sanje..
ali mogoče bolje tisto: “sanja svinja o koruzi, akoruze nema…..”””
…večerja,sveče,vino,zvezde,modro nebo,…..romatika..ta lepa besedica, ki nam zamegli pogled, izostri čute, dotik, bitjesrca, toplina dlani……jemanje in dajanje, ljuebzenski ples, nežnost, kemija……
hmmm…..no kako pa vi občutite romantiko, kaj ste pripravljeni narediti v teh trenutkih,….in se spomnite trenutka največje romanitke v vašem življenju????
pa pa
ne verjamem (več) dosti v romantiko, če se zgodijo lepi trtenutki, si jih zapomnim, mislim pa, da bi se težko zgodilo kaj takega, kar bi me vzdignilo nekaj metrov od tal :-))
če smo danes že glih pri likanju:
bolj bi mi ugajalo, če bi mi zlikal cel kup perila, zraven vrtel nežno glasbo, pa meni, ki bi ležala na kavču, čepetal kaj sladkega .-)))))
nimam.
P.S.
na vprašanje, zakaj imam moža in zakaj otroke, ti bom kar sama odgovorila:
zato, da vsak izmed njih naredi, kar je treba.
Ta teden recimo lika hči, prejšnji teden je pa najmlajši sin.
Prva stvar, ki so se jo pr naš hiš naučil otroc, je bilo to, kako pospravljat za sabo.
In ta del “izobrazbe” vključuje tudi likanje, pospravljanje, zlaganje cunj v omaro, uporaba sesalca, zalivanje rož, kuhanje, peka, itd.
Pri vsem naštetem pridem na vrsto vsak četrti teden.
Tako malenkost pa že preživim , a se ti ne zdi?
Romantika…ja to je resničnost,brez nje nočem in bi bilo težko…Ma obožujem jo.Včasih sem preveč romantik v tem krutem svetu. Kar ne paše nekako.Drobne stvari delajo čudeže,če jih znam začutit,izkoristit….Pripravljena delati čudeže mjep dobesedno….največji trenutek romantike…..
Hmmm svečke,večerja,ukradeni poljubi….tiste iskrice v očeh,ki so švigale,roka pod mizo hmmm dela čudeže..:)))))))) mislim da bo dovolj?
P.S. romantika;tuš,modra svetloba mobitela…:))))))))))))))