Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sara Rutar – hudičevka

Sara Rutar – hudičevka

Odgovor na objavo uporabnika
Ne norem verjet, 06.10.2024 ob 17:18

Anonimen584, 06.10.2024 ob 16:15

Pa še nekaj dejmo jasno povedat… Podjetij ji ne uničuje nihče… Sama si je uničila ugled in dobro ime tudi poslovno, v trenutku ko je to storila… In to bi morala vedeti… Ne morejo biti zdaj drugi krivi za poslovanje njenih podjetij, ker govorijo o tem…

Naravnost grozljiva je mentaliteta nekaterih, ki mislijo da lahko počno vse,  krivi so pa drugi, ker niso tiho, ker njim ne sme nobeden nič reči.

Gospa, ki je žrtev tega bi morala najeti odvetnika in podati z dokazi prijavo kaznivega dejanja lažne obtožbe in  si magari pomagati tudi z izvedencem.

A ne vidiš, da nikogar ne zanimaš?

Sara je fejst punca, ne glede na vse. Resnice ne vemo, menim, da kdor molči deveti odgovori. Ne bo se ukvarjala s takimi luleki. Če bi bila kriva, bi se 10000% opravičila.

Bo pa morala policiji odgovarjat za dejanja pa je cist vseeno a je fejst ali ni ampak ali je kriva ali pa ni.

Ce bi bila res tako postena bi sla sama na postajo in bi priznala kaj je zakuhala !

Ne norem verjet, 06.10.2024 ob 19:12

Anonimen584, 06.10.2024 ob 18:46

A si to ti Sara ali kdo,,ki jo poznaš, da jo tako zagovarjas…

Eno je molčati, drugo pa izginiti alias se skrivati…

Očitno je ugotovila kakšno veliko neumnost je naredila, a zdaj opravičiti se ne bo dovolj, ker je v tem primeru odgovorna za kaznivo dejanje krive prijave. Pravna odgovornost v vsakem primeru pride.

Kako je fejst ali ne ne vem, ker je osebno ne poznam, vem samo kaj je oglaševala glede svojih dejavnosti na Ig in tako dejanje se ne sklada z tem kako se je predstavljala.

In kar nehaj z šaljivim napadom kako jaz nikogar ne zanimam, glih toliko kot ti koga tukaj zanimas, je javni forum in vsak imam pravico povedati svoje mnenje na spoštljiv način. Je pa tak tvoj odziv tipični obrambni mehanizem in želja nekoga utišati… Zakaj je želiš utišati z mojim mnenjem, če ima ta gospodična tako čisto vest? Zakaj se je skrila in izginila, če ima čisto vest… Če jo kdo po krivici blatu in zgodba ni resnična bi povedala svoje dokaze Ane javno, tako pa jih ni, raje je izginila oz. Se skrila.

Do kaže v smer, da že zna biti kaj na tem…  In glede na to da obstajajo posnetki iz policijske postaje očitno stvar ni izmišljena Ane…

Je pa še en bistven point iz te zgodbe, ki se postavlja kot vprasanje- vprašanje koliko se v tej državi sploh lahko še zanesemo na policijo in njihovo korektno in pošteno delo…

Ja katero pa je tvoje ime? A nisi anonimen?

Kolikor vem imamo v SLO še vedno tri veje oblasti in verjamem v pravno državo. Bo država naredila svoje. kdorkoli pa misli, da lahko nadomesti policijo, se mi smili, saj je bolan.

In žaljenje, bulling, trilanje je hvala bogu kaznivo dejanje: podgana, hudičevka, bajsa, kradljivka, nategunka,… Enako tudi nagovarjanje k temu: ocenite vsi z najslabšo oceno, ignorirajte tega in tega,….

vsak mora živeti tako, da se zvečer lahko uleže v posteljo in brez skrbi zaspi. Tudi Sara, ki je nenamenoma popraskala avto (če ga je, saj ne vemo) in tudi Pici (pa čeprav je zaradi “mladostne igrivosti” zakuril človeka

Ljubica zlata moja, ta lažniva bajsa se zvečer zavali v posteljo, prepričana, da jo bo dobro odnesla ker je lažno  prijavila nesrečo in pobeg iz kraja dogodka, čeprav se je sama zakantala v nič hudega slutečo žensko, katero je prepričala, naj ne kliče Policije in ji obenem obljubljala popravilo na njenem avtomobilu, katerega je ONA udarila.

A ti veš kaj se bo zgodilo, če bo taka lažnivka podala prijavo zoper ljudi, ki jo zmerjajo s podgano, bajso, lažnivko?  Naj proba.

Zdaj se je kao umaknila zaradi miru ker je dobila druzga froca. Boga tamala dva, ker ne bosta verjela ko ju bosta starša vzgajala z besedami “bodi posten” pol ji bo pa lastno dete pomolilo ta clanek pod nos in vprasalo : ” a tako moram bit posten !? Tko kot ti!?”

