Sanjarjenje o prepovedanem
Živjo,
imam neprijetno situacijo. Imam fanta, ljubim ga kot pravijo do konec vesolja in nazaj. A moja preteklost se vrača. Očitno je res da katerokoli pot izbereš vedno prideš na prvo.
Leta nazaj sem bila Ljubica ogromno moških. Vzburjalo me je kot sem jih imela toliko pod sabo. Urejene, poslovneže, romantične, grobe, ljubeče, samske, poročene, očetje, …. Prasica sem bila. Nisem izbrala vsakega ampak čustva in neka notranja privlačnost je morala biti.
S fantom imava odličen seks. Noro je res.. a še vedno sanjarim o drugih moških. Rada bi hodila ven, plesala, žurala kot sem z njimi, zdaj pa ne ker se kažem drugim. Prijateljic nimam žal ker mi ženska družba ne ugaja. V mojem življenju so samo moški. no ja vsaj bili so. A ne morem.. fanta imam. Z njim sem se zaradi bolj njegove službe kot moje, preselila v majhno sobo ki nama jo je dala firma -.- Namesto pravo stanovanje. Kot v kletki se počutim. A mislim da mi je to bolj tolažba enako kot takrat ampak taka lepa, vroča tolažba… Kakšen nasvet? Karkoli kaj in kako naj naredim… jbg nismo use boginje. smo tud mačkice z rogovi. 😀
…skupaj odpreta bordel.
Spet ena izmišljena tema. 🙁
Živjo,
brez zamere ampak misliš da ženske nismo kot moški ki sanjarijo o drugih moških? Krvave smo pod kožo kot moški, imamo čutva, želje, kot moški. Če imamo rade moške je tako… A ker na enem ni vsega kar nas privlači jih imamo več. Na nekaterem nas privlačijo roke, na drugem, dotiki, na tretjem glas,…. Nič strašnega ni, realnost katero ima ogromno punc. 😉
Lep dan želim.
Te čist razumem, ne vem kaj naj še rečem.
Ta tvoja probrazba zaradi ljubezni do lune in nazaj bo pa zate zgleda eno velko trpljenje, avtorica, hehe.
Če boš želela dolgotrajno in zdravo vezo s tem fantom mu boš morala povedati, ali pa še bolje razrešiti svoje notranje konflikte na dolgotrajni psihoterapiji. Nisi pa povedala kaj sploh želiš.
…verjetno niti ne ve kaj bi v resnici rada.
Problem je v tem, ker si je našla luzerja, ki jo je (figurativno) nategnil, kako bo z njim zaživela na novo in im azato občutek, da ga ima rada. V resnici pa jo je zvlekel v eno luknjo, in življenje, ki ni vredno svojega imena. Ne rabi nobene psihoterapije ampak pravega dedca, ki jo bo kresnil, da bo težko hodila še dva dni in bo samoiniciativno šel v perspektivno življenje, ki bo dalo kaj več kot “sobo od firme”.
Če mladi ženski manjka fuk in pravo življenje, je kriv nesposoben dedec, ki ni sposoben ustvariti ničesar. Niti vzdušja ne.
Hudo, kej takšnega se mi pa zdi sa se nisem prebral s strani ženske na tej sceni.
Vseeno preveč krvoločno za nežne ženske roke in predvsem lepolaske. Kot, da bi tip v ženskem telesu pisal.
Kukrkol, ampak je pa res. Če se odrasel zaposlen moški prostovoljeno odloči, da bo šel živet v eno luknjo, se da že iz tega sklepat, da je usekan. Če upoštavamo, da nima slabega delovnega mesta, pa sploh (navadnim delavcem ne dajo stanovanja).
Ona pa vsa žmohtna, ker si misli, da je našla nekoga, da se bo z njim ustalila… žalost. Pravega uspešnega moškega naj si najde, pa bo.
prezgodaj si zaključila “kariero” ljubice ☺
Pa kako vam ne kapne, da je v njej problem!
Ženske izbiramo!
ONA je izbrala tega tipa!
Torej, problem je, zakaj je izbrala ravno njega, zakaj se je zaljubila, jo privlači ravno on, ki je kot praviš totalen luzer?
Kaj ima, da jo tako zelo na njem privlači, da je šla v eno luknjo z njim živet?
Lepe modre okice?
Ne verjamem!
Me je pa tudi vedno zanimalo, in to je vprašanje za avtorico, kot za vse, ki ste imele ogromno tipov, bolj samo za športni seks, kot za neke višje sfere povezovanja, zakaj vam ni nikoli kapnilo, da bi iz tega tudi kaj konkretno iztržile?
Za začetek vsaj toliko, da imaš kakšno prevozno stredstvo in kulturno bivališče (avto, stanovanje po domače).
Skoraj ne verjamem, da so moralni predsodki družbe (etiketiranje, da vas bodo družbeni zadrteži poimenovali “prostitutka” ipd.) tisti, ki vas pri tem ovirajo?
Neiznajdljivost?
Nesposobnost?
Kaj je tisto, da ti ne kapne in pomisliš, da bi lahko kaj od tipov iztržil, poleg seksa?
