Sanjski moški in sanjska ženska
Plastična spakica pri 21ih da je lepotica? Joškice si je dala v Turčiji tudi povečat lani novembra. Ker je blo ceneje, kot u rodnoj Cro. P aji ne zavidam, da ne bo pomote. Jo še čaka vse naslednjih 20 let 🙂
Tale g. Savršeni pa je tipični primerek narcisa – moškega z MOM. Žal. V šovu ljubio se na veliko, bilo mu je ljepo, potem pa se izgovarja, da je to bilo “to” notri, zunaj je pa “reala”, ja. Nezrel za svoja leta, poponoma in se fura na svoj imidž in na to, da mu “žene leže pred nogama”. Starejši bo, hujši bo. Sicer ni za dol past, zna igrat na svoj šarm, ni pa nek iskreni ljepotan.
Ja, reala, ko si je posnetke pogledal. Chicks for free za ljubljenje. Pa verjetno gaje tudi že fajn tiščalo 🙂
Ta pri skoraj res pr 40ih še ne ve, kaj hoče od življenja. Taki niso material za družino in sobivanje. ker so nestanovitni. Če ne prej, pa po 20ih letih. Neka se Hana pripremi, sad je još mlada 🙂 Ne bude to zauvjek 🙂
Mi je pa bilo všeč, kako so ga druge ženske “prokućile” in mu dale vedeti. pol mlajše, pa pametnejše od njegal Bravo, cure!
O, kakšna poglobljena analiza. 🙂
Meni tudi ni sedel tale dečko. Pa bi na prvi pogled kdo rekel, da je točno moj tip moškega, Ampak ne, ni se mi zdel “pravi dec”. Mi je bil Mijo veliko bolj seksi in prijeten (pa čeprav mu pripisujete gejevstvo in kaj vem kaj še), čeprav za take mulote jaz še trepniti jaz ne bi smela.
tudi malo Kylie Jenner. Tudi sama je povedala da ji je Kylie navdih. Haha. Nekaj takega ja…
Boga Akeksandra, se mi zdi da se je res noro zaljubila vanj in verjela v njuno prihodnost, pol jo pa takole odslovi. Pomojem ni pričakovala. Še bolj je pa bila zgrožena, ko je slišala da sta ravno s Hano par.
Mene pa zanima, če bo pop tv predvajal tole studijsko oddajo:
https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/ceprav-je-sanjski-goran-izbral-ivo-je-srecen-z-drugo.html
In pa seveda studijsko oddajo po koncu 2, sezone. Ker brez te zaključne oddaje je brezveze …
Saj veš da po monovski oceni so od 25leta dalje ženske še starke, le te pa ne morejo biti sanjske ženske..;)… sicer pa važno da zna napleskat masko na obraz, saj taki modeli kot je ta tip padajo na ponarejeno babo (v več smeri), pol pa to očitajo vsem..
[/quote]
tej, ki to trdijo ne moreš resno jemat…, po njihovi logiki, bi mogli vsakih pet let menjat žensko za mlajšo modelko in to izobraženo, ki zgleda kot avion, kot da je ženska avto, ne pa človek, ne vprašajo se pa od kje naj bi prišle vedno mlajše in mlajše ženske za njih, apostole…., pač sanjajo v trenutku slabosti v tistem momentu, ko to napišejo in kliknjo na oddaj, hehe..
Poznam eno 22 letnico, isto brez fasade ne pride ven, kot ta hana iz tega šova…., pa takšna kot je fasada na licu je tudi njeno življenje…, nerelno, zgolj slučajno se je zgodilo, da sem ji posodil nekaj denarja (pač neka sorodna veza) ampak sem vedel, da morem to pri njej napisat, da ne bi prišlo do nesporazuma pol, ko mi bi treba vrniti in kar malo predvidel situacijo v naprej…. in res, kljub temu (pogodbi, ki sem jo napisal in jo je podpisala) mi je ona vrnila samo pol tega denarja, po dveh mesecih, preprosto zato, ker je površna v živjenju in neprizemljena in pogodbe sploh prebrala ni, se ji je pa zdelo pol preveč keša za vrnt, hehe…, to so otroc, ne moreš to resno jemat in ta razlika med tema dvema sanjskima je prevelika v letih, kaj če moškemu to za resno vezo, če pa oba sprejmeta kot kratkotrajno avanturo, pa ok.
