Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sara Rutar – hudičevka

Sara Rutar – hudičevka

Sara Rutar, zmagovalka Masterchefa, je pred dnevi povzročila prometno nesrečo z vožnjo vzvratno, kjer se je zaletela v avtomobil z nič hudega slutečo punco.  Najprej se tisti punci opravičila in ji predlagala, da zadevo rešijo brez evropskega poročila in brez policije, pripravljena ji je bila pokriti nastalo škodo, nato pa se je po nekaj urah premislila in na skrivaj podala na Policiji lažnivo prijavo prometne nesreče in obtožila tisto punco, da se je zaletela vanjo.

Zdaj je vsaj malo začutila posledice svoje lažnive prijave na policijo, češ da se tista punca zaletela vanjo. Poleg tega je naknadno vmešala še neko osebo, lažno pričo, katera je bila zanjo pripravljena lagati na Policiji in potrditi Sarino “resnico”.

Poslovanje z njo je že odpovedal Vitapur, zdaj pa še Lelosi.  Upam da se bo obveščalo tudi druge trgovce in da bodo tudi oni prekinili sodelovanje s to lažnivo, lopovsko žensko.

Ta ženska je res ena podgana.  A res misli, da lahko počne vse kar ji pade na pamet samo zato, ker je zmagala na Masterchefu?  Da zanjo zakoni ne veljajo in da lahko brez posledic dela škodo in tunka v drek, dela lažne prijave na Policijo in nateguje nič hudega sluteča dekleta, ki ji verjamejo na besedo?

Da to meni naredi….  Naredim ocvirke iz nje in tistega njenega mutibariča, hjooooooj

Ne morem verjet, da v SLO obstaja še kdo, ki skupaj z isebo z IQ 58 še vedno verjame v lov na čarovnice in njihovo kurjenje na grmadi.

lelosi ne kupim v lajfu več! Sramota, da so se postavili tako na eno nepreverjeno stran. Nazadnje sem jih kupila prav zaradi Sare, ker sem jih videla na njej. 6 kom. Nikoli več.

vitapur itak ni vreden grošs

in zamislite se, vsi ki poveličujete to gonjo! Režira jo oseba, ki je zažgala ŽIVEGA ČLOVEKA in o tem MOLČALA 8 let, pa še bi, če ga ne bi nekdo izdal.

Vsaka medalja ima sve plati! Vedno!

Kake pa tu pišete, kdo je koga zakuril ? Fsekani !

Odgovor na objavo uporabnika
Ne norem verjet, 05.10.2024 ob 23:11

Ne morem verjet, da v SLO obstaja še kdo, ki skupaj z isebo z IQ 58 še vedno verjame v lov na čarovnice in njihovo kurjenje na grmadi.

lelosi ne kupim v lajfu več! Sramota, da so se postavili tako na eno nepreverjeno stran. Nazadnje sem jih kupila prav zaradi Sare, ker sem jih videla na njej. 6 kom. Nikoli več.

vitapur itak ni vreden grošs

in zamislite se, vsi ki poveličujete to gonjo! Režira jo oseba, ki je zažgala ŽIVEGA ČLOVEKA in o tem MOLČALA 8 let, pa še bi, če ga ne bi nekdo izdal.

Vsaka medalja ima sve plati! Vedno!

pogledam picijeve storije… ampak ne vzemam za sveto vsega kar pravi…

Glede poziga barake… niso oni to z namenom naredil… pac bli so v druzbi… od tega enega sosed je kao biu ufuran, gremo mu zazgat barako, notri je bil pa ta nesrečnež… seveda to ne opravicuje… mlad je biu… neumen… seveda pa ni hotu.

Fsekani ste, 05.10.2024 ob 23:21

Kake pa tu pišete, kdo je koga zakuril ? Fsekani !

Ma ko so bili najstniki so v druzbi zazgali neko barako na vrtovih, notri je bil pa človek…

To je nevem… povzrocitev splosne nevarnosti z smrtnim izidom…

Nevem, iz malomarnosti.

Ni to umor.

https://m.youtube.com/watch?v=p_Inpb7n8Bo&pp=ygULcGljaSBiYXJha2E%3D

bozomon, 05.10.2024 ob 23:22

pogledam picijeve storije… ampak ne vzemam za sveto vsega kar pravi…

Glede poziga barake… niso oni to z namenom naredil… pac bli so v druzbi… od tega enega sosed je kao biu ufuran, gremo mu zazgat barako, notri je bil pa ta nesrečnež… seveda to ne opravicuje… mlad je biu… neumen… seveda pa ni hotu.

