Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanje

Sanje

Ali se vam kdaj uresniči, kar sanjate?

Kadar imam sama kakšne “žive” sanje, se mi v kratkem roku vedno uresniči. Včasih me je kar strah teh sanj.

Nikoli. Na srečo, bi rekla 😉

Strah? Zakaj pa strah? A imaš hude sanje al kak?

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Odvisno. Včasih so dobre, včasih slabe.

1. Sanjala sem, da so mi 3 zobe izpulili, v kratkem času, so trije bližnji ljudje umrli.

2. Sanjala sem, da sem dobila zaposlitev, samo še za datum se dogovarjajo. Ko naslednji dan fantu to razlagam, sem imela telefon, da sem dobila službo.

3. Nekje drugje sem bila zaposlena kot študentka. Obljubljali so mi, da me bodo redno zaposlili. Nato sem sanjala, da me vodja noče in da bo zelo ostra … Naslednji dan je začela skakati okoli ker bi morala deliti pisarno. Na koncu sem res zvisela. Od sanj do zaključka dela je bilo 3 dni.

Takih sanj in njihovih uresničitev se mi je pa nabral že kar nekaj.

4. Na zadnje sem pa sanjala zaporedje:
– (1 dan) da sem se pripravljala na poroko (poročno obleko imela na sebi, samo posodo sem morala pomiti – pa se mi obleke ni dal slečt pa sem kar navadno majico dala gor) …
– (2 dan) da sem v visoki nosečnosti in mi ati govori, kako božanski občutki so to, ko ti otrok začne brcat v trebuhu …
– (3 dan) sem pa zibala. Samo se pa nisem čutla, da bi bil to lahko moj otrok.

Noseča še nisem bila, poročit se pa tudi ne nameravam.

Daj nehajte! 🙂 Jst sem danes sanjala, da sem noseca in to ze kar konkretno, ker sem izvedela sele, ko je mali v trebuhu zacel brcat….

In ker se nimam M, bom jutri sla po test, da ni res kaj na tem! 🙂

Upam, da se meni sanje ne bodo uresničile. Sanjala sem namreč, da mi je šlogarca napovedala 9 krasnih let, potem pa nesrečo z motorjem, kjer bom v hudih mukah umrla. Jest pa letos nameravam delat izpit za motor. Torej… hmmmm?

Skoraj vedno se mi sanje uresničijo.Dobre in na žalost tudi grde stvari.Eno obdobje sem sanjala,da je moja nona v postelji nepokretna.Čez enih par tednov jo je možganska kap.In je bila nepokretna.Enkrat,ko je bil sin majhen sem sanjala,da se utaplja.In skoraj se je res ,če ga nebi pravočasno videla….

New Report

Close