Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanjski par razpadel????

Sanjski par razpadel????

A mogoče kdo ve, zakaj sta se razšla Nataša in sanjski moški Damir?
Videla sem naslov v reviji Nova, pa ne vem zakaj???

lp

Povzeto

Po slabih treh letih se je razšel prvi parček resničnostnih šovov pri nas: Damir in Playboyeva lepotička Nataša Kirn. Ona priznava: “Vse bolj sem ugotavljala, da do Damirja ne čutim več tiste močne ljubezni, ki sem jo čutila nekoč in da ga ne vidim več takšnega, kot sem ga.” Damir si menda želi, da bi poskusila znova, a Nataša pravi: “Imam ga rada, a žal drugače, kot si to želi on.” Vir: Nova

Sanjski par je razpadel
Sanjska Nataša Kirn je priznala, da je zapustila svojega Damirja, saj je dobila občutek, da sta se oddaljila in da med njima ni več tako, kot je nekdaj bilo. Damirju ni vseeno, saj jo ima še vedno zelo rad in si nadvse želi, da bi poskusila biti skupaj, pravi Nataša, ki sama stopa na svojo pot. (Nova)

No ja, saj sta kar dolgo zdržala skupaj!

Saj sta bila že pred tem skupaj.

Aja? Torej je bilo vse skupaj naštimano al kako?

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Ne, ni bilo zrežirano. Ko je POP Tv to izvedel je bilo prepozno in so šov pač izpeljali do konca.

Mogoče pa mu ni bilo všeč njeno razkazovanje :))))))

tudi meni se zdi, da sta zdržala kar dolgo. sem mislila, da po koncu oddaje bosta šla takoj narazen…

Hmmm zanimivo – lepo sta si porihtala in odigrala – to sta se pa kar morala organizirat in zavajat – res dobro – enkratno 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

New Report

Close