:)))

gledalka, 07.10.2024 ob 09:01

Zdaj se je kao umaknila zaradi miru ker je dobila druzga froca. Boga tamala dva, ker ne bosta verjela ko ju bosta starša vzgajala z besedami “bodi posten” pol ji bo pa lastno dete pomolilo ta clanek pod nos in vprasalo : ” a tako moram bit posten !? Tko kot ti!?”

:)))

Kolko vem, ni še dobila drugega OTROKA ne pa kot se ogabno izražaš froca,če je komaj nekaj časa nazaj objavila,da je noseča

Anonimno 1832, 07.10.2024 ob 09:14

Kolko vem, ni še dobila drugega OTROKA ne pa kot se ogabno izražaš froca,če je komaj nekaj časa nazaj objavila,da je noseča

Briga me, taki izmecki kot je ona imajo froce. In po netu lahko pišem tudi po kitajsko pa ce se ti na glavo postaviš me briga. In me briga tocno kje je s tem frocom ali ga že ima ali še nima, karkoli, tako ali tako se ji bo vrnilo kar je naredila.

Tebi pa tudi in tvoji ljubi slovenštini

Aja tako ali tako pridejo albanci in palestinci in crnci pa nebo noben od njih nikoli niti ene slivenske besede uporabil. Takrat si bos zelela da bos slišala koga rečt “froci”

Samo vprašanje časa pa bos videla 🙂

Zdaj pa v jok in na drevo

gledalka, 09.10.2024 ob 05:16

Zdaj pa v jok in na drevo

Baba, ti si pa res fuknjena. Noben te ne jebe 5% in noris sama v prazno

Jaz pa mislim, da ste ženske njej zavistne, ker je znana in uspešna, nekoč je bila tudi super bodybuilding oziroma fitness tekmovalk z izklesano postavo, nekaj česar ve, zamaščene čokoladarice, niste sposobne. Prav nepredstavljive ste s 5% telesne maščobe. Njej je uspelo.

debeluške, 09.10.2024 ob 13:26

Jaz pa mislim, da ste ženske njej zavistne, ker je znana in uspešna, nekoč je bila tudi super bodybuilding oziroma fitness tekmovalk z izklesano postavo, nekaj česar ve, zamaščene čokoladarice, niste sposobne. Prav nepredstavljive ste s 5% telesne maščobe. Njej je uspelo.

Hahahaha.  A debeluhinje na forumu naj bi bile nevoščljive neki drugi debeluhinji zato, ker je ta debeluhinja imela pred mnogoooo leti izklesano postavo?  hahahah

Kolikor vem je sara danes odurno debela. Vidi se ji samo v obraz, ne rabim videti slike celega telesa.

Kaj se skrivas kot da si njena obozevalka, to si ti SARA!

Jaz imam po treh otrocih še zmeraj vitko postavo, PA SEM NIZKE RASTI in lahko odtecem 10km kar pa ti, draga sara, lahko le sanjaš.

In jaz uzivam v zasebnosti, kar pa ti sara ne mores, ker te vsi poznajo po tem tvojem prevarantstvu in izkljucno samo po tem kriminalu te zdaj POZNAJO!

TO, kar si prej naredila, noben vec ne ve oz se ne spomne.

Sara rutar PREVARANTKA STARIH MAMIC – SLOVENSKA NIGERIJSKA PRINCESA!!!

Zdaj pa pojej, kar si si SAMA skuhala oz SI SI zakuhala !!!

Kaj pa je zdaj sploh z njo, a se je kar skrila in potuhnila?  Pa tisti njen biznismen debelinko, se nič ne oglaša?  Kaj pravijo na Policiji glede lažne prijave?

Z veseljem se bašem s čokolado, sladoledi, hamburgerji, pa še čem, ker se mi nikjer ne pozna 😀 😇 😁 😊 jem in jem in jem in jem, no se vidi na nimam tako velikega zelodca oz teka pa kar pojem se kar skrije nekam, hahahaha o kok je fajn ko nisi debel kot sara rutar ! 😀

Se opravičujem, ce ima mocne kosti 😉

Anonimno 4675, 09.10.2024 ob 07:21

Baba, ti si pa res fuknjena. Noben te ne jebe 5% in noris sama v prazno

Medtem se bašem s raznovrstno hrano njam njam :))))

O bože mili kaj bse prebereš pod eno temo. En kup zmerjanja,goljufije, še za ” nenameren “umor izveš sproti…pa kdo je te ljudi vzgajal. Pa upam si trdit,da mojim otrokom na pamet ne pade,da bi nekomu zakuril karkoli, takole pokvarjeno goljufal in zmerjal vsepovprek. In potem najdeš še ljudi,ki take stvari opravičujejo…kam smo prišli. Al jaz nisem več iz tega planeta ?

