Saško!!!!!!!!!!!
Danes je dan, ko se je v Brčinskem kotu, pred nekaj leti (poudarek je na nekaj 😉 prižgalo novo življenje. Res je, da to novo življenje za marsikoga ni bilo idelano skozi vsa ta leta, vendar sam lahko iz izkušenj povem, da je takih frendov, kot je to novo življenje v zadnjih letih, zelo malo 🙂
Saško, ostani kar si, ne oziraj se na okolico in naj te v nadaljevanju kopičenja teh let spremlja več sreče in lepega kot v dosedanjih letih…
Še na mnoga lepa, zdrava, srečna in uspšena leta Saško naš!!!
Srečni in … vse najboljše za rojstni dan!!!!!
Jani
Jaz vem, da so še dobri ljudje na svetu. Čeprav Vsi govorijo, da jih ni več, da je danes vse drugače kot je bilo nekoč.
Srečujem jih na vsakem koraku, celo tam, kjer pridigarji pridgajo, da je “leglo pokvarjenosti “.
Zanimivo je to, da si za nekoga, ki ga še nikoli nisi videl, srečal, z njim spil kavo, gledal oblake, se smejal, skupaj vozil na vlaku, veš, da je točno tak in nič drugačen.
In zato lahko v tem trenutku povsem mirno in od srca rečem slavljencu naj bo še v naprej tak in takšen kot je bil do sedaj. Pa ne mislim, naj si začne barvati lase, ker bodo vsak čas postajali sivi , prav tako ga ne naganjam k lepotnemu kirurgu, da bi si ohranjal čvrst in napet obraz.
nekaj povsme drugega sem imela v mislih:
Ohrani svojo vedrino, ljubezen do otrok, še naprej nosi po rokah svojo najljupšo in najdražjo, toda ko te bo spet “premagalo”, se usedi v avto in pritisni na gas preko tistih vaših serpentin. Ne pozabljaj na obletnice poroke, še naprej presenečaj ženo z dilemami, kam z levo roko, prijateljem, ki si jih dobil na tejle internetni strani, pa sem in tja “postrezi” z dobrim in imenitnim “kosilom” iz pravih besed, ki zmeraj padejo na pravo mesto v naših očeh, pa tudi “nižje”.
In ker je že tvoj rojstni dan, naredi 50 sklecov, pol ure stoj na glavi, priveži si kravato ali metuljčka, obuj si najboljše čevlje, natakni si gate, potresene z metuljčki in odpelji svojo drago na večerjo, kjer bosta sama, ob sveči, uživala vajine skupne, najlepše trenutke.
A zato si se ga napival že včeraj?????? Ni bilo krivo Martinovo se pravi???:)))))))))))))))))))))))))))))))
Saško!!
Želim ti zdravja, sreče, ljubezni….veliko razumevanja….
Ostani tak kot si, ker takega te imamo radi….
Evola….ta lubčk pa posebej zate…:)))))) ********************
CMOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
En kup poljupčkov in objemčkov…….
Saško!! Saj veš ne? Kaj ,kako, zakaj ,čemu?
Naj vsak odgovor pade točno tja,kjer je potreben in naj traja traja….
Drži se vsem nam in seveda meni..hihihihi:))))
Ostani tak kot si! Unikat,ki mu ni para!!***
Vse naj naj…….
P.s. enkrat pojdi do daske in še naprej…)))) Vso srečo!:))))
Antoniousssssssss., uhh doniš
viš kr
tkole je hotla mafija lepo inkognito skozi past, ma nej hujšga ku
vlada u senci:)
pv od b.škrata:
– da družina ti zdrava skoz življenje bo vozila
– da prov nbena reč vam ljubezni nov skazila
– da zravn sreče še dost penezev bo kanilo
– da boš ziher mel še tistih tvojih rejlijev obilo
– da hudobija usa bo koj stran zavila, ku ga mafija v roke bo dobila
P.S. ma ko blo tolele dobr ko bi ti tolele lohka zapela še kšna M.Monroe, pa vsega se ne da dobist;-)
P.P.S Spešl Pacmakam-nazdravm pa zvečer, kr=res=res
Jani….