No, očitno se ni nič naučil.
recimo javno hujska ljudi, da slabo ocenijo storitve osebe, ki Sari ni odpovedala pogodbe. Zakaj že?

tudi Sara verjetno ni naredila tega namenoma. Isto kot je bil on mladost za izgovor, ima lahko Sara hormonske spremembe in prenagle odločitve.

in ja! 200=človeško življenje? NOT

Ne norem verjet, 05.10.2024 ob 23:27

No, očitno se ni nič naučil.
recimo javno hujska ljudi, da slabo ocenijo storitve osebe, ki Sari ni odpovedala pogodbe. Zakaj že?

tudi Sara verjetno ni naredila tega namenoma. Isto kot je bil on mladost za izgovor, ima lahko Sara hormonske spremembe in prenagle odločitve.

in ja! 200=človeško življenje? NOT

To za evitas mislis.. zato sem napisal da ga za rezervo uzemam… to mislim da je bila cista fousija njegova… ko sm gledu stori sem meu obcutek da mu je krivo ker ma to ta eva… ker se taki zneski vrtijo.

Mislim da je to naredila ta sara… a bi sel tok dalec? Vidis una se ni javla nic… tisina je glasna…

dancingisraelis911

Anonimno 2118, 05.10.2024 ob 23:53

dancingisraelis911

https://www.facebook.com/reel/877379991152688?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Pizda, kaj sm šou to gledat… a da si grem pico narest? Sam pol ne morm it spt.

ja, kar so Pici & co naredili ni umor, ker očlitno ni bilo naklepno – je pa zadnji, ki po socialnih omrežjih lahko nekoga drugega vlači in govori o neki “pravici in poštenosti”, če jih nekdo po 8 letih ne bi zašpecal, da so zažgali nekoga v baraki, bi bil še danes TIHO!

sploh pa po tistem videuu, ko je Žagarja, morilca duhovnika, okol fural in mu dajal platformo – BOLANO. Tipa se boji celotna njegova familija, grozi vsem, zdaj pa pride ven z zgodbico, da ga je “župnik nadlegoval” – itak ja. Vem, da se to dogaja, v tem primeru je pač samo brezvezno nakladanje, da bi se opral krivde.
Zakaj takemu človeku sploh dajat platformo, kj uči vso to mularijo, ki mu bolestno sledi na socialnih omrežjih?

@Ne norem verjet

Nekateri res niste normalni.  Primerjava dejanja mularije, ki je nevede povzročila tragedijo z nekim namernim oškodovanjem človeka, ki ti zaupa ko ga butneš z avtom  in ti gre na roko, da ne kliče policije?

Hormoni?  Kakšni hormoni?  Kaj imajo hormoni skupnega s tem, če je človek pošten ali pa neka lažniva podgana?

Pici ni noben angelček, daleč od tega.  Ampak tu mu dam prav.  Naj razgali vso bedo te gobezdave influencerske podgane, ki misli, da lahko uničuje življenja drugih z lažnimi prijavami na policijo.  Nihče ne pomisli, kakšne posledice bo imela tista ženska, katero je gobezdava debeluhinja lažno prijavila na policijo in natvezila, da je odpeljala s kraja nesreče.

under, 06.10.2024 ob 11:25

@Ne norem verjet

Nekateri res niste normalni.  Primerjava dejanja mularije, ki je nevede povzročila tragedijo z nekim namernim oškodovanjem človeka, ki ti zaupa ko ga butneš z avtom  in ti gre na roko, da ne kliče policije?

Hormoni?  Kakšni hormoni?  Kaj imajo hormoni skupnega s tem, če je človek pošten ali pa neka lažniva podgana?

Pici ni noben angelček, daleč od tega.  Ampak tu mu dam prav.  Naj razgali vso bedo te gobezdave influencerske podgane, ki misli, da lahko uničuje življenja drugih z lažnimi prijavami na policijo.  Nihče ne pomisli, kakšne posledice bo imela tista ženska, katero je gobezdava debeluhinja lažno prijavila na policijo in natvezila, da je odpeljala s kraja nesreče.

