Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saša Lendero

Saša Lendero

Imate ve lepe zobe, imate strije, imate celulit, imate široke boke, imate debele noge, imate grde mastne lase,ste suhe kot poper, imate scufane lase, imate majhne ali predebele ustnice, imate preveč kilaže, imate balončke pod rokami, imate šlaufe okoli pasu, imate male prsi, prevelike, povešene, strijaste prsi, neenakomerno postavo, narastek na laseh…….itd…ja itak vse ste popolne….imate pogrižene nohte in neurejene nohte, imate veliko brado imate skupaj oči, imate imate imate…..vse ste popolne kot slike …ja pa ja de ……manjvrednostne komplekse na sebi popravite potem pa začnite delati predvsem na sebi ne na drugih..

Da se ne boš razpočila. Jaz se hvalabogu ne mečem ven v javnosti napol gola, zato je čisto vseeno, koliko špeha imam ali pa nimam. Če pa nekdo vlaga bajne vsote v promocijo, cunjice, nove joške in podobne, bi pa lahko najprej poskrbel za temelje. Ravni zobje so zame osebno vsekakor temelj. Če Tomu Cruisu in Nini Osenar ni nerodno nositi zobnega aparata …

Klinka kako slabo tolažbo imaš za sebe, ker nisi javna oseba si lahko špehasta in zanemarjena.

Moje osebno mnenje, če tudi nisti javna oseba lahko daš nekaj nase in si urejena ne pa špehasta.

Pa Klinka tudi ti lahko poskrbiš za svoje temelje, če tudi nisi javna oseba tu ti dam prav. Ne tolaži se s tem ker nisi javna oseba, da ti lahko vse visi.

Saša Lendero je lepa punca, urejena in simpatična. O karakterju ne morem govorit, ker je ne poznam.

Če sodimo samo zunanjost, mislim da ji nič ne manjka. Zobe ima zelo, prva dva pač večja, ampak take stvari človeka delajo zanimivega in posebnega.

Vsak ki jo kritizira je zagrenjen in foušljiv. Ne zna sprejemati drugih in svoje nezadovoljstvo sprošča na drugih.

Bi pa bilo lepo, če bi vsak nick imel pripeto sliko, da bi si lahko ogledali vašo lepoto in popolnost.

Pa a si ve ne date dopovedat, da se čisto vsake nepopolnosti na zobeh pač ne da popraviti z zobnim aparatom?

Meni pa zgleda takšna kot je čisto ok, skupaj z zobmi, ki vsaj niso takšni, kot bi jih kdo naštancal v njena usta, tako kot pri večih znanih ljudeh, ki imajo popolnoma ravne zobe, kot bi jih kdo pooblal.

Saj ne morem verjet, da ste tako ozke, res.

Ne, vsake nepopolnosti se ne da, njena je pa zelo pogosta in zlahka popravljiva.

Če je vsak, ki kritizira, zagrenjen in fovšljiv, jaz vsaj vem, kaj kritiziram, ve pa kritizirate mene, pa pojma nimate, kakšna sem. :))))
Taprave se zgražate nad kritiziranjem, ja.

Mimika, ti si pa sploh perla. Tukaj opevaš Sašo Lendero in se ji postavljaš v bran, stran prej se pa zgražaš nad mamicami, ki hočejo imeti urejene hčerke. In kje misliš, kdo je za zgled tem punčkam, ko se afnajo pred ogledalom in nočejo v vrtec, dokler ne oblečejo krilca? Potem pa cele dopoldneve prepevajo ne grem na kolena. Jezus, kakšen zgled! In kakšna dvoličnost!

Ne vem kako se imenuje zelo znan foto model in ima tudi podobne zobe kot Saša Landero in pravi to je moj zaščitni znak. Potem znana svetovna Cindy super modelka je imela veliko znamenje nad ustnico bi si ga lahko dala enostavno odstraniti pa je postal njen zaščitni znak. Če človeka ne poznate je res smešno kritizirati zakaj si ne da popraviti zobe, nos, usta, prsi.
Klinika res ne vem zakaj ti je tako smešno in grdo če si ne popravi zobe. Zame ima ona lepe zdrave zobe in čiste samo pač zobek ji prikupno štrli in zame je zaradi tega mogoče še bol posebna. Ne bi rekla, da bi imela gnile zanemarjene zobe.

Njeni zobje bi me figo brigali, če si ne bi dala povečati jošk. Kapiraš? A majhne joške pa ne morejo biti zaščitni znak? Če je človek naraven, naj bo naraven, ampak naj bo v svoji naravnosti vsaj dosleden. Kaj si mislim o njenem petju, afnanju, patetiki, kopiranju in vplivu na majhne punčke, pa še niti začela nisem.

Klinka, si pa res ena KLINKA, da veš. In kje sem se jaz zgražala nad mamicami, ki pač pedenajo svoje punčke?
Če je to zate zgražanje, potem pa pač izvoli. Še enkrat preberi, kaj sem napisala.

Itak pa vas je ena sam fovšija in nič drugega.In še to, da predšolske otroke primerjaš s Sašo Lendero je malce mimo, pa brez zamere.

Ja Klinka to pa bi lahko veljalo za vse pevce.Se ti ne zdi.Nekaj tednov nazaj ste objokavale Tošo.Da poje kot angelček,pa ne vem kaj še.Meni se je zdelo kot da cvili kot mačka.Samo enkrat sem ga slišala in to petje ni petje ampak ki mačku za rep vleče.Kaj pa vidite na njemu.Bil je čisto poprečen moški,edino srečo je imel da so ženske omedlevale ko so ga videle.V resnici pa ni bil nič.Pa nehajte to z njegovo dobrotelnostjo prosim,tudi naši pevci to počnejo pa jih povečini samo kritizirate.
Sedaj pa tako enim je Saška všeč enim ni.enako velja za pesmi,če vam ni všeč ne poslušajte in ne glejte.Nimate pa pravice jo žalt,ker vam ni naredila nič.Če pa ste ji fovš pa nekaj naredite pojdite v javnost pa je.Pa bomo potem mi govorili o vas kakšni ste.Pismo ste ene težke.Oziroma fovšeritne in nesramne.

Aja, še to me zanima, od kje vam ideja, da ima operirane prsi?

Meni ne zgledajo operirane, lahko pa da se motim, pa ne verjamem da se.

Samo zato, ker ena Nova napiše, da je operirana, to še ne pomeni da je vse res.

Kaj vse se je pisalo pred parimi leti o Nataliji V. in o njenih prsih, pa se je na koncu izkazalo, da ni bilo res…

Saška je letos na enem festivalu priznala, da se zelo zahvaljuje Rebeki Dremel, ker ji je dala silikonske vložke. Torej, če se kupi premajhen moderček se napumpaš z silikonskimi vložki imaš malo preozko obleko pri dekolteju ti še majhne prsi poveča za dve številke.

Točno tako. To je precej pogost trik. V za ene par številk premajhen modrc daš notri silikonske vložke in še tako male prsi čudežno vzcvetijo.

Joj, ste naivne. :)))

Mogoče smo naivne, vendar po drugi strani dvomim, da je tako veliko število naših estradnic čisto zares šlo pod nož za povečanje prsi. To ni odločitev kar tako, to je v bistvu čisto ta prava operacija in dvomim, da bi šle kar vse, ki jih nekateri omenjajo, kar pod nož. Saj jim ni treba.

Pod tole se pa podpišem!!!

Je taprava operacija, ampak je minimalno invaziven poseg. Nisem rekla, da so šle vse pod nož (Rebeka sigurno ne), pri Saški pa res ni nobenega dvoma.

New Report

Close