Šarec država to sem jaz
Staruh, a imaš spet preveč časa! Ko so tvoji izdajali svoje someščane, je bilo pa vse v redu! Si bil ti že na svetu? Tvoji starci pa gotovo! Torej so tvoji izdali moje!
Ah, da nisi iz Ljubljane? Potem se pa ne vtikuj v tuje zadeve, ki te nič ne brigajo. Nam meščanom so jambori všeč!
Po svoji vuk-….. bini popucaj! Nimate nič, kar ti ni všeč!
[/quote]
Očitno si a). blodnjava, ker povsod okrog sebe vidiš nekakšne izdajalce, b). stara baba, ki se ji sline cedijo po jamboru, ker njen dedec več ne more.
A mas ti zmeri take , bomo rekli, sprevrzene? Saj on ni nad zakoni, da bi reku, ne bom jemal vasega dnarja. Kot tudi tem podjetjem ni ukazal, naj gledajo ,kaj oglasujejo, je le izrazil neobvezujoce mnenje.ima eno moralo. Razumes, mišek, razliko? Oglasaj se, ko jansha serje, aja to, pa ne, ma tolk putra na betic, seveda ste vsi z njegovimi avblji, terčki … pa tiho.
[/quote]
Kakšna morala pri serpentini???
Premier demokratične države takole arbitrarno sploh ne sme govoriti. On lahko to kot navaden državljan pove za šankom. Javno, v mikrofone pa ne!
Očitno si a). blodnjava, ker povsod okrog sebe vidiš nekakšne izdajalce, b). stara baba, ki se ji sline cedijo po jamboru, ker njen dedec več ne more.
[/quote]
Uh, tale je pa huda! Te matra starost? Ker blodnjav si namreč ti! Sicer pa, še vedno nisi odgovoril na vprašanje, kje so bili tvoji starci pa ti med vojno? In kaj so delali- škodo gotovo!