Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanval – proti nespečnosti

Sanval – proti nespečnosti

Vzela sem Sanval, sem malce bolje spala, ampak ne trdno in celo noč, kot sem si predstavljala.

Kako vam pomaga?

Raje Trittico.

Je Sanval brez recepta? Na podlagi zeliščnih pripravkov, ali je čista kemija?

A niste to temo slovenčki že prežvečili? Vemo da se ga zadevate.

Sanval je seveda čista kemija. Ni pa to terapevtsko, kot naprimer Kventiax, Zolrix, Trittico, raje kaj takega probaj. Ampak na vsakega drugače deluje, zato tukaj ne velja nič ‘iz prve roke ti povem’. Če imaš kronične težave s spanjem ne boš nič s sprehodi in s krampi in alternativo rešla. O tem nakladajo zgolj ljudje ki nimajo pojma, pa mislijo da imajo, ker 3x na leto slabo spijo.

drogeraši.

Odgovor na objavo uporabnika
Spet, 22.10.2024 ob 09:08

A niste to temo slovenčki že prežvečili? Vemo da se ga zadevate.

Ne razumem, zakaj bi se s Sanvalom zadevali? A se da?
Hvala.

Dolgoletni, 22.10.2024 ob 11:12

Sanval je seveda čista kemija. Ni pa to terapevtsko, kot naprimer Kventiax, Zolrix, Trittico, raje kaj takega probaj. Ampak na vsakega drugače deluje, zato tukaj ne velja nič ‘iz prve roke ti povem’. Če imaš kronične težave s spanjem ne boš nič s sprehodi in s krampi in alternativo rešla. O tem nakladajo zgolj ljudje ki nimajo pojma, pa mislijo da imajo, ker 3x na leto slabo spijo.

To slabo spanje pri meni je že kronično, t.j.traja 15 let sigurno. Zspim hitro, potem se zbudim čez 2 uri in ne morem zaspati 2, 3 , celo 4 ure. Zelo  redko imam srečo, da zaspim že čez pol ure in se čez 2 uri spet zbudim. Poskusila sem vse: sprehodi, vadba, prava hrana, ob istem času v posteljo itd.itd…. Vse te stvari ne pomagajo čisto nič. Tablet za spanje nočem, a če bo še kar trajalo, ne vem?! Aja, sedaj se bo oglasila ena, ki prodaja konopljine kapljice. Ne pomagajo. Preverili smo parkrat njihovo mič, koliko imajo določenih snovi. Nič.

Sanval praviloma hitro učinkuje in spiš dobro vsaj enih 5 ur. Ima pa to slabo lastnost, da se ga navadiš in potem ne pomaga več.

Pred leti sem se borila s hudo nespečnostjo (niso pomagali ne sprehodi, ne fizično delo, ne kramp, ne dihalne vaje) in sem mislila, da se mi bo zmešalo. Pomagal mi je antidepresiv (je že dolgo na tržišču) Trittico in sicer že ena tretjina tabletke. Prosi zdravnika, če ti lahko predpiše ta zdravila. Sčasoma sem ga opustila in potem tablet nisem več jemala. Sedaj spim včasih dobro, včasih slabše, kakšna noč je tudi neprespana, vendar ni tako grozno kot je bilo pred leti. Tisti, ki tega ni poskusil, si ne more predstavljati, kako je to grozno.

marjetica245, 22.10.2024 ob 13:43

Sanval praviloma hitro učinkuje in spiš dobro vsaj enih 5 ur. Ima pa to slabo lastnost, da se ga navadiš in potem ne pomaga več.

Pred leti sem se borila s hudo nespečnostjo (niso pomagali ne sprehodi, ne fizično delo, ne kramp, ne dihalne vaje) in sem mislila, da se mi bo zmešalo. Pomagal mi je antidepresiv (je že dolgo na tržišču) Trittico in sicer že ena tretjina tabletke. Prosi zdravnika, če ti lahko predpiše ta zdravila. Sčasoma sem ga opustila in potem tablet nisem več jemala. Sedaj spim včasih dobro, včasih slabše, kakšna noč je tudi neprespana, vendar ni tako grozno kot je bilo pred leti. Tisti, ki tega ni poskusil, si ne more predstavljati, kako je to grozno.

JA res, te razumem tudi jaz podobno rešujem. Žal brez kemije ne gre.

Jaz odkar sem v klimakteriju me muči nespečnost, čez dan pa utrujenost.

Kaj pa je kemija po tvoje? A se zavedaš, da je kemija vsepovsod v naravi?

Če ne morem zaspati, mi s Sanvalom uspe v 15 min. Nisem pa se navadila teh tablet. Eno škatlo sem pojedla v 5 letih.

Proda kdo, ki več ne rabi?

kronično, 22.10.2024 ob 12:54

To slabo spanje pri meni je že kronično, t.j.traja 15 let sigurno. Zspim hitro, potem se zbudim čez 2 uri in ne morem zaspati 2, 3 , celo 4 ure. Zelo  redko imam srečo, da zaspim že čez pol ure in se čez 2 uri spet zbudim. Poskusila sem vse: sprehodi, vadba, prava hrana, ob istem času v posteljo itd.itd…. Vse te stvari ne pomagajo čisto nič. Tablet za spanje nočem, a če bo še kar trajalo, ne vem?! Aja, sedaj se bo oglasila ena, ki prodaja konopljine kapljice. Ne pomagajo. Preverili smo parkrat njihovo mič, koliko imajo določenih snovi. Nič.

Poskusi melatonin.

Sanval ni škodljiv. Je pa problem, ker meno zelo slabo prime.

Kriza113, 22.10.2024 ob 23:13

Poskusi melatonin.

Melatonin sem poskusila, poleg vseh napotkov o gibanju, hrani, sproščanju itd. Kot ostalo, tudi melatonin ni nič pomagal. Mogoče bi morala vztrajat. Sem jemala le nekih 10 dni.

Kventiax, spiš ko “ubit”, ampak jaz sem spala morda 6, 7 ur. Poizkusila samo 1 x. Toliko kot povprečno spim na dan. Tako, da je zame neuporaben. Jaz bi nekaj, da dlje spim. Persen, persenosan isto. Pomaga ti zaspat. Da bi pa podaljšal spanec, no, meni ni uspelo. Zato sedaj sploh ne jemljem nič za spanec. Sem že obupala nad tem. Razmišljam o kakšni meditaciji. V bistvu spim tako malo predvsem zaradi tega, ker imam preveč skrbi/stvari v glavi. Gre spati, dokler gre.

New Report

Close