Saš, sorči
odkar je Saš kar naprej na enih avtopmobilističnih dirkah, tako hitro šviga švaga mimo, da se ga sploh ne opazi :-)))) PA SEM GA VČEREJ ZGREŠILA!!!!!
Ampak…sme se danes zjutraj zbudila, pa mi “nekaj” ni dalo miru in sem ugotovila, da sem ga včeraj izpustila, kršenmatiček :-)))
Evo saš, torkovo jutro , tam okoli 05.10, je bilo namenjeno temu, kakšen si pa ti!!!!
Torej.če bi jaz bila ženitovanska posrednica (kar pa nisem !!), bi skupaj spravila Stelči pa Saša, ker se mi zdi, da bi se grozn dobr razumela :-))))
Ampak…potem ne bi imela nič časa za tale forum, ker bi….no, ja, no, ja, no ja…..:-))))
Saša si predstavljam kot nekoga, ki ima v žepu zmeraj bonbone, pa jih deli majhnim pa malo večjim otrokom :-)))
Vsak večer, pa tudi čez dan, bi se rad crkljal, toda ima smolo, da ni zmeraj koga pri roki :-))))
Ima zelo topel objem, pa rad te z brado podrgne, al pa požgečka, kjer te najbolj žgečka :-))))
Po moje je tip moškega, ki si natoči polno kad /če jo ima/, potem pa v njej poje in brca vsaj pol ure.
Med koncertom Wagnerja bi sigurno zaspal, pri Bryan Adamsu bi pa užival kot le kaj!
:-)))
Po moje nikoli ne obleče dolgih gat, prav tako mu žena pokvari dan, če ga prisili, da si natakne rdečo kravato z belimi pikicami.
heheh štefka…..ti si od sile….:)))))
si me nasmejala …….
A lahko nekej o Saškotu jest povem???
Matr vam rečem..men še zdej šmi v ušesih,ko se spomnim tistega prvega našega srečanja,tist hudomušen nasmeh in nagajiv pogled….pa tist mmm zdej pride najboljše cmoček…heheheh ja on zna!!:)))))In tisto nosek ob nosek je pa itak najcortejše,pa o tem kak zna lepo uščipnit v lička..hheheh ne govorim…))))
hihi, to me je pa tud nasmejalo…
a ti še jaz malo povem o Šaškotu:
– zna pripravljat najboljša ocvrta jajčka na svetu
– redkokdaj mu zmanjka dobre volje
– mahnjen je na … ops… saj že veš kaj…
– zelo mu paše uhanček
– rad ima otročiče, zato jih bo sigurno imel vsaj pet
– ko bo dopolnil 45 let odprl bo privat vrtec
– ko bo dopolnil 55 let bo izdal svoj knjižni prvenec
hihihi…… Šaško, ne me tepst…….
Naj odgovorim na to velesvetovno provokacijo….čeprav ni težko, ker maš večino prav…
Torej, meni RES pokvariš dan s kravato ali siljenjem, da grem plesat. Grrrrr.
Z wagnerjem mi ne bi pokvarila dan, poslušam tudi cerkeveno zborovsko petje, je pa res možno da zaspim, predvsem pa pri klasiki ne bi izbral Wagnerja nacista, ampak raje kakega bolj radoživega avtorja.
Recimo Briana Adamsa, pa Manu Chao, pa U2 itd…
Vse to sem jaz, ja.
Vsekakor pa nisem tip kateremu ženska odpre vrata in dobi mehka kolena
:)))))))))))))
Štefi…maščevanje bo kruto, neizprosno in nepričakovano.
Verjetno pa bom falil da to ni res…
:))))))))))))))))