je res luštna in tudi v redu kot novinarka.

Nika pa… 🤐 Saj je luštna, ampak kot novinarka mi pa ni všeč. Redko kateri prispevek pove brez napake, dela čudne “premore” v stavkih. Deluje kot začetnica. Že dolga leta.

Tudi Sanje se zatakne kdaj pa kdaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4087, 12.07.2023 ob 10:44

Nika Mulec in Nataša Gavranič sta  dobri komentatorki.

Toda kar se tiče damskega videza, elegance komentiranja, šarmiranja, znanja in koketiranja s kamero, je prva dama voditeljic športnih poročil nedvomno Sanja Modrić.

Tudi Tina Gaber je v primerjavi z Modrićevo prava lepotica. Tista kurja blond barva deluje prav groteskno.

Ni nekaj velikih razlik po videzu… .Meni je Nika Mulec najbolj za pogledati,Nataša in Sanja pa tam tam.Drugače so vse tri fejst.

New Report

Close