Jaz na svoje življenje gledam zelo zelo pozitivno in po mojem mnenju sem en najsrečnejših ljudi tod okoli…
Je res, da ko so črni oblaki nad mano brusim nože, kolnem in delam spiske za tiste ki jih bom pometal v fojbe, vendar vsi vejo, da so to viharji v kozarcu vode in da ne rabim niti da posije sonce, ampak da oblaki ratajo vsaj sivi…svetlejši, pa se spet vlečem ročno in mendram tulipane, se smejim in tupim bedarije okoli.
Kolikor lepih želja in misli in vsega ostalega sem danes prejel…tudi drugačen ne morem biti.
Rad vas imam, svoje prijatelje….mavrične ljudi !
Pa še enga posebej spešl cmoka za mojga Janija
:))))))))))))))))))))))
Veš M….
Celo življenje mi že razlagajo, da je dobrota sirota in da si ga najebal če si dober in v kaki manjšini da smo…
Ampak vsakič ko srečam človeka kot si ti, se mi potrdi nasprotno.
In sem prepričan, da je treba z ljudi povlečt tisto dobro.
In se ti zahvaljujem….ker počneš ravno to.
s.
Včeraj ni blo krivo martinovo, ampak sosedova Martina :)))))))))))))
Sicer pa..jaz…če kej spijem, ker nisem vajen, mi takoj škodi, potem pa začnem prepevat. In veš kako pravijo…kdor poje…slabo ne misli :))))))
Hvala Stelči za čestitko..in za lubčka…seveda :)))))))))))
S.
Perla…
Dobro veš koliko si mi že dobrega storila s svojimi besedami, mislimi.
Vedno najdeš tisto kar v nekem trenutku rabim in hvala ti za to.
Mogoče pozabim kdaj po kaj sem prišel v trgovino, pozabim da ima danes tamali ta in ta krožek in kdaj, pozabim sendvič zjutraj na polici na hodniku ki sem si ga pripravil za v službo…
Prijazne besede in prijateljstva pa NIKOLI:
Hvala ti za vse.
S.
Že slišal sem čestitke zbrane
in besede, belemu kruhu podobne
misli v voščilo izbrane
ki se vsemu slabemu izogne.
Naj tudi tebi iz srca se zdaj zahvalim,
za vse kar so tvoje misli mi namenile,
in tok želja, meni podanim,
preusmerim k tebi, najlepše melodije.
V življenju srečaš veliko ljudi.
So dobri, slabi, slabši, najboljši, čudni, odštekani, preveč trezni in preveč zakajeni.
Kar se mi zdi čudno je to, da se vsi radi predalčkajo in stavijo v obrazce.
U…jaz sem pa tak kolerik, jaz sem pa flegmatik, jaz sem pa škorpion, jaz pa ne prenašam Maria po tv, jaz pa ne maram šole, jaz pa ne maram pedrov, jaz pa obožujem reality shove, itd…predalčkov kolikor hočeš.
In če bi moral izbrat nekoga ki ga ne moreš stlačit v noben predal, potem si to gotovo ti. kar se mi zdi da v nek predal paše, pa iz drugega siliš ven.
In ko sem za neko stvar prepričan, da ti pa že ne pašeš tja, te ravno tam najdem :)))))))))))
Hvala ti za vse in ostani tam kjer si.
Izven vseh predalčkov !
S.
Dragi Saško,
poleg trav, dreves in kamnov imam seveda rada tudi tebe…
Zato ti želim vse lepo za tvoj dan…vseeno kateri…(gotovo te lahko pošljem po cigarete, he, he).
Življenje je polno izzivov in priložnosti. Niso nam vsa naklonjena, ampak prav težke prizkušnje nam omogočijo, da smo pogumni, da rastemo, da se odločamo, kaj bomo storili s svojim edinim življenjem.
Pravzaprav ti pa želim…samo veliko poguma!
pozdravček
d.
Tiha hvala….
Potrebujem pa TOČNO to kar si napisala…pogum.
Pogrešanje je sicer smotana stvar, ampak v svojem bistvu…pozitivno čustvo. jaz recimo pogrešam strpnost med ljudmi, pa mir na svetu, pa poletje in visoke temperature, pa Tiho tudi pogrešam….
Hvala ti za voščilo.
S