Šarec država to sem jaz
Nima on kaj poklicat državnih podjetij. Sploh pa ne, ko se gre za oglaševanje v medijih, ki je eno področje pri nas, ki bi ga bilo potrebno malo prevetrit. Se bo oglasil tudi ko bo 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} celotnega oglaševalskega kolača ponovno pokasiral Pro plus oz. Pop TV? Zaradi prodajanja oglasov pod mizo in cele vrste drugih nepravilnosti, ki pa bi jih država res morala uredit?
Malo je domišljav, ni mu jasno, kaj so in kaj niso njegove pristojnosti. Niti ni neka moralna avtoriteta v državi, da bi moral dajat “nasvete” vsemu, kar leze in gre. On je STRANKARSKI politik, ki je čisto slučajno predsednik vlade. Ni nadstrankarski in ni moralna avtoriteta ali oče naroda. Če že kdo, je po funkciji moralna avtoriteta predsednik države Borut Pahor, ne pa predsednik vlade! Naj se raje ukvarja s tistim, kar je v njegovi domeni, da ne bomo spet rili po dreku zaradi še ene nesposobne vlade.
Pri nas je toliko ene razpuščene bande, vsak neki po svoje lapa…in pol vse zastara zaradi pregovarjanj… pa to bi – un ne bi …. pa gremo še en krog—– služijo lobisti, odvetniki. svetovalci….. v resnici imamo pa vse v kuuurcu. Kljub inšpektorem,nadzornikom…. pa kaj??
Ta kuurčev tir bi bil že sezidan, če ne bi tok lapali. Kok keša so ponucali za gobce?
Naj povedo!! Ziher milijon, pa odštejmo uno maketo, hahahaha!
Priznajmo, da so na oblasti totalni muzlarji (kmetavzrji s Prlekije, Koroške.. pa eni liliputani iz LJ, ki nimajo 3 čiste!) ! Samo ko jih vidiš na TV, veš da smo v dreku.
Žal ni drugih. Zdaj pa …. kaj?
ŠAREC (pa ga nismo volili) naj vztraja. Je pozitivno presenetil. Škoda, da ne najdejo skupne besede s SDS – to bi bila zmagovalna kombinacija. Pa NSi. Pa SNS.
Drugi pa sploh niso bili izvoljeni. SD – mrš!
Seveda ima, zdaj že premier ne bo smel pozvati k premisleku in to državnih podjetij? Pajac Pahor na okrasni funkciji pa kao ja? Zakaj bi že on bil večja moralna avtoriteta od premierja? Pahor je svojo moralo že dosti bolj zakockal sicer, je v politiki dosti dlje in ima tudi za sabo propadlo premierstvo.
Jaz nisem volila Šarca. Ne povem pa koga sem – nisem niti SDS, SNS.
MENI je ta človek vedno bolj všeč.
Ta politična banda res potrebuje eno trdo roko. Dobesedno diktaturo.
Ne se driblat skoz “jaz bi tko, jaz pa drugač. pa gremo še en krog’ – V nedogled.
Tako bo, da bo dobr za ljudstvo. Konc debate! In kaj je do zdaj falil?
Gara ko 100 mater. Barbi si čoha muda. Janša pa ….mi smo proti. Itak, tudi mi smo migrantom. Sam to morš spelat bolj elegantno – in Šarec bo.
(sam, brez Cerarja, Batuškove in Korlna) . Drugi pa – k da jih ni. Pravilno!
Če bi bil Šarec diktator, bi direktorji teh podetij misteriozno izginili in bi se pojavili novi. Predsednik demokratične države pa pozove k pametnemu ravnanju. Žalostno, da je sploh treba pozvat državna podjetja, naj ne financirajo posredno politične stranke. Tu se vidi, do kod segajo lovke SDS po enem samem mandatu.
Ne repenci se, ne prenesem hinavscine…ce jim ne smrdi njihov denar ki ga mesecno pobirajo potem naj sarec lepo drzi jezik za zobmi…ce pa je nacelen pa naj zavraca tudi denar podjetij in posameznikov ki po njegovem sirijo nestrpnost…
[/quote]
Hinavščino boš pri meni težko našel, dragec. Tudi za Šarca slutim, da ni nagnjen k njej.