Evo, tu imate odgovore na vsa “pomembna” vprašanja, s katerimi se obremenjujete
https://www.youtube.com/watch?v=UnNlhBeRCRc
https://www.youtube.com/watch?v=GZwz2_GQeQ4
https://www.youtube.com/channel/UCHdv3IFyDlKwNm3BL3yMrow/videos
Sem gledal studijsko oddajo. Ni mi edino povsem jasno, zakaj je izbral Ivo, če do nje ni čutil neke strasti, kot recimo do Hane. Ampak ok, lahko mu pogledam skozi prste, ker je bil res v precej nerealni situaciji, ko se je povezoval z večimi naenkrat, kar človeka lahko zavede in zmede. Da sta že več kot leto skupaj, me tudi malo preseneča. Sicer eno leto ni še nobena doba,ki bi karkoli povedala o dveh, saj je vse še novo in sveže.
tej, ki to trdijo ne moreš resno jemat…, po njihovi logiki, bi mogli vsakih pet let menjat žensko za mlajšo modelko in to izobraženo, ki zgleda kot avion, kot da je ženska avto, ne pa človek, ne vprašajo se pa od kje naj bi prišle vedno mlajše in mlajše ženske za njih, apostole…., pač sanjajo v trenutku slabosti v tistem momentu, ko to napišejo in kliknjo na oddaj, hehe..
Poznam eno 22 letnico, isto brez fasade ne pride ven, kot ta hana iz tega šova…., pa takšna kot je fasada na licu je tudi njeno življenje…, nerelno, zgolj slučajno se je zgodilo, da sem ji posodil nekaj denarja (pač neka sorodna veza) ampak sem vedel, da morem to pri njej napisat, da ne bi prišlo do nesporazuma pol, ko mi bi treba vrniti in kar malo predvidel situacijo v naprej…. in res, kljub temu (pogodbi, ki sem jo napisal in jo je podpisala) mi je ona vrnila samo pol tega denarja, po dveh mesecih, preprosto zato, ker je površna v živjenju in neprizemljena in pogodbe sploh prebrala ni, se ji je pa zdelo pol preveč keša za vrnt, hehe…, to so otroc, ne moreš to resno jemat in ta razlika med tema dvema sanjskima je prevelika v letih, kaj če moškemu to za resno vezo, če pa oba sprejmeta kot kratkotrajno avanturo, pa ok.
[/quote]
Ja, jih ne jemljem resno, to so tipi ki jim je ženska le telo/meso s primernimi luknjami in oblinami za potešitev njihovega nagona. Ženske dejansko ne vidijo kot osebnost, kot človeka.
Jah, ni mogla vse vrnit, je rabila za fasado, morš razumet, saj brez nje ne upa ven.. hehe, težke so to traume… take so tudi na delovnem mestu površne, lene…
Saj je ravno bila včeraj zadnja “studijska oddaja” za 1. sezono – ko je Hanezi pela na koncu :
https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/ceprav-je-sanjski-goran-izbral-ivo-je-srecen-z-drugo.html
Zanj, ki je rekel, da je bila njegova najdaljša zveza do sedaj 4 leta, je eno leto zveze že kar dosežek :P. Pri skoraj 40ih. No go.
[/quote]
To informacijo sem pa preslišal, pa sem to vprašanje s strani punc najbolj pogrešal. 4 leta pa ni ravno nekaj, da bi se hvalil pri teh letih. Dvomim, da je tip material za kaj resnega oziroma neko družino.