Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Sanjski moški in sanjska ženska

Sanjski moški in sanjska ženska

Pa kaj ste tolk obsedeni s to podobnostjo tej Ceeeeci, no : nič ni Ceci podobna, ker je v faco preveč zabuhla; podobna je trans azijcem – sploh s temi modrimi umetnimi lečami je grozna.
Napihnjena od polnil in deluje dosti starejša, kot je. To sploh ni nobena lepota. Ker ni naravna, ni na njej ni naravnega. Ajde, koža je še napeta, pri 30ih ne bo več -tudi zato ne, ker je kadilka.

Ni slaba kot vreča za praznjenje, z moškega vidika, to je pa res.

Saj tudi zobje niso naravni. Kdo pa ima naravno tako bele zobe, lepo te prosim.
[/quote]

Ok, oblika je lepa, zagotovo – tako beli so pa lahko tudi brez venirk čez- Philips luč pri zobozdravniku in belilo s perksidom da take rezultate.

Sicer si je pa tudi Aleksandra (Aleks) dala pobelit zobe – je na zadnjo studijsko oddajo prišla s pobeljenimi zobmi, prej je imela pa zelo zelo rumene.

Aleksandra je pa ena tupa kobila s konjsko faco in groznimi zobmi. Nimam pojma, da ni že prej izpadla. Je bilo kar nekaj bolj lušnih puncna začetku.

Hana je izstopala med kandidatkami. Vizualno sta mi bili lušni Gabrijela in Mirna (karakterno pa ena preveč agresivna, druga kar malo otročja, vsaj tako sta pokazali v oddaji). Najmanj simpatična mi je bila Iva, na pogled povprečna, nič kaj posebnega, na momente preveč zadržana oziroma preveč sramežljiva, pa ta njen smeh mi je bil odbijajoč.

Ja, jih ne jemljem resno, to so tipi ki jim je ženska le telo/meso s primernimi luknjami in oblinami za potešitev njihovega nagona. Ženske dejansko ne vidijo kot osebnost, kot človeka.
Jah, ni mogla vse vrnit, je rabila za fasado, morš razumet, saj brez nje ne upa ven.. hehe, težke so to traume… take so tudi na delovnem mestu površne, lene…
[/quote]

tist, ki tukej tako piše ni niti blizu tisti ženski, ki jo opisuje (si jo pa želi to pa, ker ga tud vrstnice ne jebejo…), kao, kašen car je on in kakšna pravila ima pri ženskah, minimalno 10 let mlajšo modelko z oblinami, tukej je virtuala v klateri so dovoljene sanje, reala je pa druga stvar.
Moški 40+ take bejbe lahko osvoji samo s kešom, kar pomeni, da more imeti image, nek položaj v družbi, firmi in se giblje med tisto malo višjo klaso kar se standarda tiče, tukej pa seveda uletijo po pravilu mladenke.
Slovenija je majhna za te hece, vsak vsakega pozna, ko bo en tip tako zamenjal dve bejbe na tak način v nekem okolju, mu bo težko ratalo v tretje…
Seveda, pa tist tip, ki mu to res ratuje nima pojma, da na internetu obstaja starševski čvek, preprosto, ker obdeluje tisto bejbo, ki jo je na novo zapecal, ali njo in sebe razvaja tako kot se pač more, ko se dva na frišno spoznata.
Pa ajde, tud, če ma moški denar, pa družbe nima, si lahko s tem denarjem samo prostitutke kupuje ali kupi ženske iz revnih držav, sm pol se mu ženska zabetonira v njegovem domu, pa se je ne more več rešit, konc veselja…
Seveda pa.., da jst ne bom v tem pisanju izpadel kakšen svetnik…, dvomim, da je kakšen tip tukej, ki ima raj ženske obline in jih skenira kot jst, ker na ženski prvo to pogledam, pa če, je ženska čistilka al svetovni strokovnjak v svojem fohu, zame je ženska prvo ženska za morebitno moško/žensko kombinacijo …. ampak jst sem pač realen človek, moja udarna in zlata doba je minila, hehe…, tako je življenje, pa se ne sekiram kej preveč za to.., se je pa dogajalo v mojih 30 letih letih in hvala bogu, da se je, živi se samo 1x, hehe…

