Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sankanje Jezersko

sankanje Jezersko

Oj!
No, koncno smo se zmenili, da se gremo v nedeljo sankat na Jezersko…Pa me zanima, tiste katere ste iz teh koncev, kako je kaj s snegom, pa ce ste se ze sankali tam?
Po telefonu je bil gospod zelo prijazen. Jaz ze komaj cakam!
Na prospektu je zelo mamljivo, smreke polne snega, vse zasnezeno…Samo ne vem, kako je v resnici? Upam seveda na pravo zimsko idilo.
Hvala za vse info, pa lepo in mirno noc!
Nejka

Nisem ravno od tam,vem pa,da je snega dovolj.Le pojdite “gor”,lahko se boste nasankali,sprehodili(ni lepšega kot škripanje snega pod nogami :-)Seveda pa tudi drsalke vzemite s seboj,če jih imate.
KRATKO JEDRNATO

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Snegam ni prav obilo, vendar ga na sankasko progo navozijo in se da cisto lepo sankati. So pa organizatorji malo nerodni (naj mi oprostijo)… V terenca nabasejo tudi vec kot 10 ljudi, zadnjic pa nam je na sredi hriba zmanjkalo nafte! 😉

Moja kolegica je ravno odpovedala sankanje, ker je baje grozno ledeno.Baje je luštno tudi na Veliki Planini.

New Report

Close