Sara Rutar-debela
Omggg, 02.10.2023 ob 14:30
Kdaj se je pa ona tako zredila?? Pa tako fletna je bila … Škoda, res škoda.
Je pac ena tistih, ki med nosecnostjo dodajo kilograme, ki v casu dojenja se narastejo. Kaj sedaj to tebe moti? Tudi jest sem bila taka, ko otroci shodijo kar naenkrat kile letijo stran.
Ko bo shujsala, bo pa spet ceu kup fouserije! Dej nehajte se ukvarjat s tem kaksen mora kdo izgledat! So suhi, so debeli, so lepi in manj lepi. Hvala bogu nismo vsi enaki, meni je prav zanimivo opazovat to raznolikost!
zdaj je Sara Rutar Gajić, ker se je poročila prejšnji mesec! https://www.zurnal24.si/magazin/vip/sara-rutar-je-rodila-386807
Sara je butlna avto od ene ženske, ji obljubila, da bo avto popravu njen mož, ki se ukvarja s prodajo avtomobilov in pozna kleparje… vmes so ji po telefonu ponujal odškodnino v znesku 200€, na koncu pa je šla Sara prijavit na policijo, da je njo ta gospa zadela z avtom in pobegnila iz kraja nesreče. Prevarantka!
Xzi, 20.09.2024 ob 07:30
Sara je butlna avto od ene ženske, ji obljubila, da bo avto popravu njen mož, ki se ukvarja s prodajo avtomobilov in pozna kleparje… vmes so ji po telefonu ponujal odškodnino v znesku 200€, na koncu pa je šla Sara prijavit na policijo, da je njo ta gospa zadela z avtom in pobegnila iz kraja nesreče. Prevarantka!
Takih Slovenk prevarantk je ogromno. Slovenke gnoj od gnoja večina.
Trtrtr, 21.09.2024 ob 09:33
Berem tudi jaz. Me pa zanima, a je vse res?
Ker zliva se na tone gnojnice, ampak zihr ni pa nic? Ali pac?
Ne poznam nobenega, mi je pa nenavadno, da bi se kdorkoli tako blamiral in take pocel za tak majhen znesek…
Zgleda je res. Ni več na instagramu…