Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sanjarjenje

Sanjarjenje

Sprehajam se po gozdičku z mojim psom.Tam sem najrajši,saj tam najdem svoj mir in premišljujem ter se občasno predajam sanjarjenju.
Kako bi bilo sedaj,ko bi se srečala?Strastno bi te objela in te zalizala.Ne morem si pomagati,želim si te,zelo.Tako močno,da se komaj še kontroliram.
Ustaviš me z nežnim poljubom na ustnice in nadaljuješ po vratu navzdol,počasi in nežno,da me po telesu kar spreletavajo mravljinci.
V bližini je kozolec in pokažeš nanj,kaj ko bi šla tja.Z nagajivim nasmehom ti pritrdim.Objeta in vsa nagajiva in željna drug drugega prideva do najinega kozolca.Roke mi drsijo po tvojem telesu,ritnici,nato pa počasi do tvojega korenjaka…božam ga…nežno in ga počasi osvobodim tvojih hlač.Lep je,pokončen,moj jezik komaj čaka,da ga oblizne…zato se sklonim in ti ga začnem lizati,najprej glavico nato pa celega vzamem v usta…z roko ti medtem božam jajčka…paše ti….še kar požiram tvojega korenjaka,…tvoja roka pa drsi po mojih joškah…božaš me in to mi noro paše.

Nakažeš mi naj se dvignem in me začneš odpenjati hlače,z drugo roko me še kar božaš po mojem bujnem oprsju.S prsti se poigravaš z mojo muco in me dražiš,z drugo pa mi potisneš prst med moji ritnici…paše mi..zelo mi paše….vzdihujem,…skloniš se k moji muci in me začneš zopet dražiti a tokrat s tvojim jezičkom po mojem ščegetavčku…paše mi …,vstaneš ,jaz pa se postavim s hrbtom obrnjena proti tebi in se malo nagnem in se naslonim na kozolec.Svojega korenjaka vtakneš v mojo vročo,pohotno,mokro muco…počasi,nato pa vedno hitreje nabijaš…Prebudim se iz sanjarjenja saj me predrami lajež mojega psa,ki me vleče,ker je zagledal muco.Sory,ampak moram končat…lepo se imej.

Vse se začne in konča pri mucki..neda;))..pametni kuža…haha

Helou soseda. Dons okol 21.h na pasji sprehod?

O fak….
Grem psa kupit…. zgleda da se na “pasjih sprehodih” veliko dogaja!

hehehe jst bom pa muco kupla:)

MACA-FACA

hehehe. Kje si ti Lunca? Bova nadaljevala hotelsko sobo? Al je en orgazem dovolj?

Lupčka tebi. 😉

Jest pa muco imam…sam na sprehod jo še peljem..-;))

Ti morš tvojo nest, ne vem, če zna sama it…..

hehe pol bo pa pestro:) mah jst grem pa kr sama k pol me lahka zbudi, pa nebo nč od tega! A mislte da je možn da tko enga snameš?

MACA-FACA

Tuki ne.

:))))))))))))

Ja, saj svojo…bom peljala na sprehod….-;))

no ja sm se prou izrazla:) heheheeh tko z ceste?hehehehehe mislm k greš na sprehodič prou z namenom da …. ta je huda fora:)

MACA-FACA

dej rajs muco..saj vidis da je ona glavna akterka v vseh primerih..naj bo pes ali moski;))

možno in to je tako sladko;))skoraj neverjetno..mislis da je marsovc;))

ja ja ja ja…. marsovc:) prou na cesti nism nbenga, sm s kolegico hodila okol pa je pripeljal mem en dobr tip. In čist slučajno je parkiral avto in šel po opravkih. Jst pa ni a ni b svojo cifro za brisalce in sporočilce da si konc hud! pol me je klical sam to je to….heheeh

MACA-FACA

Jst tut dobivam sporočilca od ene ženske. Parkrat na mesec. V vrečki barve njene uniforme. Pa še za popizdit grda zmes ženskosti je!

Zgleda sicer ne tako grozno, je pa precej podobna. ;)))))

Jazusnamarija…..
Bljak, bljak…..

o bad:) eno tako poznam? kje dela?heeheheh

MACA-FACA

New Report

Close