A zdaj pa že njenemu tipu očitate, da je debel, prekle anoreksične? Ona je marsikaj dosegla v lajfu, ve pa nič! Aja, pardon, izbruhale ste kosilo.

zare lepotec, 09.10.2024 ob 14:46

A zdaj pa že njenemu tipu očitate, da je debel, prekle anoreksične? Ona je marsikaj dosegla v lajfu, ve pa nič! Aja, pardon, izbruhale ste kosilo.

O pa se je oglasil še njen desc:)

In kako kaj tvoje prevare… Mislim biznis laufa ? Khm khm …

Nic nimam proti uspehu, slavi, ce se na tej poti obnasas dokaj korektno, drugih ne rines v dr..ec. Ona je meni vse, sam to ne. Ce se dokaze, to kar je naredila, pa vse pove o taksni osebi. Ma kaksni hormoni, bedarije, prekrsek je prekrsek. Se ena oseba zenskega spola iz sova, se je prav tako obnasala  kot ona in tisto osebo poznam v zivo, ki sicer ni pozela velikega uspeha, kljub temu, da je bilo jaz, in samo jaz pa noben drug. Pa lepo Vas prosim, kaksna fausija neki, naspram nekoga, ki nima niti malo morale.

Ne sodi po sebi.

Sicer pa – boj se debeluhov, to so največji hinavci, svoje komplekse in slabo vest zdravijo s prenažiranjem.  samo stran od debeluhov, samo stran!

Na vsake toliko casa se bomo spomnili na sarin nateg in oziveli njeno kariero prevarantke, da ne pozabite ljudje, kako vas lahko ta zenska nategne, zato se pazite !!!

Pa skrijte krofe seveda 🙂

S to temo ste mi dali nekaj vec uvida v ljudi z dna druzbe. Moram reci, da imate zelo cudne moralne vrednote.

gledalka, 09.10.2024 ob 13:57

Kolikor vem je sara danes odurno debela. Vidi se ji samo v obraz, ne rabim videti slike celega telesa.

Kaj se skrivas kot da si njena obozevalka, to si ti SARA!

Jaz imam po treh otrocih še zmeraj vitko postavo, PA SEM NIZKE RASTI in lahko odtecem 10km kar pa ti, draga sara, lahko le sanjaš.

In jaz uzivam v zasebnosti, kar pa ti sara ne mores, ker te vsi poznajo po tem tvojem prevarantstvu in izkljucno samo po tem kriminalu te zdaj POZNAJO!

TO, kar si prej naredila, noben vec ne ve oz se ne spomne.

Sara rutar PREVARANTKA STARIH MAMIC – SLOVENSKA NIGERIJSKA PRINCESA!!!

Zdaj pa pojej, kar si si SAMA skuhala oz SI SI zakuhala !!!

A sem lahko tvoja prijateljica? Pliiiiiisssssss

Noro res, blagor blagor, ker si tako lepa, krasna, čudovita, brez maščobice..

Pač mal žleht, ampak lepa Picika.

Gledam na Insta, kako se odvijajo dogodki.

Pici je objavil tudi dokaze o tretji podgani, tisti priči, nekem bebčku ki dela v toplarni… ki naj bi videl nesrečo (tako je tudi obelodanil na zapisniku na postaji, trdil je, da je videl nesrečo), obenem pa je Piciju po tlf priznal, da nesreče sploh ni videl ker je bil več kot 100 m stran in je prišel v bližino dogodka šele potem ko sta se debela podgana in tista druga ženska že menili in izmenjavali podatke.

Torej krivo pričanje.

No, dokazi so, posnetki pogovorov in tudi slike izjave.

Podgana Sara, njen debeli imbecil in priča se zapletajo.

Sicer ne vem, zakaj Pici naziva Saro in njeno druščino za podgane?  To je žalitev za podgane!

blagorkaaaa, 09.10.2024 ob 20:39

A sem lahko tvoja prijateljica? Pliiiiiisssssss

Noro res, blagor blagor, ker si tako lepa, krasna, čudovita, brez maščobice..

Pač mal žleht, ampak lepa Picika.

Ne, hell to the fuck ne. Najdi si druge ljudi pa jih imej za frende, pa jih podjebavaj.

umori in spletke, 09.10.2024 ob 20:31

S to temo ste mi dali nekaj vec uvida v ljudi z dna druzbe. Moram reci, da imate zelo cudne moralne vrednote.

Vprasaj boga zakaj je ustvaril oz kaj je privlekel na to prekleto zemljo…

Hahaha, njej naj bi bile nevoščljive? Eni debeli zavaljeni ženski, ki je nekoč bila suha. Vedno kaj novega zves na tem Monu

New Report

Close