Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Saška iz Ljubezen po domače

Saška iz Ljubezen po domače

Jaz pa ne vem, zakaj ste vsi proti njej. Saška je fajn ženska. Vsi so jo zapustili, to že ona ve, zakaj. Ne verjamem, da je ona za to kriva. Ima svoj stil, svoj smisel. Aja, sem ženska. Nisem njena sorodnica ali prjateljica. Pač pustite jo pri miru tisti, ki o njej menite slabo.

Tudi jaz nisem ne njena prijateljica niti ne gledam tega reality showa AMPAK…..če se prijaviš v šov na TV, potem ti mora biti jasno, da bodo gledalci komentirali in si ustvarili neko mnenje na podlagi videnega. Če tega ne želiš ali ne preneseš, potem se v tak šov ne prijavljaš, jasno?

meni pa seveda misel na Sašo Lendero in berem in razmišljam, kaj se ji je zgodilo in kdo da jo je zapustil …. 🙂
šele potem sem ugotovila, da govorite o tekmovalki.
če se mene vpraša: gospa Saška ima težave. resne. ker da se pri njenih (sicer zamolčanih in zlaganih) letih takole obnašaš … drama queen.

Težave imate vi vsi, ki tole govno sploh gledate in se še sekirate zaradi njega!

Težave imate vi vsi, ki tole govno sploh gledate in se še sekirate zaradi njega!
[/quote]

Če veš, da je ta oddaja govno in če imaš tako jasno mnenje o nastopajočih, si očitno tudi ti do kolen v istem govnu.

Če veš, da je ta oddaja govno in če imaš tako jasno mnenje o nastopajočih, si očitno tudi ti do kolen v istem govnu.
[/quote]

Bedna logika!
Oddaje še NIKOLI nisem gledal in je NIKOLI ne bom! Niti me ne zanima popolnoma NIČ, za kaj v njej gre.
In kako potem vem, da je govno?
Vidiš, to je pa točka, kjer gavnarji ne razumejo, da je nekaj lahko govno, tudi če ne stojiš do kolen v njem.

Bedna logika!
Oddaje še NIKOLI nisem gledal in je NIKOLI ne bom! Niti me ne zanima popolnoma NIČ, za kaj v njej gre.
Vidiš, to je pa točka, kjer gavnarji ne razumejo, da je nekaj lahko govno, tudi če ne stojiš do kolen v njem.
[/quote]
hecno, da nekdo ki oddaje ne spremlja še več…je ni nikoli gledal, sploh odpre post s tako jasnim naslovom.

Bedna logika!
[/quote]

Ampak sekiranje ti gre pa prav tako dobro, kot t.i, gavnarjem. Torej je vseeno ali bi gledal ali ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

“Vsi so jo zapustili in ona že ve zakaj”.A ni malo čudno,da jo vsi zapuščajo ona pa nič kriva? Če je šla v šov zaradi promocije ni ravno uspešna.Verjetno si jo gledalci lahko zapomnijo le po tem,da je malemu Jaki Hafnerju lahko le starejša teta.On pa je tako zgodba zase…

hecno, da nekdo ki oddaje ne spremlja še več…je ni nikoli gledal, sploh odpre post s tako jasnim naslovom.
[/quote]

Zato, ker ste na žalost moji sodržavljani, ki boste volili. In mi je srhljivo, da volite taki gavnarji, ki gledate taka govna!

Zato, ker ste na žalost moji sodržavljani, ki boste volili. In mi je srhljivo, da volite taki gavnarji, ki gledate taka govna!
[/quote]

smo v eu, veš kakšna prednost je to! precej enostavno se lahko preseliš v državo brez govnarjev. in uživaš.

Zgleda kot da je mama vsem ostalim. Dokler ne začne govorit.

saška je poročena pa včasih je pela zde pa ne več poj si je pa joške masirala da so ji zrasle ja mela je celo oddajo kako masirala pa zelo dobra vpditeljica je od daje zato se res ne smete norčevat iz nke taka fletna pa menda zna n dfs oa fur zna zna misl al ful pametna tko da n: ve njo govort

saška je poročena pa včasih je pela zde pa ne več poj si je pa joške masirala da so ji zrattsle ja mela je celo oddajo kako masirala pa zelo dobra vpditeljica je od daje zato se res ne smete norčevat iz nke taka fletna pa menda zna n dfs oa fur zna zna misl al ful pametna tko da n: ve njo govort

Govorimo o Saški Omeragič. Se ji je še Teja iz oddaje opravičila. Tako da Saška je čisto super oseba. Tut če nista z Jako skupaj, nima veze. Saška je lepa, prijazna, super. Živi življenje in tako je prav.

New Report

Close