Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saško!?

Saško!?

Prokleti jadniče,što si mi uradio,u pičku nikad više,da me jebeš!……..

A je blo tko v porodnišnici v Postojni?

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Krepujem še zdej od smeha!!!!!

haha….nikad više…..

švrc, pa ga ni blo več!

Oooooooooo, Pippko…. komunalc, ginekolog….. keku pej tebi dans stojijo stvari? ;))))))))))))))))))

cmooooooooka

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Je mogu dat čelado pod ret,kr mu gre še zdej na smeh!
😉

Najbrž še vedno pokonci ??????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mici, ti si bla pa pogrešana…. glej de ne boš še drugič…. jmi jajca in pridi jih pokazat….. ;)))

Sem povedla, de jemam jest jajca, ma su bel teku miniaturna, jem pravjo tude jajčniki, nie!! Jenu, drugi bort jeh prnesem u varžeti vodi hlač, prou?
Helčika, ti muoreš bit enu duobru bitje, če ti je Saško napisu taku karakteristiku. Sprinti si, boš jemala uob sebi, ku ti bo puotrejbnu kejšnu
priporočilu, nie?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

JA, HVALA NO…. MA NAJBULŠI JE ŠAŠKO, KI JE USJE TEKU LEPU OPISOU!!!

JST PEJ SEM NAJBULŠA LE, HIHI… PREDUSEM KU KEJ DUOBRIGA POJEM EN POBUMAM…. HIHI…. IN SEM U DOBRI KLAPI…..

CMOKA MICIKA

Helček , so nas pustili žejne inu anke lačne včeri 🙂

Zdej ku vem , de si večja odi mene , te še pocartat ne morem ku če bet – ma pupa moja , lej de mi daš mail , de te še malo zaslišim , čegava de si …. k tam u Wajdušni jeh kr neki poznam 🙂

Bačin moji pupi *

Hja…pizda je zjala ku ena mona :))))))

Šta si mi uradio, matere ti ?????

Viš mogoče je pa to dobra tehnika za prit do…hehe

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Hehe… ne vem, če bo kej… Si me tejla tam zašlišat na lici mejsta… oštja, kej si nejsi upala? ;)))

Baj baj… sestra Nikolina 😉

New Report

Close