Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sanske plaže na hrvaškem…

sanske plaže na hrvaškem…

kateri otok je na hrvaškem najlepši, da se splača it tja kdaj na dopust imam v mislih kakšen Cres,
Pag, Krk, Mali lošinj,

mislim, kje so najlepše plaže da izgleda kot na kakšnih maldivih pa, da ni veliko ljudi da se gnetejo skupaj.

To je pa otok Mali Maldiv v Kvarnerskem zalivu, zahodno od Cresa in vzhodno od Krka. Najlepše plaže na svetu, ure in ure lahko hodiš, pa ne srečaš ne žive ne mrtve duše.

te plaže so dosegljive samo z vode…

Stiniva na Visu…do nje najlažje prideš s čolnom. Tudi v sezoni tam ni velike gužve.

Vis. Ko doživiš plaže in morje na Visu, je vse drugo škifo.

Pa naj mi kdo razlozi, zakaj je Mesecev zaliv v Strunjanu grsi in slabsi od Cresa, Krka…Pa ne rect, da je voda umazana, ker to pomeni, da tam nikoli niste bili. Res me zanima…

Milena

kje pa je točno taka plaža ker na google ne najde ravno Kvarnerskem zaliv ko napišeš pa pokaže sredi morja.

Mi smo leta in leta hodili po vsej hrvaški (obala) od Istre do Dalmacije in sem mislila, da nikjer ni lepših plaž, kot pa na hrvaški. Lani pa sem bila prvič v črni gori in hrvaška se lahko skrije pred njimi. Res, da je nižji standard ampak lepota njihove obale je pa neprecenljiva

ja vis je tudi vredu dva večja mesta vsak na drugema koncu otoka in plaže
Pa tudi ni veliko folka

mislim kraja Komiža in Vis in tukaj kolikor se vidi po google earth so kar vredu plaže tudi

New Report

Close