Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sašo Hribar

Sašo Hribar

Naj počiva v miru, naj najde svoj mir na oni strani mavrice. Vsem svojcem moje iskreno sožalje, staršem, sorojencem…

Nič pa mediji ne objavljajo, če je imel ženo, otroke.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3229, 14.09.2023 ob 19:58

Naj počiva v miru, naj najde svoj mir na oni strani mavrice. Vsem svojcem moje iskreno sožalje, staršem, sorojencem…

Nič pa mediji ne objavljajo, če je imel ženo, otroke.

To je pa zadnje kar bi nas zanimalo. Ni dobro takole po smrti nekoga vrtat … kogarkoli je imel, ni naša skrb. Imeli ga bomo v lepem spominu, njegova zapuščina je ogromna. Veliko je zapustil z njegovim delom. Mislim da je čas, da se res poslovimo v miru od njega.🙏

otrok ni imel, njegova partnerka je bila Andreja, jo je velikokrat omenjal..

RIP Sašo, car si!

spomenik bi moral bit v njegovi podobi, tako kot recimo Prešernov.. Mislim da z prostovoljni zbiranjem denarja ne bi bilo problemov.. Sm kipar bi moral bit mojster svojega foha..

Naj počiva miru..

Jutri je petek…

Vseeno bom ob deset čez deseto na frekvenci prvega…

jokers, 14.09.2023 ob 20:30

spomenik bi moral bit v njegovi podobi, tako kot recimo Prešernov.. Mislim da z prostovoljni zbiranjem denarja ne bi bilo problemov.. Sm kipar bi moral bit mojster svojega foha..

Naj počiva miru..

Postavi si ga na svoji greznici. Mene ne posiljuj s tem klovnom (saj se tako reče zabavljaču – al se motim).

Sanja693, 14.09.2023 ob 23:13

Jutri je petek…

Vseeno bom ob deset čez deseto na frekvenci prvega…

😥

Pa kdo se še ukvarja z nekdanjim radijskim gobezdalom

Zvarek, 15.09.2023 ob 00:11

Pa kdo se še ukvarja z nekdanjim radijskim gobezdalom

@zvarek s tabo se ne bo nihče ukvarjal. Tebe se noben ne bo niti spomnil. Edino kar bodo tvoji znanci rekli uh en idiot manj na svetu.

Na RTV zganjajo tako patetiko, da je postalo ze morbidno.  Zelo dostojno, primerno so se na POPu poslovili od Robija.

New Report

Close