sardinija – trajekt
V Ljubljani je to Cruisse and Ferry center, tel: 1 530 9 530 . Tam, kjer je AMZS, samo vhod je iz Dunajske.
Drugače pa smo bili mi že večkrat na Sardiniji in karte smo vedno rezervirali in plačali na spletu. Nikoli še nismo imeli nobenih težav. Kar se tiče namestitve, smo bili pa 1x v kampu, 2x pa v apartmajih. Ker sta bili ta mali še mali, smo bili stacionirani na enem delu, pa se potem vsak dan odpeljali malo raziskovat naokoli. Če imaš pa že večje otroke, potem bo pa lažje tudi menjavati kje boste spali.Pa še to, jaz sem vedno karte rezervirala dosti prej, in ne v zadnjem hipu, ker imajo za določeno kvoto ponavadi kakšne ugodnosti (npr.avto samo 1 eur).
Karte lahko rezerviraš in kupiš kar preko neta.
Mi to prakticiramo že kar nekaj let preko http://www.moby.it in imamo super izkužnje……še celo letos, ko smo prestavljali datume in ure odhoda smo uredili to lahko z dvema klikoma.
September je super mesec za obisk Sardinije!
Priporočam ti prevoz preko Livorna, ker je dostop precej bolj enostaven in pot iz SLO krajša.
Poglej kakšne so kaj cene in če nimaš težav s timingom pojdi med pon-čet, ker so cene precej nižje in prej ko rezerviraš ceneje je.