Sarah, Sangrija…
…in še katera: jutri ob sedmih zjutraj začnemo s postom, ne pozabite!
lp
Modra
Pa sem ravno mislila vprašat, če katera ve ob kolkih se začne luna.
Hvala, Modra. Če se bom pa postila še pa nisem ziher……mogoče pa. Lp, K.
Kaj ne v četrtek?????
O koza, saj je danes že sreda :))))))
Velja!!
Od kakšne ure dalje? Je nimam napisane na kolendarju, zato sprašujem.
Od 7 ure zjutraj pa potem 24 ur….
pol moram pol ure prej vstat da popijem mojo obvezno!! dozo kave (24 ur – in mularija bo zraven mene jedla čokolado??? in pohano meso???
Hvala sangrija.Prijeten post ti želim.
Ja se že psihično pripravljam na jutri. Sem zraven.
Sarah in Modra! Mal bolj toplo se moramo oblečt, da nas ne bo preveč zeblo:))
Ja toplo se moramo oblečt. Pa ne vem ali naj pred 7. uro kaj pojem ali je bolš, da kar nič? Kako boste naredile druge?
a velja pit caj? nesladkan seveda?
Sarah, če nisi navajena zjutraj jesti, potem tudi jutri ne jej. Saj ni težko na začetku; popoldan se začno muke! Da ne govorim o večeru.
Ja, toplo se bomo oblekle, da bo lažje…. :>) Pa trdno si bomo stale ob strani, ko bodo kateri pojemale moči, kajne??
lp
Modra
Tinka, nesladkanega čaja, kave pa vode lahko spiješ kolikor hočeš. Kar se pa hrane tiče, ne smeš niti bonbona, kaj šele koščka kruha.
lp
Modra
OK, hvala Modra…
jutri od 7 a.m. do petka… bomo pa pili enormne kolicine vode..
Tudi jaz se vam bom pridružila , čeprav nisem navajena, da celi dan ne bi ni nič jedla . Bom vedel, če gre…
Tko pa smo zaštartale. Ob 6.00 sem popila grenko kavo in pojedla en jogurt. Zdaj pa do jutri do malice nič. Ja najhuje bo zvečer, ko bo želodec kar skup vleklo. Sam punce, vztrajati moramo DO KONCA.
Tanaja, kar pojamraj, če bo kriza – te bomo kolektivno odvrnile od greha :>)
lp
Modra
Evo še mene. Do sedaj sem spila 3 skodelice toplega nesladkanega čaja.
Sem pa imela danes tako jutro…..najprej se mi je kotliček od WC-ja pokvaril, nakar mi še avto ni vžgal (zgleda da je akomulator fuč) in sem šla z busom.:))))) Popoldan bom imela ful opravkov tako da ne bo čas misliti na hrano.
Zdržmo punce, pa bomo ziher pol kile spet lažje.
LP Sangrija
Jaz menim, da je popolnoma dovolj voda in nesladkan čaj, saj se tako telo lažje prečisti. En dan pa res ni problem zdržat.
Če bi meni dali krožni zelenjavne juhe, bi hotla zraven še palačinko :))
Samo vodo, nesladkan čaj. Nič zelenjavne juhe. Imej kdaj drugič ta način prehrane.
Pred petnajstimi leti, ko smo zaorali ledino luninega posta (in smo bili zaradi tega odrinjeni na rob družbe in izpostavljeni posmehu smrk, smrk), je veljalo, da je ta abstinenca namenjena hujšanju in prečiščevanju telesa. Zatorej bi bilo nesmiselno hkrati jesti, hujšati in se prečiščevati.
Tudi jaz mislim, da je kar v redu en dan neješčnosti. Če je komu do tega, pa lahko itak nadaljuje še s tridnevnim postom s kislim zeljem, ki ga lahko konzumiraš v neomejenih kličinah.
lp
Modra
Oj punce!!!!
Šele zdajle sem zasledile tole….No, če je danes lunina mena, potem se vam pridružujem tudi jaz. Zdajle pa do 16,h sem v službi, potem kak čajček, ker me gripa še vedno daje(prejšnji teden bi se mirne duše lahko položila v krsto), ob 21. pa nazaj v službo, pa tja do dveh (smrk, smrk..), tako da mislim, da ne bo problema.
Z D R Ž I T E ! ! !
Dobrodošla v klubu :>)
lp
Modra
Forum je zaprt za komentiranje.