Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sarah, Sangrija…

Sarah, Sangrija…

A lahko katera, prosim, napise se za naprej, kdaj bodo naslednje lunine mene, pa ob katerih urah nastopijo? Za danes sem ocitno ze prepozna…

Živjo,

žal sem zamudila današnji enodnevni post, imam pa jutri namen jesti samo kislo zelje in piti čaj.
Zanima me, če je katera že probala to “kuro”? Glede na to, da je zelje dobro za prebavo, se bojim, da ne bom več časa prebila na WC-ju. A ima katera izkušnje s tem?

Vsem želim uspešno lunino prečiščevanje,
S.

Naslednja luna je 6.2.2004 ob 09.48.
Kako se držite punce? Meni zaenkrat ni še nič hudega. Popila pa sem 1 liter vode. Držim pesti za vse, ki vztrajamo.

Oj punce!
Spila sem liter čaja pa kake 2 litra vode. Za enkrat mi gre brez problema…

Sem že hotela povprašati, kako ste kaj ostale. Meni gre odlično – upam, da se bo tako tudi v popoldansko-večernem času.

lp
Modra

Suiper, super…toliko dela imam, da nisem imela časa mislit na nič. Točno! Gremo na eno kavico!

Tudi meni gre kar dobro, zaenkrat še sploh nisem lačna, popoldan grem pa na sestanek v šolo in tako se bom še bolj zamotila.

Sina sprašuje , kako se da jesti samo kislo zelje in rada bi ji povedala, da sem že imela kuro, ko sem nekaj dni jedla samo segedin in se mi je kar poznalo na teži in nasploh na počutju. Sama sebi sem se zdela bolj lahka … Res pa je , da ga imam že itak zelo rada .

Hvala Tanaja. Sej v bistvu ne želim hujšati, samo da malce prepucam telo in da se bolje počutim.

Punce, ob naslednji luni se vam pridružim. Zdržite!

LP.

Alo. Smo zdržale? Jaz sem. Bilo je lažje kot prvič. Glava me ni več bolela.Tako, da sem v petek spet za akcijo. Danes nisem še tudi nič jedla. Imam pa v predalu eno banano. Tak, da ko me prime, jo pojem.

Tudi jaz…tudi jaz….Le da sem tokrat skoraj dušo spustila od hudega, ampak uspelo je!
Naslednja runda je v petek, tako je.

lp
Modra

Oj punce! Sem zdržala in je bilo res brez problema, saj sem mela včeraj popoldan kup opravkov. Spat sem šla pa že ob 21 uri. Danes pa sem že pojedla eno pomarančo in spila 2 skodelici čaja.
Za naslednji petek pa velja!
Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close