tist, ki tukej tako piše ni niti blizu tisti ženski, ki jo opisuje (si jo pa želi to pa, ker ga tud vrstnice ne jebejo…), kao, kašen car je on in kakšna pravila ima pri ženskah, minimalno 10 let mlajšo modelko z oblinami, tukej je virtuala v klateri so dovoljene sanje, reala je pa druga stvar.
Moški 40+ take bejbe lahko osvoji samo s kešom, kar pomeni, da more imeti image, nek položaj v družbi, firmi in se giblje med tisto malo višjo klaso kar se standarda tiče, tukej pa seveda uletijo po pravilu mladenke.
Slovenija je majhna za te hece, vsak vsakega pozna, ko bo en tip tako zamenjal dve bejbe na tak način v nekem okolju, mu bo težko ratalo v tretje…
Seveda, pa tist tip, ki mu to res ratuje nima pojma, da na internetu obstaja starševski čvek, preprosto, ker obdeluje tisto bejbo, ki jo je na novo zapecal, ali njo in sebe razvaja tako kot se pač more, ko se dva na frišno spoznata.
Pa ajde, tud, če ma moški denar, pa družbe nima, si lahko s tem denarjem samo prostitutke kupuje ali kupi ženske iz revnih držav, sm pol se mu ženska zabetonira v njegovem domu, pa se je ne more več rešit, konc veselja…
Seveda pa.., da jst ne bom v tem pisanju izpadel kakšen svetnik…, dvomim, da je kakšen tip tukej, ki ima raj ženske obline in jih skenira kot jst, ker na ženski prvo to pogledam, pa če, je ženska čistilka al svetovni strokovnjak v svojem fohu, zame je ženska prvo ženska za morebitno moško/žensko kombinacijo …. ampak jst sem pač realen človek, moja udarna in zlata doba je minila, hehe…, tako je življenje, pa se ne sekiram kej preveč za to.., se je pa dogajalo v mojih 30 letih letih in hvala bogu, da se je, živi se samo 1x, hehe…
[/quote]
Jah, v virtuali smo vedno prisotni realni ljudje. Jaz rečem/napišem tako kot mislim. Nekateri pa pišejo svoje najbolj temne misli anonimno, pol pa imajo priročen izgovor, če se jih odkrije -saj je bila samo provokacija, saj je samo virtuala. Ampak to seveda ni res.
No, tudi meni so že nastavljali s tistim kešom, ker so mislili, da sem kot večina.. meni je pa to zgolj reklo, da ne slišijo kaj rečem o sebi ampak nekaj predvidevajo o meni, kar z mano nima veze, to pa me odbije. manipulacija pač.
No, ti kot moški zagotovo nisi slišal vsega tega pri raznoraznih osvajanjih, kar sem slišala jaz in kake tehnike so se posluževali.. dobro polje za preučevanje delovanja umov..
Tak da je v to smer definitivno biti lažje moški kot ženska, za katere nekateri mislijo da smo lahka tarča. A ene smo trd oreh.

Jah, v virtuali smo vedno prisotni realni ljudje. Jaz rečem/napišem tako kot mislim. Nekateri pa pišejo svoje najbolj temne misli anonimno, pol pa imajo priročen izgovor, če se jih odkrije -saj je bila samo provokacija, saj je samo virtuala. Ampak to seveda ni res.
No, tudi meni so že nastavljali s tistim kešom, ker so mislili, da sem kot večina.. meni je pa to zgolj reklo, da ne slišijo kaj rečem o sebi ampak nekaj predvidevajo o meni, kar z mano nima veze, to pa me odbije. manipulacija pač.
No, ti kot moški zagotovo nisi slišal vsega tega pri raznoraznih osvajanjih, kar sem slišala jaz in kake tehnike so se posluževali.. dobro polje za preučevanje delovanja umov..
Tak da je v to smer definitivno biti lažje moški kot ženska, za katere nekateri mislijo da smo lahka tarča. A ene smo trd oreh.
[/quote]

Sem slišal nič bat, ker smo se celo življenje pogovarjali med sabo, ko smo bili molci o forah, tehnikah osvajanja, prepričljivem nakladanju kako osvojiti žensko in se dostkrat tud smejali na ta račun in enim je celo ratalo, hehe.., no jst se nisem šel teh iger, vedno z odprtimi kartami, kdo sem pa kaj sem, pa nikol z glavo čez zid, jebeš to..

Nimam kaj za komentirat. Prav mi je, zakaj pa ne gledam teh resničnostnih nategancij. :-)))

Sem slišal nič bat, ker smo se celo življenje pogovarjali med sabo, ko smo bili molci o forah, tehnikah osvajanja, prepričljivem nakladanju kako osvojiti žensko in se dostkrat tud smejali na ta račun in enim je celo ratalo, hehe.., no jst se nisem šel teh iger, vedno z odprtimi kartami, kdo sem pa kaj sem, pa nikol z glavo čez zid, jebeš to..
[/quote]
Pa ja, to je edino fer, pa rečeš ja ali ne, ker si seznanjen z vsemi dejstvi. Je pa smešno, ko rečeš kako je pri tebi, pa te skušajo prepričat, da ni res tako, ampak je tako, ker oni že bolje vedo (itak za dosego svojega cilja). S tem zgolj pravljičarijo, preventivno pa to očitajo drugi strani… hahaha… ej, koliko energije, če bi šla za delanje dobrega……

imamo take primere tudi v SLO
recimo pred 10 leti, par, ricky total knockout in tina hercog – tina herz na FB

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.mediaspeed.net%2Ffotografije%2Fprikazi%2F185498-ricky-clan-skupine-total-knockout-in-tina-hercog-httler-finalistka-miss-universe-slovenije-2010&psig=AOvVaw3auYbE70JMJJwsJhZ79ysg&ust=1583400236485000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCNCdqNq_gOgCFQAAAAAdAAAAABAW

jo zapecal kot 18 ali 19 let staro, kupil ji joške, plačal operacijo nosa… jo vsiljeval na neka lepotna tekmovanja…
ne vem koliko je trajalo… 2 -3 leta…

pa je potem imela naslednjega… pa enega starega…
dokler ni sedaj stara 30, debela, postarana, služit more v avstriji, noben je več noče… kaj šele kak hud tip z dnarjem… propala

aja, on pa je še vedno žigolo…

New Report

Close