Pici, nehaj debatirati sam s sabo, ker zgledaš patetičen.

resno kdo misli, da je uboj človeka zanemarljiv dogodek, ena pika zvitega pleha je pa vredna javnega linča familije, treh firm ipd…

svet je šel v maloro

Ne norem verjet, 06.10.2024 ob 15:19

Pici, nehaj debatirati sam s sabo, ker zgledaš patetičen.

resno kdo misli, da je uboj človeka zanemarljiv dogodek, ena pika zvitega pleha je pa vredna javnega linča familije, treh firm ipd…

svet je šel v maloro

Za @ne morem verjet jaz se pa strinjam z zapisom, ki ga ti citiras… Predstavljam si da tebe nekdo lažno obtoži pobega …

In sploh ni ni jasno zakaj primerjate kazniva dejanja med seboj kot da je to tekmovanje… Kaznivo dejanje je kaznivo dejanje… In glede na to da se je ona umaknila iz Ig, potem se zdi, da je nekaj na tej zgodbi že res in ženska nima čiste vesti z dejanji, četudi je zgodbo ven dal človek, ki sam nima čiste preteklosti.

In nehajo že s tekmovanjem kako je ona super, ker saj je samo nekoga lažno obdolžila in prijavila in nikogar ni ubila. Kakšni neumni argumenti so to.

Pošten človek ne naredi nič od tega. Ne lažne prijave in obdolžitve, še manj pa kaj hujšega.

In kar je se huje ženska se predstavlja z nekimi duhovnimi svetovanju,  programi za ljudi… Kakšna duhovnost je to od človeka, ki je sposoben nekaj tako lažnivega in kaznivega narediti sočloveku

Hahaha, ne, noben Pici nisem, a je zate vsak, ki ne podpira takšnih umazanih igric kot se jih gre Rutarjeva bajsa, Pici?

Osebno sem mnenja, da je Pici naredil napako, ker je šel s to zgodbo o krivi ovadbi v javnost.  Rutarca in njen bajsast mož ne bosta odstopila od te lažne prijave oz. ne bosta šla na policijo in povedala, da sta lagala.

Za take barabine so drugi načini, kako jih kaznovat….  Če bi tista podgana meni udarila avto in me šla prijavit….  ne bi več držala kuhalnice v roku, pa tisti njen prešič tudi ne bi več poplesaval pred telefonom.

Pa še nekaj dejmo jasno povedat… Podjetij ji ne uničuje nihče… Sama si je uničila ugled in dobro ime tudi poslovno, v trenutku ko je to storila… In to bi morala vedeti… Ne morejo biti zdaj drugi krivi za poslovanje njenih podjetij, ker govorijo o tem…

Naravnost grozljiva je mentaliteta nekaterih, ki mislijo da lahko počno vse,  krivi so pa drugi, ker niso tiho, ker njim ne sme nobeden nič reči.

Gospa, ki je žrtev tega bi morala najeti odvetnika in podati z dokazi prijavo kaznivega dejanja lažne obtožbe in  si magari pomagati tudi z izvedencem.

Anonimen584, 06.10.2024 ob 16:15

Pa še nekaj dejmo jasno povedat… Podjetij ji ne uničuje nihče… Sama si je uničila ugled in dobro ime tudi poslovno, v trenutku ko je to storila… In to bi morala vedeti… Ne morejo biti zdaj drugi krivi za poslovanje njenih podjetij, ker govorijo o tem…

Naravnost grozljiva je mentaliteta nekaterih, ki mislijo da lahko počno vse,  krivi so pa drugi, ker niso tiho, ker njim ne sme nobeden nič reči.

Gospa, ki je žrtev tega bi morala najeti odvetnika in podati z dokazi prijavo kaznivega dejanja lažne obtožbe in  si magari pomagati tudi z izvedencem.

A ne vidiš, da nikogar ne zanimaš?

Sara je fejst punca, ne glede na vse. Resnice ne vemo, menim, da kdor molči deveti odgovori. Ne bo se ukvarjala s takimi luleki. Če bi bila kriva, bi se 10000% opravičila.

Ne norem verjet, 06.10.2024 ob 17:18

A ne vidiš, da nikogar ne zanimaš?

