Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sanje o službi – uresničene?

Sanje o službi – uresničene?

Jp, to je res fajn. Samo prijateljica mi pa pravi, da pa ona ne bi mogla. Da bi prvi dan vstala, drugi dan bi spala malo dlje, tretji še dlje … :))

Potem bi morali obe spati pri nas? Mislim… saj ne rečem, moj dedc se ne bi pritoževal :)))
Kaj pol, vama dam kar naslov? Vidve pa tacajt odpoved napišita :))[/quote]

Okej, predlagam samo to, da malenkost počakamo, da ne bomo me tri krive za poplave… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ajooooj, to bi imela pa kar nekaj dela veš :))) Hec, hec, saj jih ne skadim toliko.

Mi je pa hecno, ko je včasih kakšna punca prišla k meni delati, če sem potrebovala pomoč. Vsaka je rekla: samo da ne bom morala kave kuhati, ker to pa res ne bi. Jaz sem si pa ob tem mislila: eh, če bi jaz imela takšno službo, da bi samo kave kuhala, na koncu meseca bi mi dali pa plačo – kaj bi bilo to fajn.:))[/quote]
Sestrična ima tako službo, ni važno kako kavo skuha vedno se katera pritožuje, da je za presladka, za drugo pregrenka, prevroča, prehladna ker jo je skuhala prezgodaj…..tretja bi čaj…. mislim, hvala lepa!

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jp, to je res fajn. Samo prijateljica mi pa pravi, da pa ona ne bi mogla. Da bi prvi dan vstala, drugi dan bi spala malo dlje, tretji še dlje … :))

Potem bi morali obe spati pri nas? Mislim… saj ne rečem, moj dedc se ne bi pritoževal :)))
Kaj pol, vama dam kar naslov? Vidve pa tacajt odpoved napišita :))[/quote]

Okej, predlagam samo to, da malenkost počakamo, da ne bomo me tri krive za poplave… :)[/quote]
Sej bo WD40 z vami za protiutež, da urok ne bi uspel. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Okej, predlagam samo to, da malenkost počakamo, da ne bomo me tri krive za poplave… :)[/quote]
Sej bo WD40 z vami za protiutež, da urok ne bi uspel. :)[/quote]

Glej glej kako je nekdo ljubosumen :))) Wd je stisnil rep med noge pa zvizzz… tako da lahko prideš ti namesto njega.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sej bo WD40 z vami za protiutež, da urok ne bi uspel. :)[/quote]

Glej glej kako je nekdo ljubosumen :))) Wd je stisnil rep med noge pa zvizzz… tako da lahko prideš ti namesto njega.[/quote]
Ma ne vem, če sem res kaj fovš, ker to bi bilo tako kot, da bi dregnil v osje gnezdo….. 🙂
Pa še…. imam samo zgornji del pižame…. mal nerodno bi mi bilo med vami… :)))

ne se mi niso, sem šel gozdarstvo študirat in na koncu z diplomo nisem imel kaj početi. Žalostno je, da za to delovno mesto ne išče noben takega kadra in je vse bolj mizerno z zaposlitvijo. Delam drugo, ki sploh mi ne veseli in, če bi šel nazaj sploh ne šel bi to študirat.

Sem diplomirala in se prekvalificirala ostajam na ZRSZ. Iz trgovin dobim odgovore da imam previsoko izobrazbo za njih z diplomo, v čiščenje strežbo in proizvodnjo pa nočem it delat. Kot prostovoljka imam 502 socialne in ostajam doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close