Saška iz Ljubezen po domače
meni pa seveda misel na Sašo Lendero in berem in razmišljam, kaj se ji je zgodilo in kdo da jo je zapustil …. 🙂
šele potem sem ugotovila, da govorite o tekmovalki.
če se mene vpraša: gospa Saška ima težave. resne. ker da se pri njenih (sicer zamolčanih in zlaganih) letih takole obnašaš … drama queen.
Če veš, da je ta oddaja govno in če imaš tako jasno mnenje o nastopajočih, si očitno tudi ti do kolen v istem govnu.
[/quote]
Bedna logika!
Oddaje še NIKOLI nisem gledal in je NIKOLI ne bom! Niti me ne zanima popolnoma NIČ, za kaj v njej gre.
In kako potem vem, da je govno?
Vidiš, to je pa točka, kjer gavnarji ne razumejo, da je nekaj lahko govno, tudi če ne stojiš do kolen v njem.
Bedna logika!
Oddaje še NIKOLI nisem gledal in je NIKOLI ne bom! Niti me ne zanima popolnoma NIČ, za kaj v njej gre.
Vidiš, to je pa točka, kjer gavnarji ne razumejo, da je nekaj lahko govno, tudi če ne stojiš do kolen v njem.
[/quote]
hecno, da nekdo ki oddaje ne spremlja še več…je ni nikoli gledal, sploh odpre post s tako jasnim naslovom.
Bedna logika!
[/quote]
Ampak sekiranje ti gre pa prav tako dobro, kot t.i, gavnarjem. Torej je vseeno ali bi gledal ali ne. 🙂