sanjska poroka
Scenarij vaše sanjske poroke!
Moj:
Dekliščina bo v gostilni Moro, lj. Same najboljše prijateljice in kolegice.
Fantovščina ???
Sprejem na mojem domu. Priča sprašuje po nevesti. Potem pride en starajša in ena mlajša ženska ven, nakoncu pa nevesta. Hladni bife. Šrange ne bo.
Pot do Lj. gradu. Civilna poroka. Metanje riža. Čestitke. Šampanjec in jagode.
Pot do trnovske cerkve. Cerkvena zaveza. Operni pevec zapoje Ave Marijo. Manjša zakuska. Pot do gostilne Pečarič. Pozno kosilo in zabava do jutranjih ur.
Poročna obleka: nevesta: MOD ART——–ženin:Emporium
Čevlji:nevesta:MOD ART———-ženin:Italija
Foto&video: STUDIO TRNOVO
Cvetje:ELI
Poročni prstani:ZLATARNA CELJE
Vabila, konfeti, zahvale:POROČNI KOTIČEK
Torta, pecivo: ZMAJČKOV BUTIK, SLAŠČICE MIHALEK
Poročno potovanje:PORTOROŽ
moja sanjska poroka:
Poroka v poznih popoldanskih urah na velikem vrtu ob veliki kolonialni hiši v ameriškem stilu s stoli zunaj in obok iz vrtnic itd itd..po tem fešta zunaj oz. pod šotorom s karaokami in veliko otrocmi…vse v belem, paviljon z orgestrom…ma sej gledate filme :))
Moja realna poroka:
Prespim doma pri starših in celo noč ne bom mogla spat 🙂 Cel dan letam ko kura in se prštimujem..popoldne pride pome ženin, nič ne sprašuje, ena provizoriš šranga ki jo pripravijo sosedje in potem civilna poroka ob 5h pri vili bistrici pri tržiču, tam tudi slikanje in potem čez gore do begunj k avseniku, kjer me bodo silili plesat in nasploh bom vsa nesrečna..al pa tut ne upam :))
POROČNA OBLEKA: MOD ART PRIMA + RDEČE ROKAVICE…ČEVLJI: MOGOČE STARI KI JIH ŽE IMAM – RDEČI
ŽENIN OBLEKA: ŠE NE VEM…ČEVLJI ŠE NE VEM
FOTO: ŠE NE VEM..MOGOČE ČEBRON, MOGOČE FOTO MUC
VIDEO: STRIC
CVETJE: OD FRENDA MAMI k k ma cvetličarno
POROČNI PRSTANI: DRUŽINSKI ZLATAR, DESIGN IZ TISTE INTERNETNE STRANI KI SEM JO ZANČ POVEDALA..taki štiroglati
VABILA, ZAHVALE: SAMA
KONFETI: JIH NE BO, NAREDILA BOM PA SAMA GLINENE RDEČE SRČKE, NA ZADNJI STRANI BODO NAJINA IMENA, NA PRVI PA IME SVATA IN BODO UPORABLJENI ZA SEDEŽNI RED
TORTA: ŠE NE VEM
PECIVO: DOMA
POROČNO POTOVANJE: NEKAM NA SEVER (IRSKA, ANGLIJA, ŠKOTSKA…)
živ..ja jest sem tista k sem upala da bom mela poroko na vrtu…in pol smo gruntal in gruntal kako bi to izvedl in pršli do tega da bi bla poroka katastrofa če bi padal dež, kajti tudi če bi bil šotor bi bila trava razmočena in oh in sploh…tako da danes sva spet hitro nazaj k jožovcu poklicala in rezervirala nazaj gostilno…sem kr mal žalostna :((
ja prstana mava pa pod rubroki geometriks…model morpheus al kako že..v glavnem čist na koncu strani spodaj…nama so ful všeč..in nardit bova dala take da bosta iz belega in rumenega zlata pol pol, tako da ga lahko okrog obrneš glede na to kak nakit nosiš zravn…
lp,Lara
daj no glej na vse malo bolj veselo, saj men se to zdi čisto super, pa še v rdečem boš-bravo. Boš vidla , da se boste fajn meli. Kar se pa plesa tiče, če ti ni za plesat, pol se držite stare tradicije, ko ženin in nevesta prvi valček zaplešeta šele ob polnoči. jaz bom pa celo noč preplesala, bom začela že ziher ob 20.00…ahhh!! ne res mislim, to kar si opisala bo čist fajn, če te kaj fejst moti, mal priredi, sicer bo pa fajn. Ja, pa pojdi gledat film”Moja obilna grška poroka”-kaj vse sta morala reveža požret…ampak vžna je ljubezen.
živ žav!
ja sej so kr prisrčni teli prstančki..midva edino nočva kamenčkov na prstanu…
ja ne vem še glede rokavic…imela bom pa rdeč šopek iz vrtnic z dolgimi peclji, da bo kot žezlo…al pa zadnjič je blo po tv k so mel eno modno revijo slovenske slavne osebe in so nosile poročne obleke..ena je mela ful dobr šopek, k je bil pomoje tut iz vrtnic z dolgimi peclji, pa ovite peclje v papir tko da je blo tam kjer držiš čist osko pol pa proti koncu šopka se je pa malce razširil tist papir..tko zlo lepo mi je delval….glede na to da bo rdeč šopek ne vem če bom mela rdeče rokavice..vrjetno ne k bi jih gotov mogla kupit, če so pa bele jih bodo pa posodil :)) mal vohrnije tut šteje…bom mela ap rdeče čevlje gotov 🙂