Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saško goes off…

Saško goes off…

Še mojim tjavendančkom tole nalimam, tema je za oba soseda foruma…

Grem po vrsti pisat ta čreva, da ne bom napisal 4 teme, je pa vsako iz svojga področja…pa bom probal negativno najprej…

Je bil namreč včeraj en črn dan zame…se mi je zgrmadilo dela na glavo da boli…po nočni ki je bila ubitačna sploh nisem šel spat..popoldne sem bil v Sežani (tudi v Šparu, sem oprezal za Januarčko, pa je ni bilo :))) sem šel do enga frenda ki bi kmalu šel sfalit, pa še sedaj ne vedo kaj točno mu je…klop baje…vročina preko 40 in peklenske muke…zdej je doma in sem ga šel malo ohrabrit..po poti (ne vem al je bil kriv datum 13 sem se KOMAJ izognil dvem budalam ki sta se peljala nasproti…en po moji strani, jaz pa na hrib…drugega pa je začelo zaradi hitrosti opletat…
No…enega fanta iz Pivke mojih let..je pa opletlo do kraja. Na motorju.
Ubil se je 200 m od moje hise, pustil dva otrocka, zeno..pa tak nasmejan, prijazen in dobrodušen tip….

Gremo naprej..

Lunca…
Zgornje počutje je bilo popolnoma v stilu, ko sem ti pisal “navodilo” kam it..
Noč je za spat. Če delaš, nastajajo podobne kozlarije.
Res nimam težav z levo in desno, ne z orjentacijo, tudi kopilot v rallyju sem že bil, pa vendar…če ti mozak ne dela…sledi tak izdelek, se ti opravičujem.
Ampak jaz vsaj sedim za PC.,
Ko pride stranka k meni, omahne glava v stran zdaj meni…zdaj njemu…
Sam ko mu daš dokument ven..jaz lahko vsaj na stolu cincam…on gre pa naprej kamion vozit !?!?!?!?!

Stelči, Bugi, Hely…
Saj sem vam že povedal da nimam smisla za oblačenje, tako da s hvaležnostjo sprejemam vaše velikodušne predloge in pobude in akcije, in šulne in gate :)))))) vidim da bi me rade oblekle, hehe…čeprav…ko vas človek vidi, misli bolj na slačenje :))))))))
Ja pa hvala no…bom imel v vidu :))))

Jani…
Vem da te ne bo konec meseca, ma malo že lahk kurm…
Trava namreč pada z neznosno lahkoto po ovinkih…na Jerebovem so spet z obeh strani posneli od 10-20 metrov grmovja in drevja, tako da…grmiček v katerega sem zrinil Porscheja, ne obstaja več :))))
Tudi če te ne bo…ko se boš vračal…pokliči !

Vsem…
Odhajam na dopust…
Čaka me senca in nekaj knjig…čakajo Kingstoni (spet) in Koprska noč…čaka me poroka kjer grem za pričo in naslednji dan čakajo dnevi grmenja..
Dirka v Ilirski Bistrici je dirkaški dogodek leta v SLO in če se komu zalušta, naj me prosim pokliče…zrihtam vse. Karte, nočitev, jedačo, vi sam pridite.
Jutri sem še nočni, a ne vem kolk se bom lahko kaj oglasil…

Vsekakor bodite pridni, pazite nase v smislu prvega dela tega posta…

PS pa samo zame.
S kolegom iz sosednje pisarne sva skočila na banko in pošto in v urad za spit eno pijačko…tamkajšnja lastnica in natakarica v eni osebi…moja soimenjakinja…je bila v eni kiklci katera poudari boke močno…zgoraj ima pa dva trakca žez ramena, da so le ta ven…spredaj pa..ojoj..

Sedela sva na tistih visokih barkih stolčkih..umivalno korito pa je spodaj na njenem pultu…pomivala je kozarčke in balončka sta kar sama poskakovala in se igrala in drsala med sabo…pogled je bil globoooooko dolg, misli zmedene, zadrega očitna.

Morje prihajaaaaaaaaammmmmm

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Sško.. na vse tole kar si napisal samo… se oglasim ko se bomo vračal preko Knežaka… sej dol bomo tud šli tam, samo takrat bo ranu jutro u pola.. šest :))

fejst bod pa .. nej ti knjiga ne zamegli pogleda na… opisano v zadnjem odstavku :)))

čau pa.. mej se!

Knjiga bo samo kamuflažo :)))))))))))

Tudi vi uživejte dol, Janč !

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Se pravi , spet si jih poslušal na račun flik ? :))))
Jah punce že vedo , kar posluši jih :))))))))))
Želim ti vesel in iskriv dopust , prijetno lenarjenje in sanjarjenje :))

Ps. presneti dedci , kako bulijo….

no sej vam pa paše no… če deci buljo a ne ;)))

JTLC!!!!!

ej zajčk… živjo ;))

se bom potrudu imet kakšno dobro .. kamuflažo ja :)))

Ej, Janči Banči, men prov čist neč na paše, če muj diiiiiiiiccccccc kam bul !!! Pa mi tut na paše več, če mene kiiiir bul, zatu, ka vim, da se sprašuje: “Ej, mater baba debila, paglej je !!!”

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Saško,
an lejp tih večjir…al pa dva…tam ob murji…pa da bi trajalo več ku en večjir!

iiiiiiiiiiiiiiih.. jest pa pravaim.. vsak ma svoj čar… in tud to… pravim, da morma mal okol gleedat, da potem vem, kaj sploh imam doma :))

pst…madonca
seveda paše , me besni če temu tko ni :))) samo mal se moram fino delat .

ZTLC !!!!
sej sem tle veš , sam sem pa tja dobim kak bacil pa me ni…no eni bacili se me pa kar držijo mater vola :)))

dol z bacili!!!!!

jest pa .. še kr na šihtu :)))

anotonious upam da maš s sabo
vsaj dva para sončnih očal, takih
ku ti bojo očke vornih zavarvale, da ti
jeh nov vun verglo:)))))))))))))))))))))))))))))))))

ku ziher=ziher, ku jih boš še rabu…

mesečina, topla plitvina;-)

pa fajn plovbo VeSe!

eheheh uživaj…jaz sem
pa le nazaj prid..))**

New Report

Close