Saša Einsiedler slaba mama?
Če že obravnavate zakonolomko Ksenjo Horvat, a einsidlerce pa ne bomo nič obrali. Včeraj je pisalo, da pušče otroke skozi bivšemu možu, sama pa se gončka z novim ljubimcem. Otroci so skoraj samo pri bivšemu, da imajo gospa cajt za tanovega. Drugače pa ima otroke veliko njena mama, da imajo gospa cajt zase.
Mislim, da je Saša čisto fejst mama.
Tilnu ne verjamem, saj jo je on varal.Kaj je bilo pa v prvem zakonu, pa itak vsega ne vemo.
Saši privoščim novega, saj če bo ona zadovoljna in srečna, bodo imeli tudi otroci zadovoljno in srečno mamo.
Bolje taka mama, kot depresivna, zamorjena, a se vam ne zdi, mone, monaste?
Saša je sposobna ženska, trudi se za delo, za hišo, za otroke in babe, SVAKA ji čast!
Vi se pa v rit ugriznite, jaz sem na njeni strani 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Zakaj se bojiš, da te tvoji otroci ne bodo spoštovali?
Mene moji spoštujejo.
Sem se jim tudi posvečala, jih poslušala in jih še vedno.
Zakaj se primerjaš s Sašo?
Jaz zase vem, da nisem idealna mama, sem pa DOVOLJ DOBRA MAMA.
Saša se trudi za svojo družino, kolikor se le more.Otroke ima luštne in čedne.In kakor koli jo grdo opravljate, bom povedala tole: sama jih je nosila 9 mesecev, sama jih je rodila in tudi vstajala je sigurno sama največ zanje.
In to 5x.
Zraven pa pazi na postavo, se ureja in je čisto simpatična in luštna.
Sama foušija, nič drugega!
JA; TO BO!
sam to bom rekla, da imajo otroci tako očeta kot mamo in če so zadovoljni pri obeh je to super, ne vem zakaj bi oče lahko imel nov lajf in novo partnerico, mama bi se pa morala žrtvovat za otroke in ne več uživat v lajfu.
dokler vsem vpletenim tako ustreza je to super, če komu ne, se bodo pa že zmenili, sej zgledajo vsi dost inteligentni, da so tega sposobni.
mi se pa brigajmo za to, da bodo naše familije ok, ne obirajmo drugih ane.
Je res, brigajmo se zase.
Pa vendar, tale Saša se nam pod nos nastavlja kjer pač gre. Že leta tako. In kdaj ima ona, ko skrbi samo zase sploh čas za svoje otroke? Resno vprašam!
In taki, ki svoje starševstvo ven mečejo, pa koliko naredijo za otroke, ponavadi ne naredijo kaj preveč veliko. babi servis, varuške in tete pa ja.
Pa vendar, tale Saša se nam pod nos nastavlja kjer pač gre. Že leta tako. In kdaj ima ona, ko skrbi samo zase sploh čas za svoje otroke? Resno vprašam!
In taki, ki svoje starševstvo ven mečejo, pa koliko naredijo za otroke, ponavadi ne naredijo kaj preveč veliko. babi servis, varuške in tete pa ja.[/quote]
Tudi babice, dedki , varuške in tete so ,če se znajo ukvarjati z otroki, NEPRECENLJIVO bogastvo.
Meni sta obe babici, posebno tista, ki me je pazila, dali neprecenljivo bogastvo – pogovore, sebe, pametna
pravila za življenje.Od vsakega človeka, če je normalen in pameten, se lahko marsikaj naučiš.
Misliš, da je pa super dobro, da je otrok vedno samo doma s starši in v ozkem krogu ljudi?
Povem ti, to je najslabša varianta!
Mene Saška ne prepriča. Čeprav ima sedaj tečaje, je coach in mediator – samo ne zame :). Ker taki ljudje naj bi vodili tudi z zgledom in ne samo z izgledom.
