Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sardinija – trajekt

sardinija – trajekt

Tisti ki ste bili na dopustu na Sardiniji. Ste vsi rezervirali trajekt že prej ali lahko prideš tja kupiš karto za trajekt?

Obvezno rezerviraj in kupi dosti prej. Tako lahko izbiraš tudi med različnimi kabinami, seveda če kabino želiš. Je pa fino imeti kabino, sploh preko noči, kajti vožnja traja iz Livorna v Olbio okrog 8 ur. Rezerviraš in plačaš pa kar v Ljubljani. Cena enaka kot v Livornu.

Lahko poveš kje v Ljubljani si to rezervirala? Pa še to me zanima, ste bili na Sardinji potem po hotelih, apartmajih ali kampi? Povej kaj več. 🙂 Se odločamo za Sardinjo za naslednje leto. 🙂

V Ljubljani je to Cruisse and Ferry center, tel: 1 530 9 530 . Tam, kjer je AMZS, samo vhod je iz Dunajske.
Drugače pa smo bili mi že večkrat na Sardiniji in karte smo vedno rezervirali in plačali na spletu. Nikoli še nismo imeli nobenih težav. Kar se tiče namestitve, smo bili pa 1x v kampu, 2x pa v apartmajih. Ker sta bili ta mali še mali, smo bili stacionirani na enem delu, pa se potem vsak dan odpeljali malo raziskovat naokoli. Če imaš pa že večje otroke, potem bo pa lažje tudi menjavati kje boste spali.Pa še to, jaz sem vedno karte rezervirala dosti prej, in ne v zadnjem hipu, ker imajo za določeno kvoto ponavadi kakšne ugodnosti (npr.avto samo 1 eur).

Hvala elisa. 🙂

Elisa in Berlingo še malo sem radovedna. Kaj menita za Sardinijo v drugi polovici septembra – je vredu temperatura pa vreme? Je vožnja iz Piombina kaj krajša? Elisa kjer si rezervirala apartma – kateri kraj in kako? Kako pa je če potuješ z agencijo? Mogoče preveč poberejo?

Karte lahko rezerviraš in kupiš kar preko neta.
Mi to prakticiramo že kar nekaj let preko http://www.moby.it in imamo super izkužnje……še celo letos, ko smo prestavljali datume in ure odhoda smo uredili to lahko z dvema klikoma.

September je super mesec za obisk Sardinije!

Priporočam ti prevoz preko Livorna, ker je dostop precej bolj enostaven in pot iz SLO krajša.
Poglej kakšne so kaj cene in če nimaš težav s timingom pojdi med pon-čet, ker so cene precej nižje in prej ko rezerviraš ceneje je.

Druga polovica septembra je prav v redu, temperature morja in zraka so ok. Ni gužve, cene se nekoliko znižajo. Še posebej je cenejši trajekt, ker v avgustu je precej dražji. Jaz bi šel kar iz Livorna.

New Report

Close