Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Sanjarite kdaj o drugi/drugem, čeprav v zakonu vse stima?

Sanjarite kdaj o drugi/drugem, čeprav v zakonu vse stima?

Poročena sva 7 let in skupaj od srednje. Z njo sem izgubil nedolžnost, a me vse bolj mika, kako bi bilo z drugo…Trenutno eno sodelavko, ki mi ne da miru.

A hkrati me tako peče vest, ko se zavem o čem pravzaprav razmišljam. Ker  imam rad ženo.

Je še kdo v precepu ali varate brez slabe vesti?

..

Po mojem je taksnih vsaj 80%. Od tistih 20%, pa jih 70% ne upa priznat, niti sebi, kaj sele drugim. Preostalih 30% iz te skupine pa trpi za sindromom soodvisnosti 😊.

Seveda pa obstaja razlika, kako mocno koga vlece drugam. In, kako zelo ljubi svojo zeno.

Mah, jaz sem pogruntal da so vse iste. Ja, saj je kakšna huda pa oh in sploh, ampak ko jo pa enkrat domov pripelješ in se ustali, je pa eno in isto babje sranje… Edino kar sanjarim, da bi kdaj imel kakšno ki bi mi ga dobro potegnila. Vse ostalo ni vredno… Če je dokaj normalna se jo drži in ne bluzi okoli. Raje ji kupi vibrator ali pa bič, da bo bolj pestro!

Glej, dati ne bo žal kot meni, daj si duška dokler lahko!

Moja si je po 35 letih zakona in njenega ljubosumja zaželela še nekaj doživet v življenju in je to rudi naredila!

In tega sploh ni skrivala!

Ja, imel sem skrite fantazije in nisem si hotel priznati da bi mi bilo v izziv tudi kakšna aferca diskretna pa po domače nisem imej jajc! In ona sploh ni skrivala ljubimca, prvega in sedaj drugega.

Danes k bi si pa upal pa kaj lahko pr 60 tih sploh dobim! Zgledam dobro, večina misli da jih imam tam okrog 50 ampak tudi to je že veliko za ženske sploh ko zvejo da jih bo 60.

Ženske tudi pri 55 sploh če date nekaj na sebe in  zgledate dovolj dobro dobite mladenče če samo s prstom pomignete!

 

Tako da ja, ti svetujem da ja da ti čez trideset let ne bo žal!

Ampak pazi pa, da zaradi tega vajinega odnosa ne pokvariš!

Pa z ljubico bodi previden da se ne bo poskušala vrinit v vajun odnos!

 

tu gor smo sami samski 

Ne, ni precepa. Ker vem kaj sočloveku naredi varanje in plitek odnos, se tega ne grem in si – tudi če bi me mikalo – ne dopustim niti takšne misli. Stvar izbire oz odločitve.

Začne se v glavi, nadaljuje v govoru, konča z dejanji. Izjava, kar zgodilo se mi je, ne pije vode.

To delate samo luzerčki, ker se prepričujete da vam je dobro tam kjer ste.  Ostali smo točno tam in s tistim, s katerim si želimo biti.

 

Ja, tako kot je že nekdo napisal, to ste zmožni samo luzerji početi.

Jaz sem trenutno samska in ni prav nikogar nikjer, ki bi me mikal in o nikomer ne sanjarim. Pa bi glede na samski stan lahko brez problema. Ampak ni takšne osebe oz. moškega v mojem življenju. Tako da si še manj predstavljam, da bi bila v zvezi ter potem sanjarila o nekom drugem. Res total nepredstavljivo. Kje sploh poleg tega, da imate ženo/moža, službo, verjetno še otroke in hobije, najdete čas za bluzenje o teh bedarijah, kako bi s kom drugim?

Če bi vsi, ki tkole sanjarite o drugih, pri sebi doma skrbeli ter negovali svoj odnos z možem/ženo, do takšnih misli sploh ne bi prišlo. Tako pa ja, ste neodgovorni luzerji ter propalice.

Drugi sanjarimo o sanjskih plažah nekje na Karibih, pa evriče za na hrvaško zbiramo vsak let. Seveda, ni lepšega kot hrvaška, ker za drugo nema.

Žena je bila ena in edina in je vse kar poznaš. Nimaš je rad, drugače ne bi razmišljal o drugi.

Sedaj hodiš po robu, ker si nočeš priznati resnice. Zamenjaj službo če ti je toliko do žene je sedaj pravi čas za ukrepanje.

Verjemi, “sosedova trava ni nič bolj zelena kot tvoja”.

V vsakem razmerju slej ko prej prideš v isto situacijo. Se zaljubiš, ljubiš, ustališ, navadiš, vsako razmerje sčasoma postane isto… Tudi z drugo žensko ne bo nič drugače. Če bi hoteli skoz metuljčke v trebuhu, bi partnerja morali menjati na dve leti. Potemtakem se z nobenim ne bi smeli več ustaliti. To pa si vseeno nek normalen odrasel človek ne želi.

Ni pa isto se dobivati s partnerjem ali skupaj živeti. Tu pride še prej kot v dveh letih do rutine in navade.

Problem današnje družbe je v tem, da človek preveč išče idealnega partnerja v vseh pogledih, potem pa je na koncu v vsakem primeru razočaran, ko ugotovi, da nihče ni popoln. Nekdo ni vizualno tako všečen, preveč kil, kriv nos, skratka nek vizualni primanjkljaj, drug pa lepotec, pa ti drugo kot tega ne more ponuditi, tretji je šolan, spet drug niti srednje šole nima… Eni imajo delovne navade, drugi nič…

Drži pa, da kdor pa res gleda izključno samo na videz in hkrati mladost, bo slej ko prej zlomljenega srca.