..in avtorica, zdaj bi vsaj živela v SVOJEM stanovanju, s komerkoli ti paše. Vsaj to, madona!
Predvsem slednje manjka. Zgleda, da je punca brez želja oziroma se jih ne zaveda. Zdaj naj še te ugibamo?
nič ni on kriv, kriva je ona! kaj pa je šla z njim v neko luknjo … kao ljubezen … bla bla bla
A na čustveni inteligenci pa ne upaš omenit sanjarij o drugih tipih: https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=163&t=11051428
“Me je pa tudi vedno zanimalo, in to je vprašanje za avtorico, kot za vse, ki ste imele ogromno tipov, bolj samo za športni seks, kot za neke višje sfere povezovanja, zakaj vam ni nikoli kapnilo, da bi iz tega tudi kaj konkretno iztržile?
Za začetek vsaj toliko, da imaš kakšno prevozno stredstvo in kulturno bivališče (avto, stanovanje po domače).
Skoraj ne verjamem, da so moralni predsodki družbe (etiketiranje, da vas bodo družbeni zadrteži poimenovali “prostitutka” ipd.) tisti, ki vas pri tem ovirajo?
Neiznajdljivost?
Nesposobnost?
Kaj je tisto, da ti ne kapne in pomisliš, da bi lahko kaj od tipov iztržil, poleg seksa?
..in avtorica, zdaj bi vsaj živela v SVOJEM stanovanju, s komerkoli ti paše. Vsaj to, madona!“
Tako razmišljate samo tiste tumpaste kure, ki niste sposobne denarja zaslužit z intelektualnim delom, rade bi se gonile za denar, pa vas skrbi, kaj bodo sosedje rekli. Jejhatana, kakšne travme…
Do poznih 20ih sem bila samo ljubica. Izbirala sem moške, ki so mi bili všeč, najboljše. Postavne, uspešne. In ponavadi srečno poročene. Žena je imela v roke peglezen priblično toliko časa, kot jaz njegovega tiča v sebi. Daril ali nagrad mi nikoli nihče ni kupoval, ker sem tako želela. Če je na tem vztrajal, sem ga zapustila. Vozim se v novem avtu, ki sem ga zaslužila sama (pa ne s seksom), brez strehe nad glavo tudi nisem. Plačujem davke in hodim na počitnice kadar se mi zljubi, zraven pa na polno kavsam.
Glavna razlika med kurbo, ki da zastonj in tisto, ki da za denar je v tem, da ena lahko izbira (in svetovno uživa). Ve ste z gnilimi zašpehanimi dedci, pa tudi same ste nesposobne – tako da nimate izbirat kaj, uživat tudi ne. Ste brez denarja, brez seksa, z neizživeto mladostjo in od foušije se grizete v rit. Žalostno, ane.
:))))
..smešno mi je, kako kiksneš velikokrat v prazno, ampak res!
Če bi te povabila na kavo in ti opisala, kaj ljudje vse počnemo ali pa te povabila domov, bi odšla brez besed, in garantirano zmedena spodaj in zgoraj še nekaj časa.
Tako da, hecna si s to svojo trolasto cepetavčkasto jezico male napihnjenke.
Odgovor pa poznam, so me zanimala zgolj razmišljanja ostalih. 🙂
“Če bi te povabila na kavo in ti opisala…”
Em – sori – s kurami Lepolaska ne hodi na kave.
“Odgovor pa poznam, so me zanimala zgolj razmišljanja ostalih”.
Seveda poznaš. Glavo rineš v pesek, rit pa v zrak in čakaš da te nekdo nategne. Tebe zanimajo samo mnenja tistih, ki se s tabo strinjajo, ne pa realnost. Ker če bi te zanimala realnost, bi ti že zdavnaj potegnilo, da je življenje lepše, če daš noge narazen, namesto da vihaš svoj nos – imaš že takega kot praseta rep.
škoda, da Lea39 nima otepača … kaj bi ga “najebala”
:))))
Hecna si, trolčica..
škoda, da Lea39 nima otepača … kaj bi ga “najebala”[/quote]
Škoda, da se res ne moremo “v živo” videt! 🙂
A na čustveni inteligenci pa ne upaš omenit sanjarij o drugih tipih: https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=163&t=11051428%5B/quote%5D
O moj bog, kakšne štorije.
Enim bi bilo očitno treba vzeti opravilno sposobnost.
Ljudje imamo različna mnenja in ni nujno, da se z njimi strinjamo. Kdor pa svoje mnenje enači z edino obstoječo resnico (realnostjo) pa po meni gravitira k narcizmu.
Ljudje imamo različna mnenja in ni nujno, da se z njimi strinjamo. Kdor pa svoje mnenje enači z edino obstoječo resnico (realnostjo) pa po meni gravitira k narcizmu.[/quote]
Damn right!
…je pa pri tem potrebno paziti na to, da ne prestopimo praga splošne inteligence. Žal veliko ljudi v želji po korektnosti neko zablodo označi kot drugačno mnenje oz. drugačen pogled.
Sanjarjenje ni greh. Grdo je ko se zbudiš.
🙂
Forum je zaprt za komentiranje.