Vem pa tudi, da ji je prav malo mar za tuje družine in je v enga očija iz našega vrtca res zeloo dolgo tišala, dobro da je imel ženo, ki ga je prijela v roke, saj je težko če se ena taka spravi nate.
In taki, ki svoje starševstvo ven mečejo, pa koliko naredijo za otroke, ponavadi ne naredijo kaj preveč veliko. babi servis, varuške in tete pa ja.[/quote]
Se zelo strinjam s tabo.
Ženska, ki ima pet otrok ima čas za vse živo, celo za ljubimca. Le kako? Aja, ona si zna organizirat življenje. Malo babice, malo varuške, malo bivši mož, pa gre.
Drži, so neprecenljivi v socialni mreži otroka, a so pogosto kar edini, ki za otroka dejansko skrbijo. To je ta razlika.
Imam sosedo, ki ima 5 otrok, sama je vdova, zaposlena. Pa vendar, ko je lovila prvega in drugega moža, ji je otroke gor spravila mama. Tudi sedaj, ko je vdova so večino časa otroci pri babici. Mama pride ali pa tudi ne.
Saj ne gre le za Sašo. Gre za mnoge, ki se gor dajajo z materinstvom, pa razen tega, da so dale noge narazen in rodile ne naredijo kaj dosti za svoje otroke.
Bo pa Saša s svojim zgledom svojim hčeram povedala le to, da se uspe s fračo.
Še dobro, da so prisotni očetje, ki so z otroci!
Drži, so neprecenljivi v socialni mreži otroka, a so pogosto kar edini, ki za otroka dejansko skrbijo. To je ta razlika.
Imam sosedo, ki ima 5 otrok, sama je vdova, zaposlena. Pa vendar, ko je lovila prvega in drugega moža, ji je otroke gor spravila mama. Tudi sedaj, ko je vdova so večino časa otroci pri babici. Mama pride ali pa tudi ne.
Saj ne gre le za Sašo. Gre za mnoge, ki se gor dajajo z materinstvom, pa razen tega, da so dale noge narazen in rodile ne naredijo kaj dosti za svoje otroke.
Še dobro, da so prisotni očetje, ki so z otroci![/quote]
Se zelo strinjam s tabo.
Če ne želi skrbeti za SVOJE otroke, zakaj za vraga jih je pa imela?!
Še dobro, da so prisotni očetje, ki so z otroci![/quote]
Se zelo strinjam s tabo.
Če ne želi skrbeti za SVOJE otroke, zakaj za vraga jih je pa imela?![/quote]
Joj, kako vas skrbijo njeni otroci in ona.Vsi so urejeni, čisti in oprani, ta veliki vzgajajo spotoma še tamale, pa tudi očete imajo.Pa babice in dedke.
In nikoli se še ni nič slišalo o njih.Da bi delali težave.Mislim, da so vsi prav luštni.
Dajte no, že nehat, no, saj tudi me nismo idealne mame.
Tale zgodba ima drugo plat
V času ločitve se je na žive in mrtve borila za to, da bi nad otroki imela eksluzivno skrbništvo (ker ob tem pride tudi preživnina)
KO je to dosegla, je seveda otroke porinila nazaj bivšemu, čeprav naj bi bilo skrbništvo točno to večina časa in stroškov na plečih skrbnika.
Ekskluzivnega skrbništva mam, ki nato otroke porinejo bivšim, taščam in svojim mamam je po mojih opažanjih ogromno.
A si ti kakšna ljubica starega dedota s prtljago?
Kakšno ekskluzivno skrbništvo? Kaj pa ti je?
Nobenega ekskluzivnega skrbništva ni!
Starejša otroka sta z mamo, ostali trije pa tudi.In kaj naj bi moški delal s skrbništvom nad tremi otroki? No, daj,
povej mi?
Mama je mama in majhni otroci pripadajo mami.Razen, če je oče res skrben in družinski, potem je skrbništvo lahko od obeh.