Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Sarajevo je novi Bergamo?

Sarajevo je novi Bergamo?

[img]https://i.postimg.cc/66nXwQZR/bergamo.jpg[/img][/url]

[img]https://i.postimg.cc/R0HPfW4L/mediji-lazejo.jpg[/img][/url]photos d image[/url]

[img]https://i.postimg.cc/htHsSKTz/mediji-lazejo2.jpg[/img][/url]

https://www.youtube.com/watch?v=Ep_AbpBVmt4

Kopirano;

Dovolj dolgo sem bila tiho, zdaj pa ne morem biti več!!!Ne vem, do kje bo šlo vso to zavajanje s korono,medtem ko ljudje, nam bližnji, umirajo zaradi drugih bolezni, ki bi jih lahko pozdravili, če bi pravočasno prišli do zdravnika. Je kdo gledal 24ur v torek, ko so govorili o obdukcijah ljudi, ki naj bi umrli zaradi covida in o 56-letnici,katere stanje se je hitro poslabšalo in katere rentgensko sliko tudi pokažejo? Zanimivo, da je tej gospe ime Marjan, kot je razvidno iz rentgenske slike levo zgoraj?!?! Zato pa ni čudno, da vsi nosijo maske, da se ne vidi teh obrazov, medtem ko nam lažejo v obraz… Ljudje, zbudite se!!!!

Pa poglejte datum na rentgenu!?

https://gustirnagusti.wordpress.com/2020/09/27/medijske-lazi/

Draga duša… ko bo zbolela tebi bližnja oseba za virusom korone boš še kako verjela v ukrepe. Ja tudi sama nisem verjela in mi je bilo vse butasto in brezveze…pa je zbolela moja mama….vsi ostali nas je k. oplazila..ona pa je pristala tudi na ventilatorju…in če bi ne bila brez pridruženih bolezni, bi bila že med mrtvimi. Pa ti povem da po enem tednu kome in intenzivnega zdravljenja ostajajo nepredstavljive posledice…ko jo komaj spravijo na noge, plenice, oslabelost.
Ampak verjamemo da bo po kakih 2 mesecih prišla k sebi in bo vse v redu.

Imam med znanci tudi osebe ki so imele srčni napad pa se je k sreči dobro izšlo…in diagnozo rak, ki jo zdravijo po protokolu.

Tako, da ne bodimo preveč pametni, ker dokler se ne zgodi nam me vrjamemo.
Ko zbolimo resno, poiščemo zdravnika in mu brezpogojno zaupamo🙄

Bodimo bolj pozitivni in oddajajmo malo več dobre energije pa bo bomo lazje živeli.🌞

Nena me nasmejavlji….
Virus je izmišljotina od samega začetka njegovega obstoja…
Zaradi strahu in zaupanja v aleopatsko medicino MONOPOLISTA Rockefellerja smo v tem sranju….

Oprali so vam možgane, vi pa dalje sejete to seme strahu, katero nima nobene osnove, nobenega temelja.

Le vera v uradno teorijo…
Fanatici, brez trunke kritičnega razmišljanja, brez da bi karkoli raziskali in sledili denarju, le SLEPO oprano verovanje…

https://www.youtube.com/watch?v=3ROqDzdFfr0

Ja, ker do pred lani pa nihče ni huje zbolel. Tvoj primer res dokaže, da je corona. Zakaj že?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa za pljučnico tudi nihče več ne umre, čeprav je bila še predlani pogost vzrok smrti med starostniki.

Ja, ker do pred lani pa nihče ni huje zbolel. Tvoj primer res dokaže, da je corona. Zakaj že?!
[/quote]

Lani januarja, zbolela moja kolegica 35 let stara, vitalna, zdrava…polna energije…GRIPA…katera si je pridružila pljučnica…bila hospitalizirana v Ce, potem v LJ in nato na Golnik. Njenemu možu so rekli da, naj se pripravi na najhujše. K sreči se je vse dobro izteklo in otrok ni ostal brez mamice, ampak…a ljudje niso do sedaj zbolevali, umirali. Življenje je TVEGANJE…tvegamo ko sedemo v avto, tvegamo ko gremo na sprehod, tveganje je nosečnost, porod…! A naj zato nehamo živeti, ampak živimo v strahu pred vsemi tveganji in zamudimo življenje…

Lani januarja, zbolela moja kolegica 35 let stara, vitalna, zdrava…polna energije…GRIPA…katera si je pridružila pljučnica…bila hospitalizirana v Ce, potem v LJ in nato na Golnik. Njenemu možu so rekli da, naj se pripravi na najhujše. K sreči se je vse dobro izteklo in otrok ni ostal brez mamice, ampak…a ljudje niso do sedaj zbolevali, umirali. Življenje je TVEGANJE…tvegamo ko sedemo v avto, tvegamo ko gremo na sprehod, tveganje je nosečnost, porod…! A naj zato nehamo živeti, ampak živimo v strahu pred vsemi tveganji in zamudimo življenje…
[/quote]

Eni se tega zavedamo, drugi se zavedajo le tega, kar jim dnevno trobijo po tv. Za druge stvari nimajo spomina, niti zavedanja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Eni se tega zavedamo, drugi se zavedajo le tega, kar jim dnevno trobijo po tv. Za druge stvari nimajo spomina, niti zavedanja.
[/quote]
Tako je. Na žalost
In par ljudi ne more ustaviti te norije, pa čeprav vemo, da to lahko vodi celo v nasilje in vojne.

Na podlagi izkušenj v moji družini, je brezpogojno zaupanje zdravniku ena največjih napak, ki lahko vodi tudi v smrt. Moji so umrli kar brez korone. Je to sploh možno?
Res ne vem, kako je po enem tednu kome, vem samo, kako je po 3 tednih umetne kome. Ne bi o nepredstavljivih posledicah. Se je še kar dobro in dosti hitro postavil na noge, čeprav le za 2 leti in pol. Ampak to je del življenja in bolezni. S korono ali brez. Je pa res, da v družini nismo dramatiki. Je pac tako, da eni v isti stvari vidite konec sveta, drugi pa rečemo, s skupnimi močmi nekako bomo.

Na podlagi izkušenj v moji družini, je brezpogojno zaupanje zdravniku ena največjih napak, ki lahko vodi tudi v smrt. Moji so umrli kar brez korone. Je to sploh možno?
Res ne vem, kako je po enem tednu kome, vem samo, kako je po 3 tednih umetne kome. Ne bi o nepredstavljivih posledicah. Se je še kar dobro in dosti hitro postavil na noge, čeprav le za 2 leti in pol. Ampak to je del življenja in bolezni. S korono ali brez. Je pa res, da v družini nismo dramatiki. Je pac tako, da eni v isti stvari vidite konec sveta, drugi pa rečemo, s skupnimi močmi nekako bomo.
[/quote]

Takšen nasvet mi je več let nazaj dala moja prva delodajalka!!! Nikoli, NIKOLI 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne zaupaj NIKOMUR…še najmanj pa zdravstvenemu sistemu. Njen mož je umrl zaradi težke bolezni in verjetno je ta nasvet dala na podlagi lastnih izkušenj.
Ta nasvet mi je bil dan ob neprijetni situaciji v kateri sem se znašla, ker sem ZAUPALA zdravnikom, na koncu bi pa zaradi tega zaupanja lahko moj otrok umrl. K sreči se je vse izteklo o.k…bilo je pa hudo…zato NE ZAUPAM!!!!

New Report

Close