Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sarajevo-mostar-neum

sarajevo-mostar-neum

Mišljeno je kot pardnevni izlet, lahko pa se podaljša še v teden dopusta na obali.
Zanima me sledeče: spanje v Sarajevu oz. Mostarju ( se dobi za eno noč, cene, menjava valute…? ). Kako je v Neumu kar se teh stvari tiče? Pa še zadnje vprašanje: če bi se odločili ostati še en teden, kako je s kampi na obali (od Metkoviča do Dubrovnika…približno ) ?Kaj priporočate, kakšne so vaše izkušnje ?

pa to ti je cukr od izleta, terna

Lahko ti toplo priporočam samo za Mostar: Pansion Čardak. Je čisto v starem delu – to je še ta del, ki je v Uneskovem seznamu, poleg znamenitega mostu. Lastnika, krasna zakonca sta ful gostoljubna, prijazna. Možakar je snemal obstreljevanje mostu. Lahko imaš tam tudi zajtrk, priporočijo pa ti tudi gostilne. Imajo tudi on-line rezervacije. Priporočam.

Mi smo se letos iz Korčule vračali skozi Sarajevo. Spali smo pa v hotelu Art. Je čisto ob Baščaršiji, ful prijazno osebje, čisto… Toplo priporočam.
Drugače imaš pa v Sarajevo agencijo Ljubičica, kjer pokličeš in ti uredijo sobo.
Je pa v Sarajevu tudi camp, od kjer se s tramvajem pripelješ do centra…
Veliko užitkov!!!

Mi smo to pot v obratni smeri naredili letos za prvi maj. V Neumu smo spali menda v hotelu Sunce, drugače jih je pa tam cel kup, malo pobrskaj na kakšnem potovanja.net ali kaj podobnega. Od tam smo potem naredili izlet na Pelješac, Ston in v Dubrovnik. Kaj dosti kampov proti Dubrovniku ni, spomnim se samo Solituda, ampak lahko da je še kakšen.
Mostar smo si ogledali v enem dnevu (po mojem skromnem mnenju je bilo povsem dovolj) potem pa smo še dva dni prespali v Sarajevu. Hostlov in prenočišč imaš kolikor hočeš, mi smo spali v hostlu Halal v triposteljni sobi. Je cca 100 metrov od Baščaršije, edino malo težko ga je najti, ker je odprt šele malo časa. Vsi funkcionirajo po mailu, tako da z lahkoto dobiš informacijo in rezervacije.
Je pa zelo lušten izlet.

New Report

Close