Ne repenci se, ne prenesem hinavscine…ce jim ne smrdi njihov denar ki ga mesecno pobirajo potem naj sarec lepo drzi jezik za zobmi…ce pa je nacelen pa naj zavraca tudi denar podjetij in posameznikov ki po njegovem sirijo nestrpnost…
[/quote]
A mas ti zmeri take , bomo rekli, sprevrzene? Saj on ni nad zakoni, da bi reku, ne bom jemal vasega dnarja. Kot tudi tem podjetjem ni ukazal, naj gledajo ,kaj oglasujejo, je le izrazil neobvezujoce mnenje.ima eno moralo. Razumes, mišek, razliko? Oglasaj se, ko jansha serje, aja to, pa ne, ma tolk putra na betic, seveda ste vsi z njegovimi avblji, terčki … pa tiho.
In se bo sarec odrekel tudi davcnim dohodkom od podjetij in posameznikov ki se ne strinjajo s servilno politiko do ilegalnih migrantov in z vdiljevanjem raznih deklaracij? Toliko o njegovi pameti in verodostojnost
[/quote]
Daj, daj. SDS bi peljal identično politiko, če bi bila na vladi. Trenutno pljuvanje si lahko privoščijo samo v opoziciji. Ko so bili na vladi, so bili ponižni kot cucki pred EU-jem! Pa ciganom so iskali stanovanje po celi Sloveniji, potem pa jih nastanili v državnem objektu!!! In oni bodo o servilnosti? Koliko deklaracij je pa JJ podpisal, ne da bi koga kaj vprašal?
Torej je ta politika zanic a ker jo pelje sarec je sprejemljiva ce bi jo jansa je sorevrzena…res ste bumbarji..naj se sarec objavi od kje in kdo daje te pobude ce ga je kaj v hlacah potem bo slika jasna…servilnost vsake slo vlade je v tem ker ni sposobna z latnimi sredstvi omogocat delovanha drzave in se zadolzuje..in natika strik okoli vratu…takoj ko se postavis v odvisnost od nekoga postanes servilen…in zato nato diktira koliko denarja bo slo za vojsko ,itd…
Lohk on sam sanja, da je kralj… kateri koli že.
S to potezo je le dokazal, da je lutka. Pač nekdo mu je tako dolgo nabijal, da naj se opredeli, da se je opredelil skoraj dobesedno z njegovimi besedami. -))
Mislim, jaz tudi vidim problem v tem, da se nekdo s političnega stališča postavi kot razsodnik, kaj je sovražni govor, kdo ga širi. To ne gre v demokraciji tako. Za to je pristojna tretja veja oblasti in sicer sodna. Tam ima vsaj vsak možnost več instanc in lahko po potrebi gre višje… na koncu celo do ESČP. Predsednik vlade je strankarsko opredeljen, je na funkciji izvršne oblasti in kot takšen naj ne bi posegal v sodno vejo oblasti. Ampak če je tu spodrsnilo dosti večjim mačkom (Janša, Cerar), kako te ne bo Šarcu. :-)))
Zato v resnici nobena politična opcija… niti leva, niti desna ni merodajna za verodostojno oceno, kaj je sovražni govor. Ker če bi poslušali njih je itak vse sovražni govor, takoj ko se ne strinjaš z njimi. :-))))
Šarec bo naredil točno to, kar mu bo puppet master naročil.
Sicer pa počasi, ampak vztrajnpo drsimo nazaj v komunistično diktaturo.
Postavljenje tistih ogabnih jamborov v Lj je bil simboličen začetek.
[/quote]
Piko, spet si malo pobrkljal, vsaj glede na tvoje pisanje. ;)))
Na jambore lahko gledaš kot na svetilnike, o katerih je tvoj puppet master tako lepo (pre)pisal pred leti; diktatura pa je, po vaše, obsodba sovražnega govora, sejanja laži in nestrpnosti. Reši se, kdor se more, haha.
Šarec bo naredil točno to, kar mu bo puppet master naročil.
Sicer pa počasi, ampak vztrajnpo drsimo nazaj v komunistično diktaturo.
Postavljenje tistih ogabnih jamborov v Lj je bil simboličen začetek.
[/quote]
Staruh, a imaš spet preveč časa! Ko so tvoji izdajali svoje someščane, je bilo pa vse v redu! Si bil ti že na svetu? Tvoji starci pa gotovo! Torej so tvoji izdali moje!
Ah, da nisi iz Ljubljane? Potem se pa ne vtikuj v tuje zadeve, ki te nič ne brigajo. Nam meščanom so jambori všeč!
Po svoji vuk-….. bini popucaj! Nimate nič, kar ti ni všeč!