Sara je fejst punca, ne glede na vse. Resnice ne vemo, menim, da kdor molči deveti odgovori. Ne bo se ukvarjala s takimi luleki. Če bi bila kriva, bi se 10000% opravičila.

A si to ti Sara ali kdo,,ki jo poznaš, da jo tako zagovarjas…

Eno je molčati, drugo pa izginiti alias se skrivati…

Očitno je ugotovila kakšno veliko neumnost je naredila, a zdaj opravičiti se ne bo dovolj, ker je v tem primeru odgovorna za kaznivo dejanje krive prijave. Pravna odgovornost v vsakem primeru pride.

Kako je fejst ali ne ne vem, ker je osebno ne poznam, vem samo kaj je oglaševala glede svojih dejavnosti na Ig in tako dejanje se ne sklada z tem kako se je predstavljala.

In kar nehaj z šaljivim napadom kako jaz nikogar ne zanimam, glih toliko kot ti koga tukaj zanimas, je javni forum in vsak imam pravico povedati svoje mnenje na spoštljiv način. Je pa tak tvoj odziv tipični obrambni mehanizem in želja nekoga utišati… Zakaj je želiš utišati z mojim mnenjem, če ima ta gospodična tako čisto vest? Zakaj se je skrila in izginila, če ima čisto vest… Če jo kdo po krivici blatu in zgodba ni resnična bi povedala svoje dokaze Ane javno, tako pa jih ni, raje je izginila oz. Se skrila.

Do kaže v smer, da že zna biti kaj na tem…  In glede na to da obstajajo posnetki iz policijske postaje očitno stvar ni izmišljena Ane…

Je pa še en bistven point iz te zgodbe, ki se postavlja kot vprasanje- vprašanje koliko se v tej državi sploh lahko še zanesemo na policijo in njihovo korektno in pošteno delo…

Anonimen584, 06.10.2024 ob 18:46

A si to ti Sara ali kdo,,ki jo poznaš, da jo tako zagovarjas…

Eno je molčati, drugo pa izginiti alias se skrivati…

Očitno je ugotovila kakšno veliko neumnost je naredila, a zdaj opravičiti se ne bo dovolj, ker je v tem primeru odgovorna za kaznivo dejanje krive prijave. Pravna odgovornost v vsakem primeru pride.

Kako je fejst ali ne ne vem, ker je osebno ne poznam, vem samo kaj je oglaševala glede svojih dejavnosti na Ig in tako dejanje se ne sklada z tem kako se je predstavljala.

In kar nehaj z šaljivim napadom kako jaz nikogar ne zanimam, glih toliko kot ti koga tukaj zanimas, je javni forum in vsak imam pravico povedati svoje mnenje na spoštljiv način. Je pa tak tvoj odziv tipični obrambni mehanizem in želja nekoga utišati… Zakaj je želiš utišati z mojim mnenjem, če ima ta gospodična tako čisto vest? Zakaj se je skrila in izginila, če ima čisto vest… Če jo kdo po krivici blatu in zgodba ni resnična bi povedala svoje dokaze Ane javno, tako pa jih ni, raje je izginila oz. Se skrila.

Do kaže v smer, da že zna biti kaj na tem…  In glede na to da obstajajo posnetki iz policijske postaje očitno stvar ni izmišljena Ane…

Je pa še en bistven point iz te zgodbe, ki se postavlja kot vprasanje- vprašanje koliko se v tej državi sploh lahko še zanesemo na policijo in njihovo korektno in pošteno delo…

Ja katero pa je tvoje ime? A nisi anonimen?

Kolikor vem imamo v SLO še vedno tri veje oblasti in verjamem v pravno državo. Bo država naredila svoje. kdorkoli pa misli, da lahko nadomesti policijo, se mi smili, saj je bolan.

In žaljenje, bulling, trilanje je hvala bogu kaznivo dejanje: podgana, hudičevka, bajsa, kradljivka, nategunka,… Enako tudi nagovarjanje k temu: ocenite vsi z najslabšo oceno, ignorirajte tega in tega,….

vsak mora živeti tako, da se zvečer lahko uleže v posteljo in brez skrbi zaspi. Tudi Sara, ki je nenamenoma popraskala avto (če ga je, saj ne vemo) in tudi Pici (pa čeprav je zaradi “mladostne igrivosti” zakuril človeka

Ne norem verjet, 06.10.2024 ob 19:12

Ja katero pa je tvoje ime? A nisi anonimen?

