Saša Lendero
Sam še zmer ne nč tazga, v primerjavi z drugimi ženskami , ki imajo veliko bolj resne probleme in se dejansko nimajo kam za dati, so popolnoma odvisne od desca.
Meni to sploh ni primerljivo, tudi Sanja Grohar neki jokca okol kako je bila boga in ne vem kaj vse…….ma dej no, nej res pogledajo tiste ženske kok pretrpijo.
Kako naj bo njena avtobiografija, če je pa kopija grške?????????
Lahko reče, da ji je bila pisana na kožo ali kaj podobnega…njena pa vsekakor ni!!!!!!!!
Malp pobrskajte, pa lahko slišite original – grški, ne vem pa katera je izvajalka.
Toliko o SL in njenih avtobiografijah in ostalem sranju…nimam nič proti njej, jo tudi sem in tja poslušam…gre mi pa v nos, da se nekdo kiti s tujim perjem…eto, to je vse
čeraj sem bil pri frizerju in med friziranjem listal neko Lady izpred par tednov.Na naslovnici masten naslov: Brigito Šuler slekli na carini.
In potem čez celo stran zgodba “pretresene” pevke, ki opisuje,kako je bila na južni meji našim carinikom in policiji pač sumljiva in so jo preiskali, se je morala slečt.In je čist v šoku, kako so si “njo tako privoščili”.
Znani živijo v nekem čist svojem svetu in mislijo, da bi njih organi morali drugače obravnavati; za te ženske je “nasilje” že, če nekdo opravlja svoje naloge..
Joj, vas prosim. Kaj res ni nič boljšga ko Saša Lendero.Joj,joj,joj, ma kakšna avtobiografija. Sem imela službeno nesrečo, sem se morala srečat s Saško – po vaše. Prepotentna, nasmeh na fršlus – saj veste. Prosim, ne. Ženske saj ste vendar več vredne. Pa joške so ji zrastle samo z masiranjem. Juh, kaj mora človek vse za denar naredit.Cenite se, lepo prosim, vse ženskice ,ki ste kakršnekoli pač ste. Ve ste ve. Ne se poistovetit z nekim nadomestkom.Uživajte življenje, cenite se, ne se dajati v nič, smo kar smo, ampak smo ženske iz krvi in mesa, s svojimi strahovi, željami, vse se da. Kdor pravi da se ne da, je ziher dec. Al je tko, al ne. Ženska zmore vse, prehodit vse doline in višine, ostante take kot ste, prijetne,včasih ne ravno lepe, ampak simpatike. Glede na moje delo, raje vas imam kot 100 Lenderk. Kerr ste iz krvi in mesa, ker ste ženske. Pa kaj hočeš lepšega kot da si ženska, kar za dotično, njen odnos s fantom – kao – ne bi rekla.Faca pa je Rebeka Dremelj, vsaka ji čast. Punca je življenje. Vam povem, ena fejst punca. Vsaka bi jo lahko imela za frendico. Jaz je nimam, ker je preveč okupirana. Punca iz mesa in krvi, polna življenja. lp
No, moj namen ni bil, da bi se tako ”spravli” na Sašo, me je le zanimalo o čem je govorila, ker ne poznam njene preteklosti – kot je ena napisala, da je imela nekega psihiča… Mal čudno mi je blo, ko je včeri omenila, da je bila žrtev, pa sem mislila, da vi kaj veste o tem.
Drgač pa je Saša ena pozitivna oseba, ljudje jo imajo radi (ne vsi, dosti pa je takih) in to je pri njenem delu bistveno.
Lp
Saška je bila psihično zelo odvisna od moškega, ki jo je psihično uničeval dolga leta. Zelo dolgo je bila z njim potem je naredila črto in odšla. Tudi na tem forumu je ogromno žensk psihično odvishnih od svojih moških in če jo kakšen dan lepo pogleda že mislijo, da so za njega vse. Psihično nasilje je enakovredno fizičnemu. Nekatere ženske takoj potegnejo črto nekatere trpijo leta nekatere pa vse življenje. Če je to življenje?
Pa kaj vam je?????
Saj meni tudi ni všeč in ne poslušam njene muzike.
A če se je izpostavila in v javnosti spregovorila o nasilju, je to pohvale vredno.
Ker je kaj takega večini težko priznat in tudi zaradi tega ene ženske trpijo in ne spregovorijo in poiščejo pomoči.
Ona pa s tem, ko o nasilju govori v javnosti sporoča trpinčenim ženskam, da ni sramota povedati in da se naj imajo rade.
Ve pa spet iščete samo slabo in slabo in slabo.
Koliko vas je pa sposobnih priznati, da vas je mož že tresknil?
Vsaj tu na forumu, kjer ste anononimne?
Joj, da vas ni sram. Mogoče Saša res nima nekih “standardnih” zob, kjer že od daleč vidiš, da so umetne oz. porcelanaste in še enkrat UMETNE!!!
Meni se pa tudi to zdi en čar. Sploh pa njeni zobje niso tako grozni. Upam, da se ve vse poštmane in oh in sploh, da tako zlobno pišete o njej. Nisem neka hudo oboževalka, ampak vseeno me takšne vrste opravljanje močno moti, če ne kaj drugega.
Ženska je lepo povedala, da je njena pesem priredba, besedilo pa je pač avtobiografija, besedilo, ne melodija.
Zares, ampak čisto zares včasih tule gor ni bilo take zlobe kot zadnje leto ali dve.
Tipično slovensko vsakemu privoščite najslabše, vsaj nekatere tule gor.