Pred kratkim končal vezo ki je bila lepa,na pogled spodaj pa cel kup problemov.Ne nikol pa nebi varal al si zamišljal biti z drugo,brez veze ker enostavno mi to nebi dal miru.Srečujem pa take ženske da bog pomagi,pa nism zbirčen ker tud sam vem da nism lepotec.

Če bi jo imel res rad kot pišeš, ne bi niti pomislu na drugo.

Jaz že od nekdaj sanjarim vse možno. O drugih moških, ženskah, trojčku, svinganju, ni da ni. Ampak na en tak, abstrakten način, ne o točno določenih osebah in nikoli se mi ni dogajalo, da bi, kaj pa vem, iskala stike ali se zaljubila v sodelavca. Ljubezen je samo ena in to že skoraj 25 let. Tisto sanjarjenje je pač nek nagon in bo vedno ostalo samo pri sanjarjenju.

Vprasaj kakega kolega, ki ga je prevarala zena/partnerica pa ti bo povedal kako se je pocutil. In ne bos vec razmisljal o varanju ever

Odgovor na objavo uporabnika
Ne, 20.03.2023 ob 13:41

To delate samo luzerčki, ker se prepričujete da vam je dobro tam kjer ste.  Ostali smo točno tam in s tistim, s katerim si želimo biti.

 

Seveda … Pa vsi super srecni v vezah, a ne? Zakaj bi potem velika vecina zensk odsla iz zakonov/vez, ce jih ne bi vezali otroci in krediti.

Ljudje nismo ustvarjeni samo za enega partnerja do konca zivljenja. Bolje uzivati, dokler se lahko.

Pri 50ih, 60ih pa se potem ustalis z nekom, s kom se bos lahko se 10, 20let pogovarjal.

Ne pa da si zagrenjen ceu lajf in se prepricujes, da si srecen.

Ne bi bil potem Tinder poln porocenih moskih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozdravljeni;

Najprej svetujem, da partnerice ne prevarate. Zakaj? Ker si verjetno tudi vi ne bi želeli biti prevarani. S tem nardite nepopravljivo škodo osebi, ki vas ima zares rada.

Odgovor na tiste, ki se zgražajo nad tem, če moškega privlači in zamika druga ženska, kot njihova partnerica. To je povsem normalno. Nič ni narobe s tem. Dekleta znajo biti res lepa, res privlačna, tako jih je ustvarila narava (in zdravega moškega to privlači).

Kaj sedaj? Moj predlog, pojdite do terapevta. Ugotovite kje (pri vas) tiči problem. Nato po potrebi pojdita na terapijo skupaj. V kolikor imate partnerko, ki si tudi želi, da vajin odnos uspe bo pripravljena odnos reševati. Enako za vas, ali se boste odločali še naprej za svojo izbranko ali ne? Če ne, pojdite stran in je ne zavajajte. Če ste se pa že poročili in obljubili “…do konca življenja” dajte obljubo držati.

Partnerska ljubezen je pogojna. Ljubezen je izbira. Kako te danes lahko ljubim je vprašanje za vas in vašo partnerko. Lep pozdrav.

Od najstniških let sem z enim in istim partnerjem. Šla sva čez lepo in manj lepo ter tudi zelo hude situacije.

In v vseh teh letih me ni niti enkrat prijelo, da bi varala. Ja so privlačni moški, s tisto pravo energijo. A ves čas sem imela pred očmi, da imam takega doma in ta je izbral mene. Z malo truda spet prižgeš tisto iskrico in je spet za nekaj časa.

V precepu si in sedaj sprašuješ kako si boš vest olajšal?

Odreži si tiča !

Brez veze. ČE TI doma vse štima, ne praskaj po žerjavici. Boš uničil vsee. Skriti ne boš mogel, izvedela bo, čutila da nekaj ne štima in bo šlo vse navzdol. Ona bo šla, ti se boš zapil, ljubica bo pa tudi drugega našla. Nekatere se orosijo samo na poročene, no jih je kar dosti. Vse kar morajo je občasen sex in dobijo marsikaj, brez prtljage, kuhanja, pranja….misliš da držiš vse niti v rokah, pa jih ubistvu žena in ljubica.  Ena bo zavohala varanje, druga te bo z druge strani zajebavala.  Baba je baba. Lubica Al žena, vse hočejo pozornost.

Tako rad imaš ženo, vseeno razmišljaš, da se boš postavil v situacijo, ko jo lahko izgubiš. Izgleda je res velika ljubezen iz tvoje strani, žena ti predstavlja veliko vrednost, če si jo s tako lahkoto pripravljen izgubiti. Ja seveda ti verjamemo…

Da nekaj NE štima!

Priležnice ki te vabijo in se ti nastavljajo, ne pusti se. Poigrala se bo s tabo in te uničila, ti se boš čez nekaj let tepel po glavi kako si bil lahko tako neumen in izgubil svojo drago ženo. Ožela te bo in pobegnila k drugemu.

Odgovor na objavo uporabnika
To so čarovnice!, 29.03.2023 ob 22:29

Priležnice ki te vabijo in se ti nastavljajo, ne pusti se. Poigrala se bo s tabo in te uničila, ti se boš čez nekaj let tepel po glavi kako si bil lahko tako neumen in izgubil svojo drago ženo. Ožela te bo in pobegnila k drugemu.

Omg. Najboljše da sama sebe na grmadi zakuriš.

New Report

Close