Kolikor vem imamo v SLO še vedno tri veje oblasti in verjamem v pravno državo. Bo država naredila svoje. kdorkoli pa misli, da lahko nadomesti policijo, se mi smili, saj je bolan.

In žaljenje, bulling, trilanje je hvala bogu kaznivo dejanje: podgana, hudičevka, bajsa, kradljivka, nategunka,… Enako tudi nagovarjanje k temu: ocenite vsi z najslabšo oceno, ignorirajte tega in tega,….

vsak mora živeti tako, da se zvečer lahko uleže v posteljo in brez skrbi zaspi. Tudi Sara, ki je nenamenoma popraskala avto (če ga je, saj ne vemo) in tudi Pici (pa čeprav je zaradi “mladostne igrivosti” zakuril človeka

A je s teboj vse ok? Jaz nikjer nikogar nisem zalila, ne delam nobenega dela policije, čeprav smo že iz drugih primerov, ki so se pojavili v javnosti,lahko videli, da se na policijo ne moremo 100% zanesti… Tako da koliko in kaj bodo opravili bo o se videli, ni pa niti nujno, da bo pošteno, ker vedno niso… To je dejstvo.

Glede koliko lahko kdo mirno zaspi pa nekateri nimajo vesti in lahko spijo tudi, če počnejo najhujše stvari… Verjetno tisti, ki želi imeti mirno vest ne bo delal nepoštene stvari do sočloveka.

Anonimen584, 06.10.2024 ob 20:23

A je s teboj vse ok? Jaz nikjer nikogar nisem zalila, ne delam nobenega dela policije, čeprav smo že iz drugih primerov, ki so se pojavili v javnosti,lahko videli, da se na policijo ne moremo 100% zanesti… Tako da koliko in kaj bodo opravili bo o se videli, ni pa niti nujno, da bo pošteno, ker vedno niso… To je dejstvo.

Glede koliko lahko kdo mirno zaspi pa nekateri nimajo vesti in lahko spijo tudi, če počnejo najhujše stvari… Verjetno tisti, ki želi imeti mirno vest ne bo delal nepoštene stvari do sočloveka.

Sara rutar se brani tako da ti nagaja in se skriva za nickom anonimneza…

Zakaj? Ker je nezrela nevzgojena, razvajena, polna sebe, otrocja, misli da je boga prijela za jajca ko se je 1x na tvju pojavila in je nekdo nekaj lajkal na njenem socialnem omrežju…

Skratka plitva duša, ki živi za slavo in materializem.

Za posledice svojih dejanj pa ne bi odgovarjala, ji ne paše:)

Ta “mladostniska igrivost” ni značilna za nekoga zrelega z vozniškim dovoljenjem ampak za nezrelega najstnika oz nezrelo smrkljo.

Sara rutar je s tem dejanjem naredila družbeni samomor in javnost in sponzorji ji ne bodo vec zaupali sploh ker je ona kr ena.

Ni ona Miran Rudan, ki mu je uspelo priti nazaj. Jaz ne vem kdo točno ona je, a njena dejanja povedo vse o njej.

za Ne norem verjet

Sara je eno usrano gobezdalo.  Poglej si kakšen njen podkast oz. intervju in poslušaj, kako otresa svoj zamaščen gobec.  “Jaz, jaz, jaz”.  “Sem najboljša, najbolj poštena, imam vrednote”, bla, bla, bla.

Faflo vrti s tako brzino, da jo človek komaj registrira in komaj dojame, kaj hoče baba nafuflati skozi svoje gobcanje.  Take gobezdačke so najhujše.  Vrtijo svojo turbo lajno in otresajo neke laži, v reali pa so gnoji od gnoja.

Ni mi jasno, kako se je lahko držala nazaj ko je snemala Masterchefa?  Najbrž ji je zaradi treme bremzalo gofljo in njen karakter zato ni prišel do izraza.

Slej kot prej se bo  packa lažniva znašla pred roko pravice.  Ne skrbi.

Prasica pokvarjena.  Ob vsem denarju se gre takole znašati nad neko nič hudega slutečo žensko, v katero se je prase debelo zaletelo.  Ma gnoj babji!

New Report

Close