sašo je mož zapustil?
Hja, idealna družina, ni kej :-))) Važno je, da je prava družina mati, oče in otroci…ni pa važno, če oče ne živi z družino, če natepava vzgojiteljico svojih otrok in če je kreg v bajti, niti ni važno, da cela slovenija obrekuje……vseeno je to idealna družina in le taka družina lahko vzgoji otroke v popolne. Kakšni homoseksualci, a ne veste, da oni skos varajo in niso sposobni skrbeti za otroke…ha ha.
A ni vse skupaj prav ironično?
Ja, sašin mož si je v blizini našel stanovanje, neki vikend in tam bo živel. kaj bo v nadaljevanju vesta le onadva, če pa sem pametna se mi dozdeva, da se je zavedel kaj je naredil in zato ostal v blizini, ker si zeli vse popraviti in zopet nekoč zaživeti s sašo in otroki, drugače ne bi ostajal v blizini in bi zbezal dalec stran od vsega tega pompa…
Jaz jim želim, da se jim čim prej življenje vrne v normalni tir, predvsem otrokom, ki so itak vedno največji reveži. Saša, drži se!
Dolgo delam z mladino in žal vam moram povedati, da mnogo več problematičnih mladih izvira iz družin z enim staršem, kot iz tistih z obema. Kar pa ni pravilo za vse, seveda.
Saši mirno lahko pustite zagovarjanje njenih idealov, saj se očitno sama v svoji zasebnosti z vsemi močmi bori zanje. Če ji ne bo uspelo, ji ne bo zato, ker si je izbrala napačnega nedoraslega moškega. Žal ljudje slabo izbiramo partnerje, to je dejstvo. Zato pa še ni treba znižati svojih idealov na minimum in nehat govorit o tem. Tudi takšne potrebujemo, ki imajo jajca v tem času scati proti vetru.
uspelo kaj??,imejte že ženske ponos,če ga do zdaj niste imele se pričakuje,da ga boste po izdaji vsaj in desca ki vas izigra brcnite na luno ,ne pa da kokodakate oh in sploh kako bo uspelo,kaj bo uspelo-nič nebo uspelo,spet davek za norce..
tisti,ki te enkrat takole fejst zajebe te bo še drugič vendar s to razliko da si drugič ti bedak in ne on
Kakorkoli je že veliko otrok pri hiši, njegovi so “samo” trije, tako da mu preživnine za Sašina dva iz prvega zakona ne moreš obesit, no[/quote]
zdaj pa mi ni nič jasno,a je bila že poročena,ja kje pa je prvi mož,samo ne mi rečt da je ločena,ok če je vdova ampak če je ločena in take kvasi kot jih kvasi ona pa lahko rečem samo-čestitam zmagala si !!
pRAV Si ugotovila, ja, poročena je drugič, iz 1. zakona ima dva otroka.
ps: verjetno ti je sedaj jasno, zakaj jo toliko pljuvajo – vrednote …
Kakorkoli je že veliko otrok pri hiši, njegovi so “samo” trije, tako da mu preživnine za Sašina dva iz prvega zakona ne moreš obesit, no[/quote]
zdaj pa mi ni nič jasno,a je bila že poročena,ja kje pa je prvi mož,samo ne mi rečt da je ločena,ok če je vdova ampak če je ločena in take kvasi kot jih kvasi ona pa lahko rečem samo-čestitam zmagala si !![/quote]
zdaj pa mi ni nič jasno,a je bila že poročena,ja kje pa je prvi mož,samo ne mi rečt da je ločena,ok če je vdova ampak če je ločena in take kvasi kot jih kvasi ona pa lahko rečem samo-čestitam zmagala si !![/quote]
njen prvi mož je bil Janez Štrumbelj, borzni posrednik. Tudi ona se je kar nekaj časa pisala Einsiedler – Štrumbelj. in z njim ima prva dva otroka ja.
njen prvi mož je bil Janez Štrumbelj, borzni posrednik. Tudi ona se je kar nekaj časa pisala Einsiedler – Štrumbelj. in z njim ima prva dva otroka ja.[/quote]
o pa kje jaz živim?
saj ni res,pa je..in potem ona pridiga..da dol padeš ..
jaz pa sem bila sveto prepričana,da ima s tem možem 5 otrok in da je to njej prvi in edini zakon..
njen prvi mož je bil Janez Štrumbelj, borzni posrednik. Tudi ona se je kar nekaj časa pisala Einsiedler – Štrumbelj. in z njim ima prva dva otroka ja.[/quote]
o pa kje jaz živim?
saj ni res,pa je..in potem ona pridiga..da dol padeš ..
jaz pa sem bila sveto prepričana,da ima s tem možem 5 otrok in da je to njej prvi in edini zakon..[/quote]
Sej. Človek bi tako sklepal, a ne?
Nič ji ne zavidam, še manj privoščim, pričakovala bi pa vseeno malo več razumevanja tudi za “drugačne” družine, kakršna je navsezadnje tudi njena.